Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2021 16:22
Happy1234

XXX.XXX.240.39

Dobry den.
Chcela by som sa opytat, co si myslite o zuvacich kostickach pre psov, ci uz z byvolej alebo inej koze?
Pocula som, ze su plne chemikalii, ale zaroven v popise je, ze su bez akychkolvek pridanych chemickych latok. Kupili sme jednu malicku pre nase steniatko, dobre sa pri tom zabavi, lebo akurat mu uz vypadavaju zubky.
Dakujem

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2021 16:40

Nedávám. Raději syrové kosti, například hovězí oháňky.

29.8.2021 21:10

je to odpad z kožedělného průmyslu, žádnou další chemii už přidávat netřeba.

29.8.2021 22:22
Já a psi

XXX.XXX.36.144

Nemyslím si že je to nějak vhodné, lepší jsou syrové kosti...

30.8.2021 10:46
GAELLE

XXX.XXX.66.235

To bych psovi nedala. Lepší je třeba sušené ucho.

30.8.2021 12:23
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

GAELLE napsal(a):
To bych psovi nedala. Lepší je třeba sušené ucho.

Ucho bylo jediné, co psi do huby vzali. A ještě jsem jim ho musela hodit na nějakou dobu do vody, aby změklo. Ani jednoho to žvýkání nebavilo, ani ohryzávání kostí ne. Když jsme nějakou tuhle buvolí sušenost dostali, přišli, čichnuli a mohlo to tam ležet, až se to rozpadalo a vyhodila jsem to do popelnice. Vůbec nechápali, proč by do něčeho takového, co ani nevoní masem, měli kousat.

30.8.2021 13:54
GAELLE

XXX.XXX.66.235

lesnížínka napsal(a):
Ucho bylo jediné, co psi do huby vzali. A ještě jsem jim ho musela hodit na nějakou dobu do vody, aby změklo. Ani jednoho to žvýkání nebavilo, ani ohryzávání kostí ne. Když jsme nějakou tuhle buvolí sušenost dostali, přišli, čichnuli a mohlo to tam ležet, až se to rozpadalo a vyhodila jsem to do popelnice. Vůbec nechápali, proč by do něčeho takového, co ani nevoní masem, měli kousat.

Náš měl ucho rád. A najednou nekousal a nechtěl ho. Jen tak jsme poznali že má problém se zuby. Protože do tlamy si prostě sáhnout nenechal.
Ven šlo nakonec 6 zubů.............

Přidejte reakci

Přidat smajlík