Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2021 17:17
nahubek

XXX.XXX.213.5

Je tady prosím někdo, kdo má zkušenosti s nesundatelným náhubkem na psa, jestli opravdu je nesundatelný?
Máme stafbula, který sice ještě žádnému psu neublížil, ale budeme ted hlídat delší dobu jiného psíka a kocoura, a nechci riskovat. Ne že by ho měl pořád, ale jen některé dny v týdnu tak na dvě tři hodiny. Náš si dokáže drátěný koš sundat. Snese ho bez obtíží na potřebnou dobu, třeba cestování v mhd, dokáže v něm usnout, napít se, ale jak vyzkoušíme nechat ho bez dozoru, zapnutý utažený náhubek je oddělen od psa.
A kterou velikost nebo značku by jste mi doporučili, prosím pěkně. Je to dospělý pes samec stafbul.

5.11.2021 17:27
eli22

XXX.XXX.58.33

Tak pro tohle plemeno bych drátěný vůbec nedoporučovala. Kožený. Myslím, že se i dělají spešl pro bully.

5.11.2021 17:30
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

_ já bych ho v tom bez dozoru moc nenechávala,
byla bych opodál

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2021 17:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bez dozoru je to nanic, pokud se má o co zachytit. A oběsit.
Bez dozoru ta zvířata prostě oddělíte a nebudete se takhle chovat ke svému psu.
Jinak teda náhubek se připíná k obojku.

6.11.2021 05:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Jednak viz. výše, a druhak i kdyby se nikde neoběsil, tak bych fakt chtěla dát na hlídání psa někam, kde bude hrozit, že mi ho bude v nepřítomnosti majitelů několik hodin rychtovat staffbull (byť s košem).
Ty psy je prostě nutné v nepřítomnosti oddělit.

6.11.2021 09:18
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Bez dozoru bych psa s náhubkem nenechala... Už se mi stalo jednou (v mojí přítomnosti), že si fena zasekla v náhubku packu....

A pokud jde o náhubek, který stafbul nesundá - máme tenhle kovový https://www.canis-bull.cz/happy-bull/eshop/60-1-Nahubky-kovove/0/5/1642-Nahubek-kov-Staffordshire-Bullterrier-NEW-velikost , sedí a fena ho nesundá.

Ale jinak pro tyhle účely (seznamování s jinými psy, zvířaty atd.) mi přijde vhodnější náhubek baskerville, je k němu i popruh, který vede jakoby mezi očima, a jde připnout k obojku, a to opravdu pes nesundá.. Ale opět - psa bez dozoru bych v tom nenechala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík