Nikola84

XXX.XXX.97.201
Prodam pejska bulika nar. 14.4.2021.
Umi základní povely. Nema sestoupla varlata a ma zlomeny konec ocasku, viz foto.
Veterinář rikal, ze to ma od narození a nicemu to nebrani a jemu to taky nevadi.
Lepsi by mu bylo na zahrade. Je ockovany, odcerveny, cipovany. Ted byl znovu odcerven a na očkování muze az za cca tyden
Cena 10 000 Kč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jednokulčáka se zálomkem půlroční za deset klacků?
hmmm
hodně štěstí, kupci vám utrhají ruce

napsal(a):
jednokulčáka se zálomkem půlroční za deset klacků?
hmmm
hodně štěstí, kupci vám utrhají ruce
Pozor, to není jednokulčák, ale nulokulčák!

Nikola84
napsal(a):
Umi základní povely. Nema sestoupla varlata a ma zlomeny konec ocasku, viz foto.
Veterinář rikal, ze to ma od narození a nicemu to nebrani a jemu to taky nevadi.
Lepsi by mu bylo na zahrade. Je ockovany, odcerveny, cipovany. Ted byl znovu odcerven a na očkování muze az za cca tyden
Cena 10 000 Kč.
Zapomněla jste uvést, copak se u Vás za tak krátkou dobu, co ho máte, změnilo tak radikálně, že už nemůže být s Vámi...pejska si přece člověk pořizuje po zralé úvaze, proč ho musíte takto zradit a poslat ho dál?
Tohle plemeno na zahradu? To mu bude asi chladno😳....sousedi mají toho samého v bytě....
nemůžeme se potkávat a není jediný, můj útulkáč má s tímhle plemenem zřejmě nevyřízené účty.... 🤦♀️

Na takový lidi, co něco chtěj a ani si nedaj práci s diakritikou, kašlu.

napsal(a):
Na takový lidi, co něco chtěj a ani si nedaj práci s diakritikou, kašlu.
megi, mě to taky v mobilu štve to přeťukávat s háčkama,čárkama a T9 mě se+ re úpně nejvíc...
Bulík asi začal zlobánkovat nebo je to ničitel nebo se nehodí do chovu-zbyl chovateli zadavatelka by to měla víc osvětlit. Bulík celoročně na zahradu je absolutně nevhodný...má velni těsný vztah s majitelem, nejraději je stále v jeho blízkosti (nejlépe na něm)

napsal(a):
megi, mě to taky v mobilu štve to přeťukávat s háčkama,čárkama a T9 mě se+ re úpně nejvíc...
Bulík asi začal zlobánkovat nebo je to ničitel nebo se nehodí do chovu-zbyl chovateli zadavatelka by to měla víc osvětlit. Bulík celoročně na zahradu je absolutně nevhodný...má velni těsný vztah s majitelem, nejraději je stále v jeho blízkosti (nejlépe na něm)
Chovateli.. vet říkal.. množírna.

Nikola84
napsal(a):
Cena 10 000 Kč.
Bulík na zahradu? Plemeno, které miluje lidi a chce být s nimi ve dne v noci? Vlastně - má skoro půl roku, dorazila puberta a vy nezvládáte, bych si tipla.

K tomu nutná složitější kastrace a mám ho za dvacku. A to se vyplatí...