Uživatel s deaktivovaným účtem

Mísit se to nebude, ale nejúčinnější je kelpa do jídla, pak vzít do ruky kartáček a na něj enzymatickou zubní pastu. A zahájit mechanickou torturu. Ideálně za úplatu, sušená plíce ideální. Tuk nula nula nic, vůně pekelná.
Díky za odpověď. Našemu už je skoro 10 let. Kelpu mu dávám do žrádla. On už jednou byl na ultrazvuku jenže blbě nesl narkozu, bylo tak ve 2 letech.. JInak mu dávám dentální tyčinky. Také jsem oprášil Kelpu a znova pastu tentokrát ve formě gelu. Dřív jsem spíš čistil zuby, ale Kelpu nedával, proto jsem se raději ptal. :)

TomášT.
napsal(a):
Dá se u zubního gelu, jak je k tomu přiložený případně aplikátor použít i zubný psí kartáček a nanést gel na kartáček ?
Ideální situace, když k zubnímu gelu přidáte i mechanické čištění. My máme Orozyme jako klasika zubní pastu.

Záleží na velikosti psa, potažmo tlamky, můj je 12 kg menší střeďák. Kupuji dospělácké Curaprox, Sensodyne... Soft nebo Extra Soft a beru je po třech. 2 pro sebe, 1 pro mazla.

TomášT.
napsal(a):
To je menší kříženec něco jako Kokršpaněl, cca 13 kg.
No tak to se mu do tlamičky vejde kartáček s přehledem. Jinak ty dentální tyčinky jsou hodně diskutabilní záležitost, spíš bych psovi koupila třeba nějakou sušenou šlachu.