Mujkoralek

XXX.XXX.49.205
Ahoj, pojedeme na nasi prvni vystavu a ja uz si dopredu sepisuji, co vsechno bude zapotrebi vzit s sebou.
Prosim, poradte mi, jestli jsem na neco nezapomnela. Takze pro psa beru:
Kartac/hreben, fen, vystavni voditko, rucnik, misku na vodu, prukaz puvodu, ockovaci prukaz, stan (vystava bude venku, tak at si muze pejsan i my zalezt dovnitr, kdyz bude prset), sacky na bobky, pamlsky.
A pro nas: zidlicku, kapsicku na cislo, obleceni a boty na prevleceni, kapsicku na pamlsky.
Nic vic me nenapada, mam sepsano vse? Co myslite? A potrebuji potvrzeni od veta, ze je pes zdravotne v poradku? Kdysi jsem videla, ze bylo na vystave potreba.
A jak se to resi, kdyz bude na vystave prset? Silny dest? Odlozi se vystava nebo se treba posune? Nedovedu si predstavit, ze nacesany pes pujde do kruhu totalne zmaceny.
A jeste dotaz - kdyz koukaji psovi do pusy, hodnoti i kvalitu chrupu? Napr zubni plak nebo nazloutle zuby?
A posledni dotaz - dostane kazdy pes znamku? Vim, ze se zadavaji prvni 4 mista.. a co ti ostatni psi? Dozvim se, jestli pes skoncil treba na 10.miste a nebo dostane jen vyborny/velmi dobry/dobry apod?
Co máte za plemeno?
Ten fen bych určitě netahala pokud bude výstava v Čechách (tady se podle mě ani na výstavách fenovat nesmí).
Já beru třeba ještě vodu ve spreji, rozprašovač s vodou/hodně ředěným kondicionerem případně nějaký rozčesavač abych správně nasmerovala přeležené chlupy případně pomohla objemu. Pak bych vzala vlhčené ubrousky. Pak bych vzala kennelku ať máte kam schovat psa a pes má klid. Jinak pokud by pršelo tak se muže pár minut počkat ale že by se přesunulo posuzování úplně jsem ještě nevidela ani neslyšela. Někdo bere pudry, tužidla, pigmenty. Pro vás určitě dobrý boty pokud máte běhací plemeno speciálně pokud by pršelo nebo byla špatná podlaha. Jo a taky vzít vstupní list. 😁
Jinak jsou rozhodčí kterým můžou zuby vadit ale nemyslím že by to mělo ovlivnit výsledek.
A dobrou náladu.
Držím palce!