Výstavní vodítko a obojek pro psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2021 14:53
Annaa

XXX.XXX.134.116

Zdravím všechny, s mým štěnětem rhodéského ridgebacka - RR se chystáme pomalu na výstavu.
Přemýšlela jsem a stále přemýšlím nad vhodným obojkem a vodítkem na výstavu. Našla jsem jednu internetovou stránku - http://www.showdog.cz/Rhodesky-ridgeback-c1_120_3.htm a dost se mi zalíbila.
Máte s ní někdo zkušenosti? Jaké? Objednávali jste od nich? Jaká byla komunikace? Za jak dlouho to přišlo? Bylo to kvalitní?
Dívala jsem se na jejich vodítka a obojky na výstavu, jenomže se v tom nevyznám. Nechápu, jaký je rozdíl v polostahovacích a klasických. Proč jsou určité jejich druhy dražší a levnější. Je to naše první výstava a chci být připravená. Jsou to všechno hadí obojky. Můžete případně i poradit, jakou zkušenost s nimi máte a jaké vodítko k nim zvolit. Přidám přílohu fotek, protože toho mají na tom e-shopu hodně, tak co vybrat k sobě.
Moc děkuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.8.2021 14:54

A není lepší koupit jen výstavní vodítko se smyčkou? Nebo to se u ridgebacku nepoužívá?

21.8.2021 15:12
Annaa

XXX.XXX.134.116

Právě všude se píše a na všech videí je, že RR mají mít tohle 🤷‍♀️. Takže opravdu nevím… Možná to s ním nakonec zkusíme, ale byli bychom velmi pravděpodobně jediní s tímto.

21.8.2021 15:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.37.15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A není lepší koupit jen výstavní vodítko se smyčkou? Nebo to se u ridgebacku nepoužívá?

Ridgebaci se vystavují na hladkém hadím řetízku.

21.8.2021 15:49
Annaa

XXX.XXX.134.116

I štěňata?

21.8.2021 16:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.37.15

Annaa napsal(a):
I štěňata?

U štěněte je to jedno - je blbost kupovat řetízek, který mu pak bude malý

21.8.2021 22:24

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ridgebaci se vystavují na hladkém hadím řetízku.

Díky za info, to jsem fakt nevěděla.

21.8.2021 22:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.37.15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Díky za info, to jsem fakt nevěděla.

Obecně hladkosrstí psi se vystavují na tenkém řetízku - dodá jim to na eleganci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík