Německý ovčák a uši

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristýnabdhsh

18.11.2021 18:36
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Můj pes německý ovčák má 5 let a stále nemá zvedlé uši. Nevíme jestli je to problém a jestli se s tím dá něco dělat nebo je to normální.
Byla bych ráda kdyby nám někdo pomohl a my bychom se nemuseli strachovat o její zdraví.

18.11.2021 18:39
Atheira

XXX.XXX.209.8

To není německý ovčák. Tím to bude.

Kristýnabdhsh

18.11.2021 18:54
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Atheira napsal(a):
To není německý ovčák. Tím to bude.

Matka je čistokrevný německý ovčák i otec. Takže ano je to německý ovčák:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2021 18:55

Kristýnabdhsh napsal(a):

takoví ti vesnický vlčáci =/= NO

18.11.2021 19:08
Atheira

XXX.XXX.209.8

Kristýnabdhsh napsal(a):

Jo a já jsem dánská dědička...

Kristýnabdhsh

18.11.2021 19:10
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Jeto německý ovčák vlkošedý. Ja jsem to sem napsala aby jste my pomohli, a vy mi jenom píšete ze to není německý ovčák? Jako haló je to váš pes nebo můj? Tak já snad vím co je můj pes za plemeno. Byl to blbej nápad jsem něco psát...

18.11.2021 19:13

Kristýnabdhsh napsal(a):
Jeto německý ovčák vlkošedý. Ja jsem to sem napsala aby jste my pomohli, a vy mi jenom píšete ze to není německý ovčák? Jako haló je to váš pes nebo můj? Tak já snad vím co je můj pes za plemeno. Byl to blbej nápad jsem něco psát...

A kde to máte napsáno, že je to NO vlkošedý? V průkazu původu nebo v očkováku?

Ty uši už se mu fakt nepostaví.

18.11.2021 19:15
lilymax

XXX.XXX.30.130

Tak jestli tohle je NO, tak já jsem anglická královna...

18.11.2021 19:17
Atheira

XXX.XXX.209.8

lilymax napsal(a):
Tak jestli tohle je NO, tak já jsem anglická královna...

Jé, vy jste taky z královský rodiny. No vidíte to, co tady na fauně všechno máme!

18.11.2021 19:23

Kristýnabdhsh napsal(a):

je to úplně normální vesnický vlčák český verze s ušima dolů

není to příznak žádné nemoci, akorát to není NO, no. ale tím toho psa nijak nehaním, mějte ho rádi i jako vlčáka.

Kristýnabdhsh

18.11.2021 19:27
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
je to úplně normální vesnický vlčák český verze s ušima dolů

není to příznak žádné nemoci, akorát to není NO, no. ale tím toho psa nijak nehaním, mějte ho rádi i jako vlčáka.

Děkuji konečně někdo kdo nemá blbe poznámky... Teď jsem se ujistila ze na tuto stranku uz nic psat nebudu, protoze mi tu lidi nepomahaji. Ale i tak dekuji vsem co my pomohly i tem co mi nepomohly(a jenom psaly nejake kraviny) 😊😁

18.11.2021 19:34
lilymax

XXX.XXX.30.130

To, že to není NO není blbá poznámka, ale fakt. Jako asi se tam někde v průběhu NO mihnul, ale taky to může být kříženec kdoví čeho. Proto ty uši dolů - nikdo vám tu nemůže říct důvod.

Pokud vám pět let nevadilo, že má uši dolů, tak nějak nerozumím, proč se ptát teď

Kristýnabdhsh

18.11.2021 19:43
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Achjo ty Češi... Nepomůžou jenom nadávají:D

18.11.2021 19:45

Kristýnabdhsh napsal(a):

kdo vám nadával? zatím jste tady za hulváta jen vy.

a s čím chcete pomoct? tomu psovi uši nikdo nepostaví a přes internet už vůbec ne.

18.11.2021 19:48
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

S čím je třeba pomoci?
Pes je v pořádku.
Běž se s ním proběhnout
a nevymejšlej nesmysly.

18.11.2021 19:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Kristýnabdhsh napsal(a):

Dobře, dejte adresu a já vám ty uši prijedu vystužit, když máte pocit, že to bude k něčemu dobrý.

... akorát teda nevím k čemu? 🤔

Kristýnabdhsh

18.11.2021 19:59
Kristýnabdhsh

XXX.XXX.214.25

Tak jeste jednou.Ja chtela jen vedet poradit jestli je to v poradku a jestli se stim da neco delat ja po vas nechci abyste prisli za mnou a drzeli ji usi dokud ji nebudou stat ja chtela jen radu chapete!! Asi ne ze? S tim co tady pisete za nesmysli...
Ja necekala ze nekteri lide umi byt takhle hnusni k nekomu kdo chtel pomoct(a nepiste ze to neni hnusny protoze me se to zda fakt hnusny to co tu predvadite)
Nejradši bych to vymazala ale protoze nevim jak protoze jsem na tyhle strance poprve tak bych ocenila kdyby mi nekdo rekl jak to smazat. Ale pochybuji ze mi nekdo napise jak se to dela, beztak se mi budete jenom posmivat jak jsem tupa ze to neumim...
Tak vam tedy dekuji za pozornost a nashledanou.

18.11.2021 20:07
Atheira

XXX.XXX.209.8

Kristýno, najděte si psychologa. Já vám jen napsala krátkou a stručnou odpověď, že to není NO, a to je tím důvodem, proč mu uši nestojí. Zvednuté uši jsou dány geneticky. Tenhle pes to má prostě takhle.

18.11.2021 20:13

Kristýnabdhsh napsal(a):
Můj pes německý ovčák má 5 let a stále nemá zvedlé uši. Nevíme jestli je to problém a jestli se s tím dá něco dělat nebo je to normální.
Byla bych ráda kdyby nám někdo pomohl a my bychom se nemuseli strachovat o její zdraví.

Německým ovčákům bez pp někdy uši nestojí, pejsek kvůli tomu nemocný není. A nejde to spravit.

18.11.2021 20:38
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

Atheira napsal(a):
Kristýno, najděte si psychologa. Já vám jen napsala krátkou a stručnou odpověď, že to není NO, a to je tím důvodem, proč mu uši nestojí. Zvednuté uši jsou dány geneticky. Tenhle pes to má prostě takhle.

Psychologa nepotřebuje,
vypadá to na pubertu, srovná se to samo.

Zkusila bych požádat admina o smazání.
Tady:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=pro+admina

nebo klepnout na obálku u jeho příspěvku
a poslat mu zprávu.

19.11.2021 10:08

Kristýnabdhsh napsal(a):

A oba mají PP?

19.11.2021 10:11

Kristýnabdhsh napsal(a):

Nevšimla jsem, si, že vám někdo nadává. A jak chcete pomoci? Psovi už 5 let nestojí uši, tak se s tím smiřte, že s tím nikdo nic neudělá. A zkuste používat interpunkci.

19.11.2021 10:27
_Lucy_

XXX.XXX.127.175

Vůbec bych neřešila, že nemá uši nahoru, protože to není NO. Předpokládám, že nemá PP, takže vlastně nevíte, kdo byli předci vašeho psa a jestli prababička nebyla třeba labrador. Holt jste si koupili křížence a naletěli množiteli, který vám nakecal, že je to NO.

19.11.2021 13:03
lupus4

XXX.XXX.205.61

pes určitě neřeší VÁŠ vzhled, totéž očekává od vás

20.11.2021 08:02
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Kristýnabdhsh napsal(a):

Nebojte, to ze má uši dolů ji na zdraví určitě neohrozí. Tipuju, ze je bez průkazu původu, tak to nejspíš mohla podědit po nějakém neznámém předkovi a proto ušiska nestojí. Ale krásná je i tak. 🙂

20.11.2021 09:45

Mě se líbí, a bylo by mi jedno jestli je značkový nebo ne.

20.11.2021 10:23
Vricedo

XXX.XXX.173.67

Kristýnabdhsh napsal(a):

Ne, váš pes určitě není NO ani náhodou, je to nějáký kříženec kříženců.
Lidé vám tady píšou pravdu, váš má jinou hlavu a i uši .

20.11.2021 12:55

A oba mají PP?

Zbytečná otázka !

20.11.2021 20:56

Zbytečná otázka !

Já vím. Odpověď ani nečekám.

23.8.2022 16:25
Kalkulátor

XXX.XXX.232.65

Není to čistokrevný německý ovčák a v předcích mohl být kdokoliv. Jestli se uši štěněti nepostavily do pěti měsíců věku, tak už prostě stát nebudou, i kdybyste se na hlavu stavěl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík