Inzerce - normální cena?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2021 10:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

kjkj napsal(a):
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3822116/stenatka-s-pp-pomeranian/

Ta cena je normální, prosím?

Pokud byli krýt třeba v Thajsku a maminka je světový vítěz, tak ano.

kjkj

30.10.2021 11:05
kjkj

XXX.XXX.231.236

Spíše si někdo dělá srandu

30.10.2021 11:07
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nejspíš je, ceny byly přes 50tisíc už před covidem, pak se to i o polovinu zvedalo u všech plemen, takže se nedivím. Cena je daná odbytem, dokud to lidi za takovou budou kupovat, tak taková cena bude. Já bych to za nanicovatého prcka nedala ani omylem.

30.10.2021 11:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

kjkj napsal(a):
Spíše si někdo dělá srandu

To si nemyslím - ony ty ceny během covidu byly opravdu astronomické, protože byl hrozný hlad po psech, ale jak všichni hromadně začali množit, aby se ještě stihli na té situaci napakovat, tak jim nedošlo, že ten trh se jednou zahltí a už to nebude takový "vejvar". To se děje právě teď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2021 11:27

Ano, cena je normální. Nicméně pomíků je čím dál víc, za pár let by se měli dostat na úrověň čivavy. U nás kolem Pařížské čivavy v podstatě "vymřely", slečny tu machrují výhradně s pomíky. Vřeští to tady na každém metru.

30.10.2021 11:41
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, cena je normální. Nicméně pomíků je čím dál víc, za pár let by se měli dostat na úrověň čivavy. U nás kolem Pařížské čivavy v podstatě "vymřely", slečny tu machrují výhradně s pomíky. Vřeští to tady na každém metru.

30.10.2021 15:55

lesnížínka napsal(a):
Nejspíš je, ceny byly přes 50tisíc už před covidem, pak se to i o polovinu zvedalo u všech plemen, takže se nedivím. Cena je daná odbytem, dokud to lidi za takovou budou kupovat, tak taková cena bude. Já bych to za nanicovatého prcka nedala ani omylem.

Taky nechápu, co se lidem na tom psovi tak líbí, tento týden jsem zrovna jednoho potkala v čekárně na veterině. Pro mě tedy ani zadarmo ne i kdyby mi za něj ještě zaplatili, že si ho vezmu. No, každý máme jiný vkus

30.10.2021 16:40

Taky nechápu, co se lidem na tom psovi tak líbí, tento týden jsem zrovna jednoho potkala v čekárně na veterině. Pro mě tedy ani zadarmo ne i kdyby mi za něj ještě zaplatili, že si ho vezmu. No, každý máme jiný vkus

A tak na pohled je to roztomiloučký, prostě malej špiclík, ale ty prachy bych za něj nedala.

30.10.2021 16:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.19.224

Kamarádka má pomíka a je to boží stvoření, ale taky bych tento byznys s roztomilostí nepodporovala.

30.10.2021 17:04
Mí

XXX.XXX.70.38

Cena je to přemrštěná,ale každý zkouší prodat za co nejvic. Trh se psy se pomalu ale jistě nasytí,k tomu všeobecné zdražení všeho, nebude už takový zájem.Jen se obávám, že se budou lidi psů zbavovat a zase budou útulky plné.

30.10.2021 17:25
keissa

XXX.XXX.155.174

Mí napsal(a):
Cena je to přemrštěná,ale každý zkouší prodat za co nejvic. Trh se psy se pomalu ale jistě nasytí,k tomu všeobecné zdražení všeho, nebude už takový zájem.Jen se obávám, že se budou lidi psů zbavovat a zase budou útulky plné.

cena přemrštěná .. jako zas tak ne jsou to v podstatě 2-3 pruměrné měsíční platy .. sice to vypadá takto jak velká suma ale zvykejme si pes vzhledem k tomu co nas čeká bude luxusní zboži ..a holt ho nebude moct mít každej . a ps tohle bych si taky nekoupila ..

30.10.2021 17:32
Dája6

XXX.XXX.2.217

kjkj napsal(a):
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3822116/stenatka-s-pp-pomeranian/

Ta cena je normální, prosím?

Dobrý den,
já před 8lety jsem se zajímala o toto plemeno a cena již tehdy byla klasická u jednoho chovatele za první fenečku 75 000kč a za druhou 52 000kč byla vyřazena s chovu, moc malá. Druhá chovatelka 1 600€ a další měla na stránkách přímo napsáno, že do ČR neprodává.
Tak že tohle je cena normální u tohoto plemene.
Dája

4.11.2021 06:46
Mí

XXX.XXX.68.154

Netýká se to špice, snad nevadí. Vykoukly na mně inzeráty čivav a ceny s PP a bez jsou pomalu stejné. Civav jsou mraky,vím,ale i tak to něco vypovídá o budoucím vývoji cen psů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík