Zadám miminka Německého krátkosrstého ohaře

Prodám Německého krátkosrstého ohaře - Zadám miminka která se narodí cca od...
20000 KčSabaton8
XXX.XXX.251.41
Dobrý den, hledala miminka. Ale trápí mě, že prostě nechce jíst, sem tam když je hodně vylitaná, tak je na ní vidět, že má hlad, ale jinak nic moc.
Mňamky ty jo, jako to jí chutná, ale jinak, aby zblajzla celou misku jídla, to vůbec ne.
Tak jestli to patří k falešce, nebo s ní mám radši zajít k veterináři?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Sabaton8
napsal(a):
Dobrý den, hledala miminka. Ale trápí mě, že prostě nechce jíst, sem tam když je hodně vylitaná, tak je na ní vidět, že má hlad, ale jinak nic moc.
Mňamky ty jo, jako to jí chutná, ale jinak, aby zblajzla celou misku jídla, to vůbec ne.
Tak jestli to patří k falešce, nebo s ní mám radši zajít k veterináři?
Děkuji.
každá fenka je jiná - ale moje první fenka při falešce nežrala skoro vůbec. Podstrojovali jsme jí, aby alespoň něco snědla - pak byla ochotna sníst alespoň makrelu, opečená játra nebo snad i vařené hovězí. Jinak nic...
Zdravím, nechci zakládat nové 259.téma o falešce, tak se připíchnu sem:
Čtyřletá fena hárala na přelomu února a března, asi před týdnem začala být ukňouraná, rozhrabává si pelech, hrabe venku v zahradě (to obvykle nedělá) a je dost nimravá v jídle (granule nepozře, maso z konzervy taky ne, ovšem vařená srdíčka si dala, křupky a skelet z kuřete taky jedla). Má cca 40kg, sní dávku masa sotva jako naše kočka.
Na procházce je úplně v pohodě, veselá, čuchá si, poslouchá, nevidím žádný problém.
Cecíky má malinké, bez známek laktace.
Jídlo jí vzhledem k nežravosti neuberu, hned po práci fičíme ven - víc asi nic nezmůžeme, že?
Dcera trochu plaší, že musíme na veterinu - ovšem tady jsem většinou četla, že faleška bez laktace se nechá tak nějak odeznít - ovšem jak dlouho to může asi trvat a kdy už jet raději na prohlídku?