Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hogogofo

2.9.2021 18:28
Hogogofo

XXX.XXX.140.47

Dobrý den,
prosím vás nevíte s čím by mohl být křížený?
Paní mi ho prodávala s tím, že je to pražský krysařík, ale mám pocit jestli není s civavou?
Nevadí mi to, jen bych to chtěla vědět?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2021 18:34

je to prostě vořech

nevidím v tom krysaříka a čivavu už vůbec ne.

2.9.2021 18:39
Nellska

XXX.XXX.58.45

Krysařík v tom určite nebude. Čivava možná trochu. Jinak nevím.

2.9.2021 18:41
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
je to prostě vořech

nevidím v tom krysaříka a čivavu už vůbec ne.

asi tak no... Mě je vcelku jedno, co si kdo pořídí za psa, ale nepřestane mě udivovat jedna věc, a to ta, že si člověk pořídí psa určitého plemene, parťáka na 15 možná více let, a teprve když už ho má doma, tak začne zjišťovat, jak má to plemeno vlastně vypadat. To je tak těžké ještě před pořízením otevřít google a podívat se, jak štěně daného plemene vypadá?

Váš pes je pěkný voříšek, a co všechno je v něm za plemena vám neřekne nikdo. Existuje na to nějaký genetický test https://www.genomia.cz/cz/test/caniline/ .

2.9.2021 18:42

Nellska napsal(a):
Krysařík v tom určite nebude. Čivava možná trochu. Jinak nevím.

Vidím to podobně...někde kolem čivavy to mohlo běžet. V každém případě možná bude takový pes zdravější než zaručeně čistokrevné mini čivavy bez PP.

2.9.2021 19:32
impact

XXX.XXX.9.1

Vidím to podobně...někde kolem čivavy to mohlo běžet. V každém případě možná bude takový pes zdravější než zaručeně čistokrevné mini čivavy bez PP.

Ale stál určitě stejně.

2.9.2021 20:15
Terven

XXX.XXX.110.191

Já v tom teda z čivavy nevidím vůbec nic a myslím si, že kolem krysaříka nebo pinče to klidně mohlo běžet.
Protože je to štěně a štěňata pinčů i krysaříků ty čumáčky mívají kulatý - dost lidí to mate.
Když zadám do googlu štěně pinče...
https://www.google.com/search?q=%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B+pin%C4%8De&sxsrf=AOaemvIHlGoYfnEtJ0FFlwJ67lPBhkCRfQ:1630606508230&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiBw8PN8uDyAhX4hP0HHbNjAPUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=969

2.9.2021 21:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.47.13

Hogogofo napsal(a):
Dobrý den,
Paní mi ho prodávala s tím, že je to pražský krysařík, ale mám pocit jestli není s civavou?

Viděl jste někdy plavého krysaříka...? 🤔

2.9.2021 21:47

Hogogofo napsal(a):
Dobrý den,

Vy jste předtím nevěděl(a), jak vypadá krysařík? A nechtěl(a) jste při koupi PP?

2.9.2021 22:01

Inspektor Pišišvor napsal(a):

"Žlutá" ve standardu je. Taky jsem kdysi zírala, že je to kryska.

2.9.2021 22:20
Atheira

XXX.XXX.209.8

To je labrador přece!

2.9.2021 22:32

Ta fotka není moc dobrá. Tím, že je shora. Dělá dojem dlouhého psa, krátké nohy, tak se dá soudit jen podle hlavy. Chybí informace o stáří pejska, a vlastně i velikost. Sice vedle něj leží jakási konvička, ale......
Světlá barva mě taky překvapila. Černí s pálením jsou častější.

2.9.2021 23:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.47.13

"Žlutá" ve standardu je. Taky jsem kdysi zírala, že je to kryska.

A viděl nekdo zlutého krysaříka na vlastní oči?

2.9.2021 23:04
Terven

XXX.XXX.110.191

Může být
https://royal-vera.webnode.cz/prazsky-krysarik/barvy/

2.9.2021 23:16
Terven

XXX.XXX.110.191

Asi bych tu barvu nenazvala úplně plavou - krysaříka takového znám jednoho, pinčů víc.
Ona ta jejich červená může být různě intenzivní, fotka může mírně zkreslovat.
Foto v odkazu - běžná barva trpasličích pinčů i krysaříků - od fota zadavatelky se příliš neliší
https://www.pesweb.cz/cz/trpaslici-pinc

3.9.2021 05:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.47.13

Terven napsal(a):
Asi bych tu barvu nenazvala úplně plavou - krysaříka takového znám jednoho, pinčů víc.
Ona ta jejich červená může být různě intenzivní, fotka může mírně zkreslovat.
Foto v odkazu - běžná barva trpasličích pinčů i krysaříků - od fota zadavatelky se příliš neliší
https://www.pesweb.cz/cz/trpaslici-pinc

Já tu barvu znam jen od pinčů - tam mi neobvyklá nepříjde, ale krysku s pp jsem takovou ještě nikdy neviděla ani na výstavě.

3.9.2021 06:47
Terven

XXX.XXX.110.191

Já tu barvu znam jen od pinčů - tam mi neobvyklá nepříjde, ale krysku s pp jsem takovou ještě nikdy neviděla ani na výstavě.

Zřejmě jich bude míň, ono i i u pinčů je žádanější černá s pálením.
https://www.prazsky-krysarik.cz/chovatele_majitele.html

3.9.2021 07:04
impact

XXX.XXX.9.1

Jestli se počítá tenhle, tak já asi jo. Reálně je Chmelda (Chmelíček Edjami) opravdu žlutý.

3.9.2021 07:30
Terven

XXX.XXX.67.208

impact napsal(a):
Jestli se počítá tenhle, tak já asi jo. Reálně je Chmelda (Chmelíček Edjami) opravdu žlutý.

Asi potřebuju i krysku

3.9.2021 07:43
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

impact napsal(a):

To je ale usměvavej péf! Výborný zvíře - Tvoje vlastní? ňuňůůů. Kdybych uměla udělat tady srdíčka , nasázim jich tu přes celej příspěvek. Je luxusní kousek - nemyslím barvou, ale prostě je to na něm vidět.

edit -jo a... jak tak koukám na ty jeho plachty - možná by se při řízení na motorce dal používat jako signalizace změny směru!

3.9.2021 08:11

Zrzavci napsal(a):
To je ale usměvavej péf! Výborný zvíře - Tvoje vlastní? ňuňůůů. Kdybych uměla udělat tady srdíčka , nasázim jich tu přes celej příspěvek. Je luxusní kousek - nemyslím barvou, ale prostě je to na něm vidět.

edit -jo a... jak tak koukám na ty jeho plachty - možná by se při řízení na motorce dal používat jako signalizace změny směru!

Nebou nouzový brzdící padák

3.9.2021 08:21
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Nebou nouzový brzdící padák

tam by se ale nedala využít ta průsvitnost těch plachtiček, kterou se právě ta změna směru zvýrazní

3.9.2021 09:33

impact napsal(a):

Když srovnáme Chmelíčka a štěně ze zadání - asi to krysařík nebude. Asi ani mixlý čivavinkou. Ale hezký voříšek. Když bude i zdravý......
Asi se to nedozvíme, ale trochu by mě zajímala pořizovací cena :-)

3.9.2021 09:55

Nějaký teriér. Jackbull. Uši velké zlomené, ocas, nohy, např. toto
https://1url.cz/9KaBe

3.9.2021 16:07
impact

XXX.XXX.9.1

Zrzavci napsal(a):

Ne, není moje. Nechtěla bych ho ani za zlatý prase a ani žádnýho jinýho krysaříka.

3.9.2021 23:41

Třeba jeden z nejúspěšnějších coursingových vrahounů mezi nechrty...

4.9.2021 09:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.71.208

Terven napsal(a):
Může být
https://royal-vera.webnode.cz/prazsky-krysarik/barvy/

On může být merle pinč s PP?

To mne zaujalo.
Znám chlupaté BOC, AUO, mudi a viděla jsem špice (nevím, jestli s nebo bez PP).
A z krátkosrstých znám jezevčíky a asi lousiany (jestli je to merle).

Líbí se mi barva merle od chvíle, co jsem zahlédla první merle "čivavu" na vlastní woko. Ale žádné nelínající menší plemeno ji asi nemá (plemeno s PP FCI). Kromě mudi, která se mi nelíbí a štěňata jsou v ČR téměř nedostupná, natož merle.

4.9.2021 11:36
Terven

XXX.XXX.103.178

Fiona.Praha napsal(a):
On může být merle pinč s PP?

To mne zaujalo.
Znám chlupaté BOC, AUO, mudi a viděla jsem špice (nevím, jestli s nebo bez PP).
A z krátkosrstých znám jezevčíky a asi lousiany (jestli je to merle).

Líbí se mi barva merle od chvíle, co jsem zahlédla první merle "čivavu" na vlastní woko. Ale žádné nelínající menší plemeno ji asi nemá (plemeno s PP FCI). Kromě mudi, která se mi nelíbí a štěňata jsou v ČR téměř nedostupná, natož merle.

Odkaz se týká krysaříkú, u pinčů myslím, že nemůže.
Jinak pinč ani krysařík nejsou nelínající plemeno.

4.9.2021 12:11

Zaujal mě poměrně silný ocásek...taky bych netipovala krysaŕíka ani čivavku, možná stopa těchto plemen...křižovatka křižovatek to bude...výsledek genetického testu by byl asi dlouhý jako telefonní seznam...nadneseně..
Ale je fakt, že má hezký kukuč, nebude asi tak "křehký" na pohled, jako zmíněná plemena a přeji kříženečkovi do života hodně zdraví 😚

4.9.2021 12:31
Fiona.Praha

XXX.XXX.71.208

Terven napsal(a):
Odkaz se týká krysaříkú, u pinčů myslím, že nemůže.
Jinak pinč ani krysařík nejsou nelínající plemeno.

Šiš, jsem slepá
Viděla jsem, že jsou to stránky CHS a tak mne zaujala barva (že teda asi ofiko merle). Plemene jsem si nevšimla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík