Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Boko

24.11.2021 09:41
Boko

XXX.XXX.36.157

Dobrý den,
chci se poradit ohledně průběhu prvního hárání. Mám fenu JRT, stáří 7a půl měsíce, už týden poprvé hara. Barví a chvílemi je víc unavená. Jde mi o to, že se mi zdá, jako by trošku večer napadala na zadní nožky. Hlavně pokud je unavená.
Myslíte, že to má souvislost s tím háráním?
Začalo to ve stejný den. Přemýšlela jsem, jestli prostě nemá překrvený "spodek" a od toho ji bolí nožky.
Děkuju za odpověď. Je to má první fenka.

24.11.2021 12:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Boko napsal(a):
Dobrý den,
chci se poradit ohledně průběhu prvního hárání. Mám fenu JRT, stáří 7a půl měsíce, už týden poprvé hara. Barví a chvílemi je víc unavená. Jde mi o to, že se mi zdá, jako by trošku večer napadala na zadní nožky. Hlavně pokud je unavená.
Myslíte, že to má souvislost s tím háráním?
Začalo to ve stejný den. Přemýšlela jsem, jestli prostě nemá překrvený "spodek" a od toho ji bolí nožky.
Děkuju za odpověď. Je to má první fenka.

Hárání není nemoc - fenka může byt trochu unavenější nebo náladová, ale napadat na nohy by opravdu neměla.

Boko

29.11.2021 14:54
Boko

XXX.XXX.36.160

Tak jsem dnes byla s fenkou na veterine. A prý při harani můžou bolet i nohy, zadní. Veterinářka říkala, že i kdyz je menstruační cyklus u psa jiný než u člověka, můžou ji bolet nohy a spodek podobné jako u žen při menstruaci. Vedle toho měla trochu nafouknutá střeva, taky z hárání.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.11.2021 15:42

Boko napsal(a):
Tak jsem dnes byla s fenkou na veterine. A prý při harani můžou bolet i nohy, zadní. Veterinářka říkala, že i kdyz je menstruační cyklus u psa jiný než u člověka, můžou ji bolet nohy a spodek podobné jako u žen při menstruaci. Vedle toho měla trochu nafouknutá střeva, taky z hárání.

Psi (teda feny) žádný menstruační cyklus nemají. A mimochodem - já mívala velmi bolestivé menstruace, ale nohy mě nebolely nikdy.

Boko

30.11.2021 17:12
Boko

XXX.XXX.36.160

Neříkám, že psi mají menstruační cyklus. Uvádím, že dle veterinářky jsou ty bolesti fenky při harani podobne jako u žen při menstruaci. A mě tedy při menstruaci nohy bolí dost. Ale zdá se mi, že tady nemá smysl o něčem diskutovat.

1.12.2021 08:51

Boko napsal(a):
Neříkám, že psi mají menstruační cyklus. Uvádím, že dle veterinářky jsou ty bolesti fenky při harani podobne jako u žen při menstruaci. A mě tedy při menstruaci nohy bolí dost. Ale zdá se mi, že tady nemá smysl o něčem diskutovat.

Že se fena nemusí cítit komfortně, nezpochybňuji. Ale kulhat na zadní nohy by neměla. Pokud se vám to jenom nezdálo, jak píšete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík