Hanka.

XXX.XXX.166.242
Ahoj
tak se po roce hlásím. Stále koukám a přemýšlím kolem čeho se to mohlo proběhnout. Jak byla malička hodně jste ukazovali na jezevčíka já ani po roku ho v ní stále nevidím 😂😂
Srst má krásné jemnou, holička si stěžovala že to pod nůžkami hodně ujíždí. Nožky nemá taky krátké, bohužel na fotce to moc vidět nejde, ale v kohoutku měří 33 cm.
Hanka.
napsal(a):
Ahoj
tak se po roce hlásím. Stále koukám a přemýšlím kolem čeho se to mohlo proběhnout. Jak byla malička hodně jste ukazovali na jezevčíka já ani po roku ho v ní stále nevidím 😂😂
Srst má krásné jemnou, holička si stěžovala že to pod nůžkami hodně ujíždí. Nožky nemá taky krátké, bohužel na fotce to moc vidět nejde, ale v kohoutku měří 33 cm.
Jezevec možná ano, trošičku tam vidím i kavalíra...ale je krásná!
Uživatel s deaktivovaným účtem

První co mě napadlo, tak knírač, jezevčík.....ale pokud to není tutový kříženec F1 dvou čistokrevných psů, tak to může být cokoliv, třeba voříškoidní voříšek

Hrubosrstý vendéeský baset. Kokršpaněl.
Jak jsem fenku uviděla, myslím, že by tam mohl být i kokršpaněl.
A neuděláme z toho plemeno?
😁
fikovnice
napsal(a):
"Sardullah" mě předběhla, když jsem editovala...
Kavalírka na posledním snímku a něco kníračího tam také vidím.
No jo, jenže knírače soudíte zřejmě jen podle fousů a ty jsou docílené střihem.
U nás v domě bydlí chlap, neustále mi vnucuje, že Vikina musí být mix knírače, protože přece ty fousy. Ale ona s kníračem nemá vůbec nic společnýho a fousy jí upravuje její kadeřnice
Kavalíra tedy nevidím, na to mám malou fantazii.
Já bych řekla, že jezevčík tam někde bude, plus něco jako havaňák, maltézák...
Terven
napsal(a):
No jo, jenže knírače soudíte zřejmě jen podle fousů a ty jsou docílené střihem.
U nás v domě bydlí chlap, neustále mi vnucuje, že Vikina musí být mix knírače, protože přece ty fousy. Ale ona s kníračem nemá vůbec nic společnýho a fousy jí upravuje její kadeřnice
Kavalíra tedy nevidím, na to mám malou fantazii.
Já bych řekla, že jezevčík tam někde bude, plus něco jako havaňák, maltézák...
Nebo silky, viďte? :)
Terven
napsal(a):
Nebo silky....ale, víte...existuje takové pořekadlo - "slyším-li ve střední Evropě dusot kopyt, očekávám koně, nikoli zebry"
Silky už je dneska docela rarita na to, aby se venku potulovali jeho kříženci.
On možná myslel jakojorka, kterému taky někteří říkají, že mají silky, zní to víc nóbl Nic jiného než jakojorka v tom nevidím. Hezkej pejsek to je
Hanka.

XXX.XXX.166.242
Ona nám byla joko "čistokrevný york" prodána , ale už jak jsme ji viděli bylo nám jasne že pěkně kecájí. Ale ona si nás koupila hned prvním pohledem.
Nechci z toho dělat nějaké nové plemeno 😂😂😂 Jen mě zajímají vaše postřehy. Jedná paní mě posílala fotku svého psa schitzu X jezevčík a bylal si dast podobný s tou naší
markostuko
napsal(a):
Jestli je to "jork" tak asi potom ta maxi verze 😊
Mi doma furt říkají, ať si vymyslím, že mám speciální plemeno. Já se hrdě hlásím, že mám voříška. Lepšího psa jsem si nemohla přát.
Nedávno jsme potkali paní s podobným vořechem a on to byl labradoodle.
On labradoodle, ale vořech je
markostuko
napsal(a):
Mi doma furt říkají, ať si vymyslím, že mám speciální plemeno. Já se hrdě hlásím, že mám voříška. Lepšího psa jsem si nemohla přát.
Jenže k čemu je dobrý pudl a na co labrador...
A když to srovnáte s vořechama tak je to v podstatě ne úplně, ale slušný pracovní cross. Ta plemena k sobě alespoň trochu pasují. Protože královský pudl je jasný vodní pes.
vetřelec
napsal(a):
Jenže k čemu je dobrý pudl a na co labrador...
A když to srovnáte s vořechama tak je to v podstatě ne úplně, ale slušný pracovní cross. Ta plemena k sobě alespoň trochu pasují. Protože královský pudl je jasný vodní pes.
Takže kříženec, neboli vořech.
Ani nevíte jak dlouho jsem po tom co mám doma toužila. Hodně se mi líbí kříženci pudlů.
Ten můj je napůl vodní pes (pudl to není) a napůl vořech vořechovatej.
O labradoodly jsem se zajímala, ale jsou to stále jen kříženci co v F2 generaci můžou být úplně jiný. V tomto křížení vidím pozitiva, ale i negativa.
Ten labradoodle byl ve verzi střední, nikoli rodič královák a labroš, ale střední pudl a labrador.
Hanka.
napsal(a):
Ahoj
Mě to přijde jako jorkšír s jezevčíkem.
markostuko
napsal(a):
Takže kříženec, neboli vořech.
Ani nevíte jak dlouho jsem po tom co mám doma toužila. Hodně se mi líbí kříženci pudlů.
Ten můj je napůl vodní pes (pudl to není) a napůl vořech vořechovatej.
O labradoodly jsem se zajímala, ale jsou to stále jen kříženci co v F2 generaci můžou být úplně jiný. V tomto křížení vidím pozitiva, ale i negativa.
Ten labradoodle byl ve verzi střední, nikoli rodič královák a labroš, ale střední pudl a labrador.
Spíš hybrid.. Relativně dobře udělanej, na dnešní poměry. Normálně by to samozřejmě celé stálo na pracovních psech. Vořech je jiná liga, úplná dvočina. Jsou to horší, méněcenní psi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.80
Ma v sobe teriéra. Ten jork z ni couha nejvíc
vetřelec
napsal(a):
Spíš hybrid.. Relativně dobře udělanej, na dnešní poměry. Normálně by to samozřejmě celé stálo na pracovních psech. Vořech je jiná liga, úplná dvočina. Jsou to horší, méněcenní psi.
Nj, řeknu tomu našemu, že je méněcenný. A víte co mi na to řekne? Že je mu to, ale úplně jedno.....zbytek si můžete doplnit
Hanka.
napsal(a):
Ona nám byla joko "čistokrevný york" prodána , ale už jak jsme ji viděli bylo nám jasne že pěkně kecájí. Ale ona si nás koupila hned prvním pohledem.
Nechci z toho dělat nějaké nové plemeno 😂😂😂 Jen mě zajímají vaše postřehy. Jedná paní mě posílala fotku svého psa schitzu X jezevčík a bylal si dast podobný s tou naší
Shih tzu x jezevčík mám já
Ta vaše coby štěně vypadala jako sestry té mojí - byly hnědé s černým pálením.
Hanka.

XXX.XXX.166.242
Terven
napsal(a):
Shih tzu x jezevčík mám já
Ta vaše coby štěně vypadala jako sestry té mojí - byly hnědé s černým pálením.
Na vás si vzpomínam jak jsem psala poprvé :)
tohle je fotka té paní co jsem sí s ni dopisovala a je hodně podobná té mojí princezně :)
jen ta naše je asi o něco málo vyšší a váží 8 kilo.
Hanka.

XXX.XXX.166.242
Terven
napsal(a):
A kolik let je pejskovi na téhle fotce, nevíte? Je to pes nebo fena?
je to fenka ale stáří netuším...
Hanka.

XXX.XXX.166.242
Terven
napsal(a):
To je škoda...Vikina v téhle barvě měla tři ségry...bohužel nemám na majitele kontakty.
To je mi líto,. Tahle se jmenuje Vendula,
Bylo by prima potkat se se sourozenci 😉

Já jedině jorkskiri.

markostuko
napsal(a):
No tak to já si to plemeno vymyslet musela...měla jsem křížence bernardýna a BS a když se mě někdo zeptal, co to je a já řekla vořech, tak byli lidi zklamaní, ale když jsem řekla ber-ber, kříženec F1 bernardýna a BSP, tak to jo, to potom byli spokojený, protože takhle hezký psí dvojčata, to musí být něco nóbl
No uznejte samo, tohle a vořech??....teď už bohužel jen vzpomínka na moje zlatíčka, co už jsou v psím nebíčku
Sagy2020

XXX.XXX.33.187
Můj pes vypadá dost podobně, odkud ji máte, třeba mohou být ze stejného vrhu

Sagy2020
napsal(a):
Můj pes vypadá dost podobně, odkud ji máte, třeba mohou být ze stejného vrhu
Jestli to bylo na mě, tak to určo stejnej vrh nebude. Moji pesani se narodili 3.9. 2009 a už jsou oba v psím nebi.