Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adéla0005

4.9.2021 10:36
Adéla0005

XXX.XXX.167.6

Dobrý den,
máme doma fenku se štěňátky (10 dní od porodu) a začala se chovat divně. Již druhým dnem znejistí a začne vždycky nosit pokaždé jiné štěně po dvoře.
Nevíte někdo co nám tím chce říct? Není to že by tady byl někdo cizí, nebo někdo šel okolo a hrozilo jí nějaké nebezpečí, prostě je pokaždé z ničeho nic začne nosit.
Děkuji za odpoveď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2021 18:01

Adéla0005 napsal(a):
Dobrý den,
máme doma fenku se štěňátky (10 dní od porodu) a začala se chovat divně. Již druhým dnem znejistí a začne vždycky nosit pokaždé jiné štěně po dvoře.
Nevíte někdo co nám tím chce říct? Není to že by tady byl někdo cizí, nebo někdo šel okolo a hrozilo jí nějaké nebezpečí, prostě je pokaždé z ničeho nic začne nosit.
Děkuji za odpoveď.

Vy máte fenu se štěňaty na dvoře?

4.9.2021 18:05
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Já bych se bála, že by mi je fena mohla někam zašantročit, ale jinak....proč ne?

4.9.2021 19:56

Huskyjanina napsal(a):
Já bych se bála, že by mi je fena mohla někam zašantročit, ale jinak....proč ne?

Já jenom, že většina zdejších přispěvatelů má feny před porodem doma a spí u nich (kdyby nastaly nějaké problémy), aspoň jsem získala takový pocit, možná mylný.

4.9.2021 20:42
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Obávám se, že některé feny primitivnějších plemen zvyklé trvale venku, se štěňaty v obýváku nebudou
Edit. ...tohle je teda foxteriér, už to vidím...ale jestli ta fena na tom dvoře žije?
Pochybuju, že až do porodu byla v bytě a teď ji vyhodili ven.

4.9.2021 22:21
rapotacka11

XXX.XXX.224.159

Nevíte někdo co nám tím chce říct?

Že je spokojená, klidná, cítí, že jsou
štěňata na dvoře v bezpečí.
Nebo snad s nimi není venku, když píšete:
máme doma fenku se štěňátky ...

Je to fuk ...

4.9.2021 22:37
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Na obhajobu zadavatelky: nedovedu si ani náhodou představit, že bych svého psa nezvyklého na doma(prostě doma být nechce) být to fena před porodem, zavřela v baráku, ať ,,v klidu"! porodí. Je fakt, že z toho stresu by nejspíš porodila hned Jelikož mám takový psí exemplář doma a už jsem v zimě vysvětlovala, že doma v teple ani jako starý pes nevydrží a nejspíš bych ho tím utýrala, ač už na to nevypadal, zimu v pohodě dal. Takže bych to nedramatizovla, fena mohla mít dozor i venku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík