Fenka musí jít první, nesmí jít jako druhá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Michelle6283

3.10.2021 18:25
Michelle6283

XXX.XXX.233.225

Dobrý den, trápí mě jeden problém. Když jdu sama s fenkou aljašského malamuta 1rok a 3 měsíce, tak je vše v pořádku, netahá je hodná. Když jdeme běhat tak má postroj a tak ví, že tahat má.
A teď ten problém...
Když jde náš druhý pes (doga) a stane se, že jde přítel přede mnou tak začne fenka neskutečně jančit a řádit a tahat, že mám problém ji udržet.
Nevíte co mám dělat?
Dá se tento problém nějak vyřešit? Zkoušela jsem s ní změnit i směr chůze, ale nešlo to. Zastavila se a měla nutkavou potřebu jít opět za nim.
(Přítelem to neni, nemá s tím problém když jde s námi a jde jiným směrem, opravdu jen když jde druhý pes).
Mockrát vám děkuji za rady.

3.10.2021 18:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Michelle6283 napsal(a):
Dobrý den, trápí mě jeden problém. Když jdu sama s fenkou aljašského malamuta 1rok a 3 měsíce, tak je vše v pořádku, netahá je hodná. Když jdeme běhat tak má postroj a tak ví, že tahat má.
A teď ten problém...
Když jde náš druhý pes (doga) a stane se, že jde přítel přede mnou tak začne fenka neskutečně jančit a řádit a tahat, že mám problém ji udržet.
Nevíte co mám dělat?
Dá se tento problém nějak vyřešit? Zkoušela jsem s ní změnit i směr chůze, ale nešlo to. Zastavila se a měla nutkavou potřebu jít opět za nim.
(Přítelem to neni, nemá s tím problém když jde s námi a jde jiným směrem, opravdu jen když jde druhý pes).

Tak ať nechodí druhá a je po problému.

3.10.2021 19:32
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Michelle6283 napsal(a):
A teď ten problém...
Nevíte co mám dělat?

Tihle psi mají soutěžení v sobě. Pokud nechcete, aby táhla, tak běžte první.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.10.2021 19:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

přesně tohle dělá mlaďoch HW, když s nimi jdeme na procházku, aspoň ten čumák musí mít před pastevcem
no chodí první.....

4.10.2021 07:20
Atheira

XXX.XXX.251.234

Tohle mám taky. Zrovna včera jsme při venčení soutěžili. No, náramně jsme se všichni proběhli a pobavili. Když na to není čas, nálada nebo energie, tak madam chodí první a je klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík