Jandule536

XXX.XXX.121.158
Ahoj,
potrebuji naseho psa nechat vysetrit na kycle, lokty a ramena. Zjistuji aktualni ceny u veterinaru a dr. Duchek ma cenu 7-8 tis za 35 kg psa. Je to mozne?
Pred rokem jsem platila u Deckera cca 3 tis u zhruba stejne velkeho psa. Chapu, ze ceny sly nahoru, ale o tolik??
Byl jste u nej nekdo v posledni dobe na rtg? Kolik jste platili? Pripadne kolik stoji u Dr. Snasila v Brne?
Uz se skoro desim nekam volat, protoze mi ta cena neprijde adekvatni, kdyz za bezny snimek rtg platim kolem 500-600 Kc 🙈
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak Decker je ze vsech nejlevnejsi. Vsichni uz chteji vic.
Snasil mival cenik na strance.
Jandule536
napsal(a):
Ahoj,
potrebuji naseho psa nechat vysetrit na kycle, lokty a ramena. Zjistuji aktualni ceny u veterinaru a dr. Duchek ma cenu 7-8 tis za 35 kg psa. Je to mozne?
Pred rokem jsem platila u Deckera cca 3 tis u zhruba stejne velkeho psa. Chapu, ze ceny sly nahoru, ale o tolik??
Byl jste u nej nekdo v posledni dobe na rtg? Kolik jste platili? Pripadne kolik stoji u Dr. Snasila v Brne?
Uz se skoro desim nekam volat, protoze mi ta cena neprijde adekvatni, kdyz za bezny snimek rtg platim kolem 500-600 Kc 🙈
Decker je sice nejlevnější, ale celý ten úkon taky podle toho vypadá (hlavně ta sedace😱.
Na VFU Brno se u oficiálních snímků loni dalo vejít cca do 4000.
Jandule536

XXX.XXX.121.158
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Decker je sice nejlevnější, ale celý ten úkon taky podle toho vypadá (hlavně ta sedace😱.
Na VFU Brno se u oficiálních snímků loni dalo vejít cca do 4000.
Mohu se zeptat, co ma Decker spatneho ohledne sedace? Nam se vse zdalo byt ok 🤔
Jandule536
napsal(a):
Mohu se zeptat, co ma Decker spatneho ohledne sedace? Nam se vse zdalo byt ok 🤔
Tak to Vám asi hned po pozdravu mezi dveřmi nezklátil psa jediným vpichem do žíly. Nějaký dávkování sedace podle hmotnosti, poslech psa nebo nedejbože kanyla..., vůbec. Myslela jsem, že si ho jde poslechnout, tak jsem psa chytila a najednou mi zvadl v ruce a sesunul se k zemi. Nezmohla jsem se vůbec na nic.
Už to měl natáhnutý než jsme přišli a věděl jen plemeno, takže pes mohl mít 22, ale taky 32 kg - to pan doktor nemohl vědět a ani ho to netrápilo🙄.
Než dorentgenoval mého psa, tak přes dveře stihl odbavit další 2 pacienty, které vůbec neviděl (jedním z nich byla apatická fena se 41°C horečkou).
Jako, má tam furt plno a ty ceny určitě lidi táhnou, ale tohle není nic pro mě.