Mia118

XXX.XXX.55.17
Zajímal by mě Váš názor na:
Mám 7 měsíční fenku Tibetského Španěla, už nějakou dobu dělá srandovní kopulační pohyby "do vzduchu" (pipkou se nijak neotírá).
Dělá to jen při hře s přítelem - chytí ho předníma paskama za ruku a ve vzduchu udělá pár kopulačních pohybů.
Semnou ani s hračkami to nikdy nedělá.
Většinou jí to dlouho nevydrží, když se začnem smát, tak znejistí a obvykle přestane, případně ji odpoutame pozornost hrou.
Netuším proč to dělá? Venku o psi nejeví zádný sexuální zájem a jediný na koho tohle zkouší je právě přítel. Je fakt, že já si s ní hraju jen klidněji, on jí dovoluje i jemné kousání ruky a je
s ním divočejší ve hře.
Myslíte, ze jde o nejake soupereni/vdecnost? Nebo jednoduse jen o sexualni pud?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dělá to z radosti ze hry, je to úplně normální.
Miriam33

XXX.XXX.209.171
Hormonální přetlak? Nenechala bych ji to dělat v souvislosti s člověkem... nevím, treba bych jí hned řekla ne a odeslala pryč nebo zkrátka dala najevo, že si to nepřeju a hrala si jinak, treba se honit, nebo něco na ni hodit( tričko), tu činnost přerušit. Některé fenky jsou holt naruzivejsi a jiné tohle dělat nevidět. Z našich fen jedná měla svůj polštářek a jedna sem tam ojizdela celý pelech. Na lidech bych to nedovolovala, objektům touhy to nebývá příjemné.