NickAnicky

XXX.XXX.240.4
S bývalým jsme koupili psa.
Žádný chov, žádná smlouva, proste se stala nehoda, když jsme hlídali švagrovi psa a byla z toho štěňátka.
Na mě je psaný na městě, jak jinak prokázat, že pes patří mně?
NickAnicky
napsal(a):
S bývalým jsme koupili psa.
Žádný chov, žádná smlouva, proste se stala nehoda, když jsme hlídali švagrovi psa a byla z toho štěňátka.
Na mě je psaný na městě, jak jinak prokázat, že pes patří mně?
Na koho je zaregastovaný čip a kdo je zapsaný v očkovacím průkazu?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Na koho je zaregastovaný čip a kdo je zapsaný v očkovacím průkazu?
Tak ten čip souhlas, ale očkovák zahodím a nechám si vystavit jiný. Za 10 Kč.
( Dobrý návod jak z bývalého vymámit psa, měla Pravá blondýnka - jen si to nepamatuju :-)) )

napsal(a):
( Dobrý návod jak z bývalého vymámit psa, měla Pravá blondýnka - jen si to nepamatuju :-)) )
Naběhla na něj s brejličkama a spoustou suverénních latinských frází (ve skutečnosti nesmyslných) - můj oblíbený film.

Já bych řekla, že očkovák nerozhoduje vůbec o ničem a registrovat si můžu psa, kde chci. Že je něco můj majetek - kupní smlouva.
Jako že můžu ukrást psa, dát čip a regnout, tak je to můj pes? Boží :-)

ty jo, já kupní smlouvu teda ke většině věcí, které vlastním, opravdu nemám. mám smlouvu k domu, možná bych někde vyhrabala smlouvu k pračce a krbovým kamnům a to je úplně, úplně všechno
k Noře kupní smlouvu nemám, vždyť já jsem si nechala zaplatit za to, že si jí vezmu, tak jakýpak nákup
ke kočkám smlouvu nemám, prostě jsem na drůbežárně vzala papundekovou krabici a koťata a jen jsem zootechničce řekla, že si je teda beru
ke slepicím smlouvu nemám, když se vylíhnou tak se vylíhnou jen v peří bez smlouvy a ty co mám z líhně jsou vlastně ukradenej odpad
k morčatům smlouvu nemám, taky se mi rodí bez smlouvy hajzli
tak co mám teďka dělat?
napsal(a):
To ano, ale ptám se proto, že ve většině případů je čip zaregistrovaný na toho, kdo je napsaný v očkováku a v případě europasu to není tak jednoduché, že zahodím a vystavím jiný.
napsal(a):
ty jo, já kupní smlouvu teda ke většině věcí, které vlastním, opravdu nemám. mám smlouvu k domu, možná bych někde vyhrabala smlouvu k pračce a krbovým kamnům a to je úplně, úplně všechno
k Noře kupní smlouvu nemám, vždyť já jsem si nechala zaplatit za to, že si jí vezmu, tak jakýpak nákup
ke kočkám smlouvu nemám, prostě jsem na drůbežárně vzala papundekovou krabici a koťata a jen jsem zootechničce řekla, že si je teda beru
ke slepicím smlouvu nemám, když se vylíhnou tak se vylíhnou jen v peří bez smlouvy a ty co mám z líhně jsou vlastně ukradenej odpad
k morčatům smlouvu nemám, taky se mi rodí bez smlouvy hajzli
tak co mám teďka dělat?
Pak máte jen dům, krb a pračku - nedá se svítit 🤪

S tím pasem už by to šlo.
bodlinka: já nemám smlouvu na dceru, morče je ještě ok :-)

napsal(a):
S tím pasem už by to šlo.
bodlinka: já nemám smlouvu na dceru, morče je ještě ok :-)
Na dceru smlouvu nepotřebujete, stačí DNA.

napsal(a):
Naběhla na něj s brejličkama a spoustou suverénních latinských frází (ve skutečnosti nesmyslných) - můj oblíbený film.
Ač byla růžová, taky ten film můžu. Zvlášť scénu ohnout, zvednout, vyprsit - a rozbít dotyčnému nos. :-))

napsal(a):
Ač byla růžová, taky ten film můžu. Zvlášť scénu ohnout, zvednout, vyprsit - a rozbít dotyčnému nos. :-))
Mně se zase líbí scéna, kdy chce pomoct neatraktivnímu spolužákovi a vlepí mu před děvčaty facku za to, že se k ní nezná po úplně úžasné noci, kterou s ním "strávila". Nebo jak odhalila, že klíčový svědek lže ohledně vztahu k obviněné, neb je gay.

Nebo jak odhalila, že klíčový svědek lže ohledně vztahu k obviněné, neb je gay.
Ta konstrukce byla taky dobrá. Tuším, že přes boty ?

napsal(a):
Nebo jak odhalila, že klíčový svědek lže ohledně vztahu k obviněné, neb je gay.
Ta konstrukce byla taky dobrá. Tuším, že přes boty ?
Jo jo, přes boty. Poznal, že ty křusky od ? (značka mi vypadla) jsou loňské. Normální chlap registruje tak max barvu, někdy ani to ne.

napsal(a):
Jo jo, přes boty. Poznal, že ty křusky od ? (značka mi vypadla) jsou loňské. Normální chlap registruje tak max barvu, někdy ani to ne.
Tak já to mám podobně - registruju tak akorát barvu, maimálně "ty musí být pohodlné".
Jestli já nejsem chlap ?! :-)) ( Nakonec. co by ne. Teď je to moderní- být někým jiným )