Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den všem 😊
Možná budu mít v nejbližší době pejska, měla bych ho na zahradě mamka ho doma nechce...😅 Prosila bych o pár rad, psa už jsem měla mamka měla i chovnou stanici ale s agility mám minimální zkušenosti (něco málo jsem trénovala s kamarádčiným kavalírem)🙃
Takže moje otázka a prosba zní: má tu někdo nějaké typy a maličkosti o kterých by se se mnou a ostatními mohl podělit?
Prosím blbé poznámky si nechte, děkuju.

napsal(a):
Dobrý den všem 😊
Možná budu mít v nejbližší době pejska, měla bych ho na zahradě mamka ho doma nechce...😅 Prosila bych o pár rad, psa už jsem měla mamka měla i chovnou stanici ale s agility mám minimální zkušenosti (něco málo jsem trénovala s kamarádčiným kavalírem)🙃
Takže moje otázka a prosba zní: má tu někdo nějaké typy a maličkosti o kterých by se se mnou a ostatními mohl podělit?
Omlouvám se za blbou poznámku, ale nedá mi to - ve vedlejším vlákně chcete shetlanda a mamka je od koní, teď zase psa na agility a mamka měla chovnou stanici - i když... to se nevylučuje.
napsal(a):
Omlouvám se za blbou poznámku, ale nedá mi to - ve vedlejším vlákně chcete shetlanda a mamka je od koní, teď zase psa na agility a mamka měla chovnou stanici - i když... to se nevylučuje.
zrovna jsem to chtěla napsat pod Tvůj komentář na koních

napsal(a):
Ano obojí je pravda, nevím sice jak se chovná stanice jmenovala ale chovala Kanárské dogy v Semilech a okolí...
S Shetlandem to bylo do budoucna
napsal(a):
Dobrý den všem 😊
Patří mezi blbé poznámky rada, abyste si půjčila v knihovně nějaké knížky o agi, našla si videa se závody a tréninky, našla si nějaké FB skupiny se zaměřením na agi a kapáček se tak nějak samovzdělala dřív než budete mít toho psa?
Jestli ano, jinou radu nemám.

Terven
napsal(a):
ale chovala Kanárské dogy v Semilech a okolí...
tak tohle je nejvíc
Jaký je váš "problém"?