Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím, jestli seženete postroj, který by vyhovoval Vašim požadavkům, ale já za tmy jen tak ve městě či cyklostezce kvůli elektrokoloběžkám, kolům bez zvonku a mnohdy i bez světla atd. používám na psa blikačku z obchodu pro psy, dá se upevnit právě na postroj, ale nastavuji ji jen na světlo bez blikání, abych tím nerušila psa. I jen do volné přírody by to snad splnilo účel.

Já jsem teď na podzim a zimu koupila od Hurtta Weekend Warrior Neon žlutý a je opravdu fajn. Výrazná ostře žlutá a hodně reflexních prvků. Sice vypadá Fido jako "help pes" , ale svůj účel to plní. Do úplné tmy někam na pole by to asi taky potřebovalo ještě doplnit něčím, co svítí samo o sobě. Já teda osobně blikačky nemám ráda, jednak mi nikdy žádná nevydržela a jednak to vypadá jak "kočovný cirkus" . Ale tak hlavní účel je, aby byl pes vidět a když to pomůže....

Jestli vám nevadí trochu domácího bastlení, tak já mám na koních blikačky pro chodce a pro cyklisty. Prodávají to u nás v obchůdku "tabák, noviny" nebo v sámošce spolu s reflexními doplňky. Mají různé druhy blikaček. Většina jich je na textilním pásku se suchým zipem (jako na obr.). Já je mám většinou zapnuté do nějakého kroužku na sedle, visí koni po boku dolů. U psa by to šlo třeba také tak nějak udělat :-) Případně přistehovat, přichytit lepící páskou, atd.
Vybírala bych stejně jako obojek na nabíjení přes usb, baterkám bych se vyhla, prd to vydrží a ve výsledku se to prodraží.
Moc nerozumím nutnosti postroje, když jsou psi na volno. Ale asi bych se teda v takovém případě vykašlala na nějaký extra kvalitní a pořídila takový ten obyč - takový ty klasický popruhy, když v tom nebudou chodit na vodítku.
Z hlediska svícení a výdrže je to všechno stejná čajna.
https://www.elektro-obojky.cz/svitici-obojky/reedog-svitici-ksiry-pro-psy-a-kocky?varianta=1639&gclid=Cj0KCQjwwY-LBhD6ARIsACvT72MlmhkkPk8K_B7Iab9_x1uGbCU50TNkCrB5w0WFw7wzME0YvhXv3QQaAp6NEALw_wcB něco takového, akorát ne na baterie. Asi je jednodušší kouknout se na Ali.
Chci je vidět v každém směru pohybu, což s obojkem není úplně ono. Kolikrát jsou pár metrů ode mě a já je nevidím, jak jsou různě natočený.
Uvažuju o tomto