Ahoj všem,
Dovezla jsem si nové štěně standard bulíka a potřebuju pro něho nějaké dobré vitamíny. Už jsem si jednoho buldu vychovala, ale je to 8let dozadu a nevím jestli se od té doby něco v této oblasti nezměnilo.
Doporučili byste mi něco, co je v současnosti chovateli považováno za kvalitu pro zajištění dobrého růstu štěněte? Před těmi lety jsem dávala od Caniny Petvital Gag, ale nevím jestli není něco třeba lepšího. Štěně vypadá, že bude dost velké, takže by to chtělo růstu nějak pomoct...
Díky za příspěvky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

mattoni?
sorry, ale po precteni dotazu jsem se sla podivat, kdo tu psa napaji mineralkama

Terven
napsal(a):
Alfi pav je koňák a u koní se min vit přípravkům prostě říká minerálka, no...
fakt to bylo potreba dal vysvetlovat?

Terven
napsal(a):
A fakt bylo potřeba se na to ptát?
a jak by se tazatel dozvedel, co potrebuje, kdyz se nezepta?
napsal(a):
mattoni?
sorry, ale po precteni dotazu jsem se sla podivat, kdo tu psa napaji mineralkama
Vidíte a mně by zase nenapadlo, že to někomu bude divné a nebude vědět, o co jde.
I mí známí kynologové nekoňáci ten výraz "minerálka" používají a nikdo se nad tím nepozastavuje.
Díky za tipy na doplňky, kouknu na to a něco vyberu
Ten Junior Cal je dobrý i pro psy, co potřebují vyživit chrupavky, aby se jim postavily uši?
alfi pav
napsal(a):
Vidíte a mně by zase nenapadlo, že to někomu bude divné a nebude vědět, o co jde.
I mí známí kynologové nekoňáci ten výraz "minerálka" používají a nikdo se nad tím nepozastavuje.
Díky za tipy na doplňky, kouknu na to a něco vyberu
Ten Junior Cal je dobrý i pro psy, co potřebují vyživit chrupavky, aby se jim postavily uši?
Nevím, jestli to někde deklarují, ale já mám vyzkoušené, že ano - vždycky, když štěňatům začnou plandat uši (třeba při přezubování), tak jim přidám a do pár dní se srovnají. Mým psům obecně uši drží a asi to bude i tím, že to krmení a doplňky balancuju i podle aktuálního stavu.