Nemáte prosím tip na hárací kalhotky pro větší plemena ? projíždím net a všude je maximálně XXL, což bývá uvedeno pro obvod "pasu" 65/70cm. Ovšem naše holka není zrovna twiggy a má 75cm. Nechci, aby jí to škrtilo a nechci to hned nějak přešívat a upravovat.
Zkoušela jsem už troje ušít podle pintrestu, ale jsem prostě kopyto , všechno jí to sjíždí a prostě nesedí.
Jen upřesním, že hárá potřetí, kalhotky řeším prvně, dosud se čistila dostatečně a měli jsme všude hladké vytírací plochy, starý gauč... Ovšem teď kape fakt dost a navíc mám nové koberce, novou sedačku, chvilku by to mohlo vydržet. Samozřejmě v nich nebude 24/7, jen pár hodin přes den, když se bude s námi tulit na gauči nebo prostě blbnout s dětmi v pokoji.
Ocením i tip na šikovnou švadlenku třeba z fleru, která by ušila na míru (ale rychle :D ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono to i přes ty spoďáry stejně půjde mimo...někdy se stane.
Naše holky nosily moje vyřazené nebo jsem koupila u čongů dětské slipky, udělala do toho díru na ocas a dámské lepicí vložky na půlku nebo celou...hlavně jich je na ten den víc a při nehodě se můžou vyměnit...i manžel to ocenil, že nemusí feně dávat-měnit "peška" , jen jí nasadí nové spoďáry s už nalepenou vložkou...
koupila jsem i hárací na přezku, držely pěkně, změřila bych femu spíš těsné před zadníma ve slabinách, stejně to tam sklouzne...
Máme taky zlatěnu, používala jsem hárací kalhotky xl,ale ona byla taková atletka😁teď po kastraci je občas inkontinentní,tak používám z Lidlu plíny číslo 6,ale musela jsem je přizpůsobit jinak se nedopnou.Koupila jsem 4 koncovky na kšandy a 2cm širokou gumu.Tou gumou mám ty koncovky připnutý k plíně a tím se to zvětšilo po obvodu.Vystřihla jsem otvor pro ocas. Při sundávání rozepnu jen jednu kšandu nahoře a ona z toho vyleze.Říkala jsem si,že jsem to mohla používat i při hárání...