Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2021 20:12
anonymniholka

XXX.XXX.176.130

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat za chvíli půjdu na střední školu ale chtěla bych studovat kynologii/sportovní kynologii, ale nikde jsem nenašla kolik v různých školách berou žáků a nevím o nějaké, která je blízko.
Poradil by jste mi prosím někdo ohledně nějakých škol kynologie a hodnocení co se týče i intru prosím?
Předem děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.11.2021 20:15

Povím Ti jediné, kynologii na střední škole se nevyplatí studovat. To už je lepší si udělat kynologii na VŠ s tím, že máš případně únik do jiných oborů a střední si udělat víc praktickou a nebo přípravu na VŠ - gympl.

25.11.2021 20:18

vystuduj něco pořádnýho a sportovku k tomu můžeš dělat po odpolednech a víkendech.

25.11.2021 20:18
anonymniholka

XXX.XXX.176.130

Děkuji za reakci zatím se ještě rozmýšlím, ale asi bych jí chtěla studovat. Nevím o jiné škole kde pak můžu pracovat se psi (práci)

25.11.2021 20:25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Povím Ti jediné, kynologii na střední škole se nevyplatí studovat. To už je lepší si udělat kynologii na VŠ s tím, že máš případně únik do jiných oborů a střední si udělat víc praktickou a nebo přípravu na VŠ - gympl.

Ona ani ta kynologie na VŠ nic nezaručí.

25.11.2021 20:29

anonymniholka napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat za chvíli půjdu na střední školu ale chtěla bych studovat kynologii/sportovní kynologii, ale nikde jsem nenašla kolik v různých školách berou žáků a nevím o nějaké, která je blízko.
Poradil by jste mi prosím někdo ohledně nějakých škol kynologie a hodnocení co se týče i intru prosím?
Předem děkuji.

Stačí zadat - studium kynologie - a gůgl vyplivne střední a vysoké školy. No a pak už se tam můžete konkrétně ptát.

25.11.2021 20:30

anonymniholka napsal(a):
Děkuji za reakci zatím se ještě rozmýšlím, ale asi bych jí chtěla studovat. Nevím o jiné škole kde pak můžu pracovat se psi (práci)

víš, to je právě ten vtip, že pro práci se psy nepotřebuješ žádnou takovou školu.

ale je dobrý mít nějakou užitečnou školu pro případ, že by to s těmi psy nevyšlo.

Neregistrovaný uživatel

25.11.2021 20:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.167

Psama se neuzovis pokud nebudes super dobra. A to ti neda skola ale praxe praxe praxe. I zahraniční. Skola jako takova je ztrata času. Jdi na nejaky obor co ti bude nejmene protivny a ma bezny uplatneni a psy si nech jako konicek. Chod na cvicaky pomahat. Jezdi na kurzy. Porid si svyho psa. Treba no a vytahni ho ve sportu co nejvejs atd. To ti da mnohem vic

Přidejte reakci

Přidat smajlík