Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2021 22:10
B.B

XXX.XXX.46.151

Dobrý den
Potřebovala bych znát dávkování pro čubu na ukončení laktace. Po prvním hárání má hned falešnou březost. Nechci do ní rvát hned nějaké drijáky. Samozřejmě jsem veškeré omezení nastolila . Jen nevím jak s lékem ricinus communis máte někdo zkušenosti? Děkuji moc.

7.9.2021 22:17
Terven

XXX.XXX.160.10

B.B napsal(a):
Dobrý den
Potřebovala bych znát dávkování pro čubu na ukončení laktace. Po prvním hárání má hned falešnou březost. Nechci do ní rvát hned nějaké drijáky. Samozřejmě jsem veškeré omezení nastolila . Jen nevím jak s lékem ricinus communis máte někdo zkušenosti? Děkuji moc.

Já mám s homeopatikem Ricinus communis dobrou zkušenost - brala jsem to před pětadvaceti lety v průběhu kojení vždycky, když se mi zdálo, že mám málo mlíka. A dobrý...hned ho bylo víc

7.9.2021 22:25
B.B

XXX.XXX.46.151

To je fajn ale mi potřebujeme ukončit. A nevím jak dávkovat😭. Ale alespoň že vím že funguje 😄😉

7.9.2021 22:33
Terven

XXX.XXX.160.10

B.B napsal(a):
To je fajn ale mi potřebujeme ukončit. A nevím jak dávkovat😭. Ale alespoň že vím že funguje 😄😉

Někdo vám to musel poradit, měl by tedy vědět i dávkování. Obávám se, že tady na fóru vám to nikdo neřekne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2021 22:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ricinus communis 30 CH 2x denne 5 bobulek ( rozpustenych v trosce vody)

ale zabral az galastop

Přidejte reakci

Přidat smajlík