Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Luciia

25.8.2021 16:01
Luciia

XXX.XXX.37.15

Ahoj, chtela bych se zeptat, zda byste nechali pri rentgenu kycli udelat i rtg na OCD. Pes nebude chovny, rtg na kycle delame jen ze zdravotniho hlediska, at vime, jak na tom pes je, zda vyvoj probehl v poradku, protoze se jedna o velke plemeno. Pes ma 1.5 roku a behem vyvoje nikdy na dlouhodobe kulhani netrpel. Jen kdyz mu treba pri hre uklouzly nohy, tak treba 2 dny kulhal, pak uz ne. Jeho rodice maji ocd negativni.. ma tedy pro nas rtg na ocd smysl? Asi napisete, ze ne, kdyz nebude chovny, ale jde mi spis o to, jestli se tim rentgenem na ocd da neco vic zjistit, kdyz problemy s nohama de facto behem rustu nemel 🤷‍♀️

25.8.2021 19:35
arosek

XXX.XXX.60.11

Luciia napsal(a):
Ahoj, chtela bych se zeptat, zda byste nechali pri rentgenu kycli udelat i rtg na OCD. Pes nebude chovny, rtg na kycle delame jen ze zdravotniho hlediska, at vime, jak na tom pes je, zda vyvoj probehl v poradku, protoze se jedna o velke plemeno. Pes ma 1.5 roku a behem vyvoje nikdy na dlouhodobe kulhani netrpel. Jen kdyz mu treba pri hre uklouzly nohy, tak treba 2 dny kulhal, pak uz ne. Jeho rodice maji ocd negativni.. ma tedy pro nas rtg na ocd smysl? Asi napisete, ze ne, kdyz nebude chovny, ale jde mi spis o to, jestli se tim rentgenem na ocd da neco vic zjistit, kdyz problemy s nohama de facto behem rustu nemel 🤷‍♀️

Kdyz uz je pes v narkoze, cvakam vsechny rtg ktere udelat jdou, i kdyz do chovu mame jen kycle a lokty.

Osobne se v mem vrhu objevilo u jednoho zviratka oboustranne OCD ramen, byt oba rodice (i prarodice a veskere pribuzenstvo co jsem byla schopna dohledat) jsou negativni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.8.2021 21:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Luciia napsal(a):

Určitě bych udělala i spondylosu.

25.8.2021 22:02
assil

XXX.XXX.121.3

Na kyčlích je OCD málokdy, nejpravděpodobnější jsou ramena a pak lokty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík