Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2021 13:02
sarabubu

XXX.XXX.167.210

Zdravím,
hafuše bude příští měsíc 16 let, tak bych se chtěla vás zkušenějších zeptat, čím jí zlepšit kvalitu života. Ráno dostane granule,ale jen pár tak na zobnutí,když má chuť. Jinak je asi 10 let na barfu. Do masa jí přidávám kelpu,lososový olej a Aptus Apto-Flex,už se nám hůř chodí. Teď chci koupit Karsivan myslím,že tím nemám co pokazit.
Jaké jiné doplňky a vitamíny by jste nám doporučili? A ještě, když krevní testy, tak co mám chtít nechat udělat. Chodí tak jednou za rok a zatím byly dobré výsledky. Ale žiju v Anglii a celkově tu s přístupem nejsem moc spokojená. Vždy jsem radši připravená a trvám si na svém.
Děkuji

22.8.2021 14:02
impact

XXX.XXX.44.109

Já dneska patnáctce dala nedělní návštěvu kliniky za 1600. Za diagnózu hysterická matka.

Jinak na klouby je výborný Bonharen nebo Hyaluronan - injekčně. Jakékoliv kokina nebo sirupy se můžou jít vedle něj zahrabat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2021 20:24

impact napsal(a):
Já dneska patnáctce dala nedělní návštěvu kliniky za 1600. Za diagnózu hysterická matka.

Jinak na klouby je výborný Bonharen nebo Hyaluronan - injekčně. Jakékoliv kokina nebo sirupy se můžou jít vedle něj zahrabat.

😃👍jste mne pobavila teď se tu směju...taky jsem byla dnes u nás na klinice a spočítají mi to až ve čtvrtek dohromady i s koprologií...ráda bych měla diagnózu jako Vy než aby bylo něco blbě! Nic si z toho nedělejte, udělejte kotel buřtguláše tzv.malá domů a hlavně, že je feňulka ještě v poho, že jo...až mi to spočítají, myslím, že Vás trumfnu 😃

22.8.2021 21:29

Takovou diagnozu by každý rád zapaltil.

23.8.2021 15:29
impact

XXX.XXX.44.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Takovou diagnozu by každý rád zapaltil.

Tak já si původně vybrala pět tyček do peněženky, protože na kliniky obvykle nejezdím. Takže to dopadlo ještě dobře. Nejvtipnější je, že si ze mě ta čurina dělá srandu "schválně", páč jsem si pořídila štěně.

23.8.2021 15:29
impact

XXX.XXX.44.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
😃👍jste mne pobavila teď se tu směju...taky jsem byla dnes u nás na klinice a spočítají mi to až ve čtvrtek dohromady i s koprologií...ráda bych měla diagnózu jako Vy než aby bylo něco blbě! Nic si z toho nedělejte, udělejte kotel buřtguláše tzv.malá domů a hlavně, že je feňulka ještě v poho, že jo...až mi to spočítají, myslím, že Vás trumfnu 😃

Ještě jdeme dneska na kontrolu, tak uvidím, čím to dolepíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík