Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2021 16:59
Terven

XXX.XXX.110.191

Zdravím, vyhledávač mi vyhodil 0 výsledků...
Nemáte, prosím, někdo zkušenost s použitím Back on Track z ortopedické indikace - na problémy s páteří, nejspíše krční?
Jak to použít, na jak dlouho a kterej produkt vybrat?
Zítra zavolám do MushGO. Některý jsou koncipovaný spíš jako domácí pyžamo, některý jako venčící obleček - ale zrovna v eshopu MushGO píšou, že na venčení v pohybu jsou nevhodné díky střihu.
Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2021 17:22

Poraďte se v Dog fitness (https://dogfitness.cz/), mají s tím zkušenosti. V těchto indikovaných případech se dává mesh, to jsem zaznamenala, ale osobní zkušenost nemám.

https://obchod.dogfitness.cz/back-on-track/back-on-track-mesh/

5.10.2021 17:55
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Poraďte se v Dog fitness (https://dogfitness.cz/), mají s tím zkušenosti. V těchto indikovaných případech se dává mesh, to jsem zaznamenala, ale osobní zkušenost nemám.

https://obchod.dogfitness.cz/back-on-track/back-on-track-mesh/

Díky, tohle jsem četla a měla jsem jasno, že potřebuju Mesh.
Ale v eshopu Mush GO právěže je info, kteté mi zas trochu rozhodilo sandál 😁 takže zjišťuju, jestli nemá někdo zkušenost...tuším, že možná efe...
Pokud bych kupovala, tak určitě u Levíčkových - mám s nima x násobnou super zkušenost.
Je mi z principu blbý ptát se někde a pak nakoupit jinde.
Zajímá mě, jestli to někdo použil a jak byl spokojen.

5.10.2021 21:51

Vyřešeno 😉

5.10.2021 22:59

Vyřešeno 😉

To jsme se toho dověděli :-)

5.10.2021 23:01
Terven

XXX.XXX.110.191

To jsme se toho dověděli :-)

Efe mi zapůjčí vestu BOT na vyzkoušení

5.10.2021 23:06

Terven napsal(a):
Efe mi zapůjčí vestu BOT na vyzkoušení

:-) Já myslela, že tu někdo napíše, na co že to vůbec je, já si představím pláštěnku na koníka, že, nebo že někdo poví, jaký je to křáp a tak :-) ale to asi tahle značka nebude, Pan Bečka by nekvalitu doma nestrpěl, tím je to opravdu vyřešené :-)

5.10.2021 23:10

To mi připomělo, že mám zateplováky na koně a bolí mě koleno.ten postranní úpon... asi to zkusím...

5.10.2021 23:42
manitschka

XXX.XXX.4.179

Na základě pochvalných referencí od kamarádky č.1, která používá BoT na sebe (blokády krční páteře, záněty šlach), kamarádky č.2, která používá BoT na psici se spondylózou, a kamarádky č.3, která používá na koně, jsem koupila taky, koni teda. Nejdřív deku, potom ještě jezdecké kloubkové kamaše. Jsem spokojená, deku dávám před ježděním, kůň mi připadá znatelně uvolněnější, kamaše dokonce "rozpustily" asi rok starou zatvrdlou bulku na šlaše (následek poranění ve výběhu). Měla jsem minulý týden u koně paní doktorku na fyzio (chiro a akupunktura), ptala jsem se mimo jiné i na BoT, a vyjadřovala se o jejich výrobcích pochvalně.

5.10.2021 23:51
Terven

XXX.XXX.110.191

Díky za reakce, dám vědět, jak si pinčová rochní...předpokládám, že coby milovnice tepla až vedra bude spokojená

6.10.2021 11:54

:-) Já myslela, že tu někdo napíše, na co že to vůbec je, já si představím pláštěnku na koníka, že, nebo že někdo poví, jaký je to křáp a tak :-) ale to asi tahle značka nebude, Pan Bečka by nekvalitu doma nestrpěl, tím je to opravdu vyřešené :-)

Pan Bečka byl (prozatím) veškerých BoT výrobků ušetřen. Mám velmi dobrou zkušenost s BoT vestou u kobyly s metabolickým onemocněním svalů, kdy jí opravdu velmi výrazně pomáhá. U psa jsem používala chvilku po bolestivém bloku hrudní páteře u mopsle (spondylóza), ale nechtěla to moc na sobě mít (nehledě na to, že to je bohužel konfekční velikost, což prostě mopsli nikdy nesedne), tudíž jsem výsledky nepozorovala. Vesta mi tu po nebožce zůstala a ráda jí předám někam, kde snad pomůže.

Jinak jde o výrobky s keramickým vláknem, které odráží teplo zpět směrem do těla a tím prohřívá - svaly, klouby a ostatní tkáně, což je žádoucí právě u potřeby regenerace těchto tkání.

6.10.2021 13:18

manitschka napsal(a):
Na základě pochvalných referencí od kamarádky č.1, která používá BoT na sebe (blokády krční páteře, záněty šlach), kamarádky č.2, která používá BoT na psici se spondylózou, a kamarádky č.3, která používá na koně, jsem koupila taky, koni teda. Nejdřív deku, potom ještě jezdecké kloubkové kamaše. Jsem spokojená, deku dávám před ježděním, kůň mi připadá znatelně uvolněnější, kamaše dokonce "rozpustily" asi rok starou zatvrdlou bulku na šlaše (následek poranění ve výběhu). Měla jsem minulý týden u koně paní doktorku na fyzio (chiro a akupunktura), ptala jsem se mimo jiné i na BoT, a vyjadřovala se o jejich výrobcích pochvalně.

Dáte mi odkaz na ty kloubkové kamaše? Zkusím je také hledat, mám jen klasické zateplováky + na hlezna zateplováky. Použila jsem jen jednou jednu kamaši u oteklé nohy při podlomu... (v mrazech doktor chtěl aby to měla přes den venku v teple )
Jinak si nějak vzpomínám, nemá se překračovat nějaká doba použití? bylo to u výrobku na zátylek(dává se na uzdečku) .

6.10.2021 13:29

Dáte mi odkaz na ty kloubkové kamaše? Zkusím je také hledat, mám jen klasické zateplováky + na hlezna zateplováky. Použila jsem jen jednou jednu kamaši u oteklé nohy při podlomu... (v mrazech doktor chtěl aby to měla přes den venku v teple )
Jinak si nějak vzpomínám, nemá se překračovat nějaká doba použití? bylo to u výrobku na zátylek(dává se na uzdečku) .

Doporučuje se na výrobky postupně navykat - nejprve dávat v řádu minut a postupně prodlužovat až na hodiny.

7.10.2021 15:44
manitschka

XXX.XXX.27.171

Kamaše jsem kupovala v Ekváči, mají celkem slušný sortiment jak koňských, tak psích BoT věcí a jezdím tam tak či tak často.

https://www.equiservis.cz/kamase-kloubkove-back-on-track-2044-predni-9088cz527/

Jinak jak píše efe, doporučuje se postupně navykat, ale naopak u té deky třeba psali, že po zvyknutí klidně x hodin, a dělají i klasické výběhovky (ty už jsou ale bohužel na mě do našeho dekožravého stáda moc drahé).

8.10.2021 10:35

Moje kobyla má BoT vestu na plece a klidně to má na sobě celou noc/den (po navyknutí samozřejmě), bez problému. Velmi jí pomáhá.

8.10.2021 13:01

jj dík, za odkaz, já jsem už koukala, jestli mají i na zadní-mají, kobyla má na zadních nálevky spěnkové pochvy, nebolí, nehřejou, kobyla nekulhá, nezvětšují se, nezmenšují se, nedělají nic, jen tam jsou, ale mě se nelíbí. Zkusila bych to " prohřívat "
zkonzultuju to taky s chiro MVDr. ..

8.10.2021 13:14

jj dík, za odkaz, já jsem už koukala, jestli mají i na zadní-mají, kobyla má na zadních nálevky spěnkové pochvy, nebolí, nehřejou, kobyla nekulhá, nezvětšují se, nezmenšují se, nedělají nic, jen tam jsou, ale mě se nelíbí. Zkusila bych to " prohřívat "
zkonzultuju to taky s chiro MVDr. ..

jsme tedy hodně mimo, ale zkuste se také podívat na kamaše Vetoflex

8.10.2021 16:02

jsme tedy hodně mimo, ale zkuste se také podívat na kamaše Vetoflex

mě se líbilo, jak psala minitschka, že to pomohlo na bulkuna šlaše....přes zimu by je mohla kobyla nosit do výběhu, nebyla by od bláta
Na Vetoflex jsem koukala už kdysi, má někdo zkušenost?

8.10.2021 21:02
lenocka

XXX.XXX.35.173

mě se líbilo, jak psala minitschka, že to pomohlo na bulkuna šlaše....přes zimu by je mohla kobyla nosit do výběhu, nebyla by od bláta
Na Vetoflex jsem koukala už kdysi, má někdo zkušenost?

Mám. Koupila jsem letos jako součást léčby poškozené šlachy. Noha otékala, musela být nonstop zabalená, ale v letním horku už to nešlo vázat do plného obvazu. Tak jsem pořídila Vetoflex a velká spokojenost, otok krásně mizel, noha se nepařila. Na pár hodin denně super! Klidně víc info do SZ

PS: pokud budete objednávat, důkladně změřit koně a počítat s tím, že trochu sklouzne.

12.10.2021 11:05
Terven

XXX.XXX.110.191

Tak krční límec Bob, od kterého jsem si hodně slibovala, nakonec neklapne. Byla jsem domluvená, že ho vyzkouším v rámci osobního zkoušení MushGO tour. Nakonec tu nejmenší variantu s sebou vůbec neměli, ale mrzet mě to nemusí, protože na pinčí krček by byla beztak příliš veliká.
Přemýšlely jsme s paní Levíčkovou, z jakého BOT výrobku by se dalo vyrobit něco na pinčí krk. Nakonec jsem koupila širokou BOT čelenku pro lidi s tím, že holt ji znehodnotím.
Zatím jsem to neudělala, pinčovou moje BOT pokusy obtěžujou
Zkouším i pyžámko Mesh, ale ona chce spát zavrtaná pod peřinou a všechny ty věci jí překáží. Nechá si to nasadit, to jo, ale pak sedí v pozoru a čeká, kdy už jí to konečně sundám, aby si mohla lehnout a zavrtat se

12.10.2021 15:13

Tak ty hlezenní zateplováky pro koně jsou na kolena úplně boží, padnou, jako by byly odcať. Pokud s nima chodím po bytě, mám pocit, že "hřejou" už dřív než když jen do nich vlezu a čekám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík