Uživatel s deaktivovaným účtem

to fakt záleží na tom, proč je hubená.

jake granule zere ted? a kolik?
je potreba se podivat na jejich energ.hodnotu - mj.
nic jste nezkousela pridavat k tem ke granulim?

amper1993
napsal(a):
Podle veterináře má děsně rychle spalování a je děsně hyperaktivní bude ji 5 let
Plemeno? Zátěž?
Mám taky psa, který jen tak nepřibere. Krmím teda masem, ale když jsem ještě krmila granule, tak jsem dávala granule pro psy v zátěži, nebo pro štěňata, případně zvyšovala dávku granulí. Jo, trochu se vykrmit dá, ale "tlustějšího" psa z něho prostě neudělám.
Já to teda zas tolik nemusím řešit, protože pes není venkovní. Pokud je fena čistě na granulích, tak bych zkusila klidně ty pro psy v zátěži nebo pro březí feny, a zvýšit dávku. Nebo přidávat třeba tučnější maso?
Chtěla jsem tím jen říct to, že si myslím, že psi to mají jako lidi - někdo může jíst od rána do večera cokoli a nepřibere, a jiný se na jídlo jen podívá a přibírá. Mám to srovnání u svého psa a feny - i když jsem se u psa snažila, aby nabral, tak jo, trochu se dalo, ale pak už víc nenabíral. Naopak u feny stačí, když párkrát krmí páníček (který má špatný odhad a než aby jim toho dal málo, tak toho dá víc ) a hned je to na ní vidět. A to bych i řekla, že fena vydá víc energie než pes...

amper1993
napsal(a):
Tak mě feně prostě nechce přibrat a to krmím i maso tak právě Skusim tomu dát ty granule pro kojící feny a snad nabere aspoň trochu . Se psem problém nemám ten naopak musí dostávat menší dávky jinak by byl tlustej jak 🐷 . A pomalé době to na tý gene bude aspoň trošku znát
Jestli je hubená, i když jinak žere granule a maso, tak jí přidejte do stravy sacharidy.

a jsme zase u té vánočky s máslem To neberte jako vtip, mně to bylo doporučeno velmi zkušeným veterinářem a chovatelem v jednom...

napsal(a):
a jsme zase u té vánočky s máslem To neberte jako vtip, mně to bylo doporučeno velmi zkušeným veterinářem a chovatelem v jednom...
Ale tak netočme se jen a pouze na vánočce Zkrmivat lze všechno z kynuteho těsta, nejlépe s minimem tuku a nesmažené, jen pečené. Mňam

pro zadavatelku:
neodpovídejte do soukromé zprávy, ale pod posledním příspěvkem a pod blokem reklamy je velké pole Přidejte reakci. Pak se to uloží k ostatním příspěvkům.
Soukromou zprávu vidím jen já, ostatní ne. Myslím, že jste to chtěla jinak

amper1993
napsal(a):
Podle veterináře je hubená potřebovala Bi tak prej 3 až 5 kg návrat
Pojem maso obnáší co? Dostává třeba i škvarky, něco tučnějšího?

amper1993
napsal(a):
Jinak je to kříženec
Pořád čekáme na foto - z boku a seshora.