KoláčeX

XXX.XXX.166.92
Dobrý den.
Před časem nám bylo u fenky zjištěno několik alergii. Na potraviny, na roztoče a na trávy. V té době ( červenec ) jsme už měli nasazené hypoalergenní granule ( losos a brambor ). Kupodivu fungovaly i přestože brambor, rýže, obiloviny, žito a pšenice se nám ukázaly jako silné alergeny.
Vše v pořádku. Žádné svědění, žádné lupy, srst pěkná a bez vypadávání.
Před asi týdnem + začala mít fenka výtok z očí a trochu rýmu. Ochladilo se a ona ještě spala venku. Přítel si myslel, že je jen nachlazena. Zašli jsme k lékaři a ten ji dal nějakou injekci na zánět. ( Naše veterinářka ten den nebyla ).
Neměla teplotu, jen výtok z očí, slzení, trochu červené bělmo dole.
Příznaky zmizely, na několik dnů.
Před pár dny se začala fenka drbat. A od včera je lechtiva, nemůžu ji pohladit v okolí lopatek. Včera jednu stranu, dnes už obě :(
Za mě jsem z toho zoufalá, chlap to bere sportovně, že se to NĚJAK vyřeší. Ale já už popravdě nemůžu, myslela jsem, že jsme z toho venku. Od 17.7 bere určitě ty nové granule ( brambor a losos ), tak přece příznaky, že by byla na to alergická nemohly přijít až teď ??? Veterinářka nám říkala, že se ukážou, tam po 6 týdnem nejpozději.
Už nevím co dělat. Je pravda, že potom co jí začaly ty problémy s ocicky ( výtok, bělmo jen trochu dole červené ), tak jsme jí začaly topit v místnosti, kde spí. Jestli to je tím ??? Lupy nemá, podrážděnou kůži také ne ( nikdy neměla ), srst padá přiměřeně ( bývalo to v době nehlidani jídla horší ).
Jestli někde něco snědla nevím - ale na zahradě jsem našla asi před 3 dny kousek pizzy ( cizí děti a bordel ).
Případně, jestli někdo nevíte o granulích, kde není žito, obiloviny, pšenice, rýže a brambory.