Panostitida a očkování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alkaz

7.10.2021 14:46
Alkaz

XXX.XXX.1.49

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše názory popř. zkušenosti.
Naše fenka má Panostitidu, a čeká nás očkování proti vzteklině. Vet říká , že to nevadí. Ale mě něco vnitřně říká, že jí to může dost zatížit.. Vždyť panostitda je zánět, a očkování je zátěž (obzvlášť vzteklina).
Očkovali by jste, nebo raději odložit?
Děkuji za tipy, rady a komentáře.

7.10.2021 14:50
janaa

XXX.XXX.40.57

Kolik feně je?
Obecně panostitidu může mít x měsíců,takže to byste nemohli očkovat vůbec. Kontraindikace to určitě není

Alkaz

7.10.2021 15:02
Alkaz

XXX.XXX.1.49

janaa napsal(a):
Kolik feně je?
Obecně panostitidu může mít x měsíců,takže to byste nemohli očkovat vůbec. Kontraindikace to určitě není

je jí 5 měsíců, takže myslíte opravdu v pohodě? očkovat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2021 15:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

já bych očkování posunula na maximálně posunutý termín - tedy přesně na 6 měsíců. A pokud by byla akutně hodně kulhající, tak já osobně bych počkala... zákon nezákon,

Alkaz

7.10.2021 15:24
Alkaz

XXX.XXX.1.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
já bych očkování posunula na maximálně posunutý termín - tedy přesně na 6 měsíců. A pokud by byla akutně hodně kulhající, tak já osobně bych počkala... zákon nezákon,

tak nějak jsem si taky říkala, tak uvidím teda jak na tom bude v těch 6m . Snad se jí to zklidní a něbude to tak akutní, teď teda kulhá fest

7.10.2021 15:28
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Alkaz napsal(a):
tak nějak jsem si taky říkala, tak uvidím teda jak na tom bude v těch 6m . Snad se jí to zklidní a něbude to tak akutní, teď teda kulhá fest

Taky bych pockala na 6 měs. a neočkovala bych, pokud má nějakou medikaci (léky proti zanetu a bolesti)

Alkaz

7.10.2021 15:44
Alkaz

XXX.XXX.1.49

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Taky bych pockala na 6 měs. a neočkovala bych, pokud má nějakou medikaci (léky proti zanetu a bolesti)

ano má previcox, takže počkám do těch 6m, a uvidím.

díky všem za komentáře

7.10.2021 15:46
janaa

XXX.XXX.40.57

Alkaz napsal(a):
ano má previcox, takže počkám do těch 6m, a uvidím.

díky všem za komentáře

Tak pokud má léky,tak to posuňte a počkejte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík