Pavel Krnoš misky pro psy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2021 12:46
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Dobrý den,
Nenajde se tady náhodou někdo, kdo má zkušenost s pánem, co se na FB prezentuje jako Pavel Krnoš, ale zároveň Monika Dastyy.
Pán by měl na zakázku vyrábět misky ve stojánku pro pejsky z opalovaného dřeva. (Nalezeno na Bazoši.) Samozřejmě platba předem a nikde nic moc info, komunikace trošku zvláštní.
Chtěla jsem to pro kamarádku jako dárek, protože podobné mističky viděla teď na výstavě, ale horkotěžko jsme je hledaly přes net.
Nechci naletět. Úplně zase nechci vypadat jako paranoik, ale ulevilo by se mi, kdyby se našly nějaké pozitivní reference spokojených zákazníků, protože v telefonu pán zněl trošku zvláštně. Chce po mě 1500,-.
A jiný kontakt nebo totožnost, mi na sebe nedal , než přes nepříliš věrohodně působící FB profil.
Díky moc za pomoc 😁

6.10.2021 13:27
Atheira

XXX.XXX.209.8

Nevím no, na mě to zas až tak podezřele nepůsobí. Jasně, jde to dělat podstatně profesionálněji. Pořádný e-shop, nějaký uživatelský recenze atd atd... Ale na mě osobně tohle působí jako takový ten obyč prodej přes facebook. Ty misky někdo musel udělat, nafotit, těžko jsou to všechno psi jednoho majitele. Podle googlu ty fotky nejsou zřejmě kradené odjinud z internetu. Má tam plno fotek hotových výrobků už od zákazníků, tak by možná mohlo jít dohledat některé na sockách nebo tak... Někteří lidi se takhle rádi chlubí co kde koupili :D

Ale já jsem prostě zvyklá nakupovat na internetu tak nějak všechno. Od různých prodejců, nejenom právě z klasických e-shopů. Jo, občas je mi někdo podezřelej, ale tenhle pán to úplně není. Monika bude zřejmě paní od zmíněného pána a má na fb jen divný jméno (třeba podle psa, kdoví :D), to má dost lidí.
Zeptala bych se na možnost osobního předání a uvidíte. Jestli jste se ptala na možnost dobírky a pán odpověděl, že ne, nedivím se... Já takhle taky každému odpovídám, když něco prodávám. Si vemte, kolik s tou výrobou má s*aní, ještě tam je většinou jméno psa, takže pro jinýho neprodejný. On to pošle na dobírku a zákazníček se mu na to vykvajzne. Já bych na dobírku nikomu neposlala ani houno v pytlíku.

6.10.2021 13:32
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Jasně, to chápu. Asi to risknu. ❤️

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.10.2021 13:36

Já bych si nechala vystavit zálohovou fakturu, když chce prachy předem.

6.10.2021 14:46
aluska

XXX.XXX.197.205

Nějaký takovýhle misky a k nim dva profily se v jezevčíkářských skupinách řešily v létě a nějak to nebylo úplně košer. Přesně si to nepamatuju, ale správci skupin varovali a inzerci ihned ze skupiny vymazali. Ale fakt nevím, jestli přesně tato jména.

6.10.2021 15:05
Terven

XXX.XXX.110.191

aluska napsal(a):
Nějaký takovýhle misky a k nim dva profily se v jezevčíkářských skupinách řešily v létě a nějak to nebylo úplně košer. Přesně si to nepamatuju, ale správci skupin varovali a inzerci ihned ze skupiny vymazali. Ale fakt nevím, jestli přesně tato jména.

Jo, to bude ono...průběžně se to objevuje v různých pejskařských skupinách. Důvěru to ve mě nebudí.

6.10.2021 15:22
impact

XXX.XXX.124.94

aluska napsal(a):

Jojo, jsou to tihle dva a řešilo se to dost napříč všemi skupinami. Já bych mu jen tak patnáct stovek neposlala.

6.10.2021 15:22
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Ouško4 napsal(a):
Jasně, to chápu. Asi to risknu. ❤️

6.10.2021 15:57
Ouško4

XXX.XXX.8.30

Tak já vám nevím. Nejdříve jsem si říkala, že fakt nebudu za paranoidní hysterku, co ve všem hledá podraz, že pán nějaký to IČO má...ale od rána mě prapodivně urguje o adresu (a platbu), aby mě prý mohl zařadit do objednávek, že z toho mám čím dál divnější pocit. Protože jsem mu řekla, že se sama ozvu.

Nechci mu vůbec křivdit, jen na základě divného pocitu z tel.hovoru (mě když někdo volá do práce uprostřed procesu a zrovna se soustředím na dvacetpět jiných činností, taky zním strašně zmateně a blekotám), ale blbý je, že ať hledám sebevíc, nemám jednu jedinou, fakt ani jedinou referenci. 😟 Zároveň teda ale ani špatnou referenci.

6.10.2021 16:37
Atheira

XXX.XXX.209.8

Ouško4 napsal(a):
Tak já vám nevím. Nejdříve jsem si říkala, že fakt nebudu za paranoidní hysterku, co ve všem hledá podraz, že pán nějaký to IČO má...ale od rána mě prapodivně urguje o adresu (a platbu), aby mě prý mohl zařadit do objednávek, že z toho mám čím dál divnější pocit. Protože jsem mu řekla, že se sama ozvu.

Nechci mu vůbec křivdit, jen na základě divného pocitu z tel.hovoru (mě když někdo volá do práce uprostřed procesu a zrovna se soustředím na dvacetpět jiných činností, taky zním strašně zmateně a blekotám), ale blbý je, že ať hledám sebevíc, nemám jednu jedinou, fakt ani jedinou referenci. 😟 Zároveň teda ale ani špatnou referenci.

Heleďte, jestli vás takhle nahání a ještě z toho máte blbej pocit, pak nemá smysl to pokoušet... Musíte dát na sebe, jsou to vaše peníze. Alternativy vám tu megí nějaké naposílala a určitě se jich dá najít víc.
Nelustrovala jsem to nijak podrobně, ale taky mi přišlo, že reference nejsou, zkusila jsem si je vyhledat na instagramu a ačkoli mají hodně fotek od zákazníků, označení nejsou nikde, pod hashtagy taky ne, takže těžko říct.

Já bych ze začátku zas takové podezření neměla, ale jakmile by mě začal takhle urgovat o platbu, aniž bychom na objednávce byli vůbec dohodnutí, asi by mi to přišlo divný taky.

6.10.2021 17:36

koupila bych "profi" misky ve stojánku a nápis nechala dogravírovat. Dělají to ledaskde - jen pozor na ceny. Výrazně se liší. Loni jsme vnoučatům nechávali podepsat cestovní příbory - a nakonec nudící se pán ve výrobně klíčů na chodbě hypermarketu to udělal během půlhodiny za cenu desetinovou oproti nabídce ze speciálky...

6.10.2021 18:18

Tyhle misky od pána prodávají i v našem zveráku, tak si myslím, že spolehlivý bude. Ale na FB jsem četla ohlasy různé, od nadšených až po nespokojené. Já jsem jim několikrát napsala, že to mají špatně napsáno, že se nepíše "zklánět", ale "sklánět", ale vůbec si to neopravili. Jako chápu, že česky neumí každej, ale aspoň bych si nechala poradit. Jinak pro mě je to zbytečnost naprostá, já bych ty misky ani nestačila dát do stojánku a maso by bylo v pr..., vlastně ve chřtánu. Jo, a přijde mi to předražený.

6.10.2021 18:49
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tyhle misky od pána prodávají i v našem zveráku, tak si myslím, že spolehlivý bude. Ale na FB jsem četla ohlasy různé, od nadšených až po nespokojené. Já jsem jim několikrát napsala, že to mají špatně napsáno, že se nepíše "zklánět", ale "sklánět", ale vůbec si to neopravili. Jako chápu, že česky neumí každej, ale aspoň bych si nechala poradit. Jinak pro mě je to zbytečnost naprostá, já bych ty misky ani nestačila dát do stojánku a maso by bylo v pr..., vlastně ve chřtánu. Jo, a přijde mi to předražený.

Já mám místo stojánku na stěně na féra přišroubovanou polici s dostatečnou hloubkou a na tom misky. Je to z toho důvodu, že se mi stojánek pletl třeba při vysávání a tak. Misky (vlastně hluboké talíře z pepca ) jen tak položené na zemi to samé. Police s talířema za mě nejlepší a ještě tak levnej způsob.

11.10.2021 11:54
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Holky, pánovi dlužím omluvu, že jsem ho podezřívala, musím sem napsat, že misky mi přišly. Jsou v pořádku, krásný, vyrobený a doručený rychle, do pár dní, podle zadání.

OT - byl to dárek pro kamarádku, která si tyhle mističky přála, proto nehodnotím cenu, předražené/adekvátní. U dárku, kterým chcete udělat radost, tohle neřešíte.

Příspěvek sem dávám, kdyby to náhodou někdy někdo vyhledával. Ať má pan aspoň jednu dohledatelnou pozitivní referenci.

11.10.2021 12:02
Atheira

XXX.XXX.209.8

Ouško4 napsal(a):
Holky, pánovi dlužím omluvu, že jsem ho podezřívala, musím sem napsat, že misky mi přišly. Jsou v pořádku, krásný, vyrobený a doručený rychle, do pár dní, podle zadání.

OT - byl to dárek pro kamarádku, která si tyhle mističky přála, proto nehodnotím cenu, předražené/adekvátní. U dárku, kterým chcete udělat radost, tohle neřešíte.

Příspěvek sem dávám, kdyby to náhodou někdy někdo vyhledával. Ať má pan aspoň jednu dohledatelnou pozitivní referenci.

Ono je taky možné, že vás tak honil třeba i proto, že se blíží Vánoce a je toho hodně a už by na vás třeba nebyl čas později. Kdo ví.

11.10.2021 12:16
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Atheira napsal(a):
Ono je taky možné, že vás tak honil třeba i proto, že se blíží Vánoce a je toho hodně a už by na vás třeba nebyl čas později. Kdo ví.

Je to možný. Třeba toho měl fakt jen hodně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík