Jaká je v současnosti kvalitní minerálka pro štěnata - prosím doporučte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2021 16:32
alfi pav

XXX.XXX.30.254

Ahoj všem,

Dovezla jsem si nové štěně standard bulíka a potřebuju pro něho nějaké dobré vitamíny. Už jsem si jednoho buldu vychovala, ale je to 8let dozadu a nevím jestli se od té doby něco v této oblasti nezměnilo.

Doporučili byste mi něco, co je v současnosti chovateli považováno za kvalitu pro zajištění dobrého růstu štěněte? Před těmi lety jsem dávala od Caniny Petvital Gag, ale nevím jestli není něco třeba lepšího. Štěně vypadá, že bude dost velké, takže by to chtělo růstu nějak pomoct...

Díky za příspěvky.

15.11.2021 17:21
janaa

XXX.XXX.0.170

Canina má určitě přípravky kvalitní. Alfa a omega je stejně ale kvalitní přirozené pestré žrádlo. Jinak já osobně přidávám v období přezubování přípravky od Dromy, Junior DHA a Osteo

15.11.2021 17:27
lupus4

XXX.XXX.205.61

Alfa a omega je stejně ale kvalitní přirozené pestré žrádlo.

15.11.2021 19:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.63.17

Používám celý roky Irish Cal nebo Junior Cal od Beapharu a nedám na něj dopustit👍

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2021 21:26

mattoni?
sorry, ale po precteni dotazu jsem se sla podivat, kdo tu psa napaji mineralkama

15.11.2021 22:18
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mattoni?
sorry, ale po precteni dotazu jsem se sla podivat, kdo tu psa napaji mineralkama

Alfi pav je koňák a u koní se min vit přípravkům prostě říká minerálka, no...

15.11.2021 22:34

Terven napsal(a):
Alfi pav je koňák a u koní se min vit přípravkům prostě říká minerálka, no...

fakt to bylo potreba dal vysvetlovat?

15.11.2021 22:36
Terven

XXX.XXX.110.191

fakt to bylo potreba dal vysvetlovat?

A fakt bylo potřeba se na to ptát?

15.11.2021 22:41

Terven napsal(a):
A fakt bylo potřeba se na to ptát?

a jak by se tazatel dozvedel, co potrebuje, kdyz se nezepta?

15.11.2021 22:57
Terven

XXX.XXX.110.191

a jak by se tazatel dozvedel, co potrebuje, kdyz se nezepta?

Nemyslela jsem tazatele ale vás.

16.11.2021 10:41
alfi pav

XXX.XXX.30.254

mattoni?

Vidíte a mně by zase nenapadlo, že to někomu bude divné a nebude vědět, o co jde.
I mí známí kynologové nekoňáci ten výraz "minerálka" používají a nikdo se nad tím nepozastavuje.

Díky za tipy na doplňky, kouknu na to a něco vyberu

Ten Junior Cal je dobrý i pro psy, co potřebují vyživit chrupavky, aby se jim postavily uši?

16.11.2021 10:49
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

mattoni?

taky tak.Říkala jsem si, že ty lidi fakt už dneska nevědí...... a čekala nějakou čibabí paničku, co potřebuje vodu pro čoklida nejlíp z ledovce

16.11.2021 17:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

alfi pav napsal(a):
Vidíte a mně by zase nenapadlo, že to někomu bude divné a nebude vědět, o co jde.
I mí známí kynologové nekoňáci ten výraz "minerálka" používají a nikdo se nad tím nepozastavuje.

Díky za tipy na doplňky, kouknu na to a něco vyberu

Ten Junior Cal je dobrý i pro psy, co potřebují vyživit chrupavky, aby se jim postavily uši?

Nevím, jestli to někde deklarují, ale já mám vyzkoušené, že ano - vždycky, když štěňatům začnou plandat uši (třeba při přezubování), tak jim přidám a do pár dní se srovnají. Mým psům obecně uši drží a asi to bude i tím, že to krmení a doplňky balancuju i podle aktuálního stavu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík