Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat jak to je s oblečením na výstavu.
Mám černobílou Border kolii, za týden jedeme na výstavu a já uvažují co na sebe. Co jsem tak četla, by oblečení nemělo být v barvě psa aby nesplývají, ani by nemělo psa přebít. Zatím jsem vybrala bílé kalhoty a černobílou kostkovanou košili. Jenže s těma kalhotám si nejsem jistá( skočí na mě pes, bude pršet a po cestě se ušpiním🤷 a pak co...).
Má někdo nějaké rady co si vzít k černobílému psovi?
Jahzeel
napsal(a):
Dobrý den.
Mám černobílou Border kolii, za týden jedeme na výstavu a já uvažují co na sebe. Co jsem tak četla, by oblečení nemělo být v barvě psa aby nesplývají, ani by nemělo psa přebít. Zatím jsem vybrala bílé kalhoty a černobílou kostkovanou košili. Jenže s těma kalhotám si nejsem jistá( skočí na mě pes, bude pršet a po cestě se ušpiním🤷 a pak co...).
V podstatě cokoliv, kromě černé a bílé 😉
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jahzeel
napsal(a):
Dobrý den.
Pusťte si zítra "světovku" a inspirujte se.
Jahzeel
napsal(a):
Dobrý den.
No ono obvykle se lidi do toho, v čem jdou do kruhu, převlíkají až těsně před nástupem. Bílé kalhoty k černobílému psovi vhodné nejsou, hodně lidí volí výraznější barvy, aby pes lépe vynikl, třeba červenou a tak.
Já bych si bílé kalhoty nebrala protože v nich budu jako prase. Jinak osobně klidně vystavuju v černé sukni nebo bílém kostýmku černou fenu australáka. Hlavně něco v čem se budete cítit v pohodě, je to elegantní (taky záleží na jakou výstavu jdete), nic přehnaného, aby jste v tom uběhala borderku a bacha na výstřih když budete psa rovnat.
Hodně štěstí.
Evv
napsal(a):
Já bych si bílé kalhoty nebrala protože v nich budu jako prase. Jinak osobně klidně vystavuju v černé sukni nebo bílém kostýmku černou fenu australáka. Hlavně něco v čem se budete cítit v pohodě, je to elegantní (taky záleží na jakou výstavu jdete), nic přehnaného, aby jste v tom uběhala borderku a bacha na výstřih když budete psa rovnat.
Hodně štěstí.
Bacha i na ty sukně - když bude zadavatelka se psem na postoji v podřepu, tak ať jí není vidět az do ... kuchyně - to člověk většinou zjistí až z fotek, co všechno nechtěně ukázal světu (někdy i doslova - mám takovou fotku zrovna ze světovky🙄)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Bacha i na ty sukně - když bude zadavatelka se psem na postoji v podřepu, tak ať jí není vidět az do ... kuchyně - to člověk většinou zjistí až z fotek, co všechno nechtěně ukázal světu (někdy i doslova - mám takovou fotku zrovna ze světovky🙄)
Troufám si říct a fakt doufám že si sukně hlídám
A taky by teda sukně neměla být moc krátká aby se člověk mohl předklonit a srovnat psovi nohy.
Je to docela věda.
Abych se přiznala, z oblečení jsem měla regulérní hrůzu. Úplně zbytečně.
Nebojte se. Důležité je, abyste se v tom cítila dobře. Hlavně boty. A aby to bylo aspoň trošku elegantní, ale zároveň se v tom člověk nezabil.
Decentním kostýmkem s kalhotami, sakem nebo sukní se neudělá chyba. Někdo si troufne i na výraznější barvy, a je to moc krásný.
Tohle byla moje druhá výstava. Nervy a stres (že to nezvládnu, pokazím, budu blbě oblečená, zakopnu, spadnu...) jsem měla snad měsíc dopředu 😂😂
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dovoluji si zkpírovat z vedlejší diskuze :
včera na závěr Brněnky moderátorka říkala, že závěrečné přehlídky světovky budou vždy od 15 hodin - na webu cmku je dole odkaz na jejich FB a i když já nemám FB, tak mě to tam pustí... s tím, že to píše, že přímý přenos začne v 15...