15ti denni štěně - kapky vody z nosu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Showlady

26.8.2021 18:56
Showlady

XXX.XXX.168.204

Dobry den,
mam vrh, kde se narodilo 1 stene. Fence 52.den, byla vet vyšetření na mírný náběh na psincovy kasel - mela rano a vecer parkrat dávivy navaly, bohuzel nebylo vhodne cokoliv nasazovat skrz ovlivněni plodu, takze doporučena konzervativní léčba (sirup, čaj, klid, teplo).
Za 3 dny byla fenka bez priznaku a tyden na to porodila. Dle vet by stene melo mit nejake i imunní protilátky. Fena je oddělena, vse dezinfikovane, prane bez přístupu jinych osob, v teple, vyhřívání… ovsem stene ma samovolně obcas, kdyz ho zvednu vlhký nos a kapky vody u nosu.. - nema rozštěp, sací reflex siln, přibírá od prvniho dne, nechrochta, volne dýchá, nepsika, jen pri manipulaci ty kapicky vyjdou nebo pri kojení.
Jsem z toho uz značně nervózní, protoze je to stale stejne. Ma jiz 15.dni. Dle vet pokud to neni hlen, mleko, jina barva, pak s tim nic neudelam a musim vydrzet. Fene jsem nasadila pred 2 dny betaglukan na doporuceni vet.
Mate nekdo zkusenost? Zatim jsem to u žádného vrhu nepozorovala, mozna ma jen citlivější sliznici, ale uprimne silim z toho. Protoze vsude se stale pise o uhynech na psincovy kasel, bojim se ho pomalu i odcervit.
Jedna se o male plemeno.
Dekuji za jakýkoliv poznatek ci postřeh.

Přidejte reakci

Přidat smajlík