Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2021 18:44
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Dobrý den, měla bych zájem o štěňátko Cockapoo. Nevíte kde sehnat? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.12.2021 19:26

v útulku je kříženců....

3.12.2021 19:30
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
v útulku je kříženců....

Samozřejmě, chápu…, my ale chceme přímo tohoto. Děkuji za Vaši reakci.

3.12.2021 19:31

Trojáková napsal(a):

Nechte si vyrobit :D

3.12.2021 22:33
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Nechte si vyrobit :D

Na to jsem se neptala. Čtete prosím příště otázku pozorněji, pokud na ni chcete reagovat👍

3.12.2021 22:35

Trojáková napsal(a):

Je to obyčejná křižovatka pudla a kokra v první generaci, žádné plemeno. A nikdy nevíte, co ze štěněte přesně vyroste. To je jako labradoodle. Nelíná, je prima a nekonfliktní. Jednoho takového má sousedka - seniorka, pořídily jí ho děti. Z pozadí klika, nedokážu si představit, kdyby jí z toho vyrostl zmetek, kterého jsem taky znala. Vraždil okolí, venčit ho mohla akorát hlava rodiny, relativně těžký pes a navíc línal jako blázen. Prostě si vzal většinu z labradora a ještě povaha na prd po agresivní matce.

3.12.2021 22:35

Trojáková napsal(a):
Na to jsem se neptala. Čtete prosím příště otázku pozorněji, pokud na ni chcete reagovat👍

Než začnete usměrňovat členy diskuze, na co smí a nesmí reagovat, tak prosím použijte Google
https://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/76210848381863666063-stenata-cockapoo-na-prodej-nabidka-cela-cr

https://www.google.com/search?q=cockapoo+%C5%A1t%C4%9B%C5%88ata+na+prodej&oq=cockapoo+%C5%A1t%C4%9B%C5%88ata+na+prodej&aqs=chrome..69i57j0i22i30.6175j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

myslím, že to není tak těžké.
Nemáte zač.

3.12.2021 22:41
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Je to obyčejná křižovatka pudla a kokra v první generaci, žádné plemeno. A nikdy nevíte, co ze štěněte přesně vyroste. To je jako labradoodle. Nelíná, je prima a nekonfliktní. Jednoho takového má sousedka - seniorka, pořídily jí ho děti. Z pozadí klika, nedokážu si představit, kdyby jí z toho vyrostl zmetek, kterého jsem taky znala. Vraždil okolí, venčit ho mohla akorát hlava rodiny, relativně těžký pes a navíc línal jako blázen. Prostě si vzal většinu z labradora a ještě povaha na prd po agresivní matce.

Ano, samozřejmě vím o tomto křížení. Takže nevíte o nikom. I tak děkuji za Vaši odpověď.

3.12.2021 22:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.122.243

Trojáková napsal(a):
Ano, samozřejmě vím o tomto křížení. Takže nevíte o nikom. I tak děkuji za Vaši odpověď.

Nikdo normální v ČR neprodukuje křižovatky - na co, když je přes 400 plemen a člověk může vybrat zvíře se zárukou toho, že mu z toho vyroste pes daného vzhledu a vlastností.

3.12.2021 22:55
juhaj

XXX.XXX.164.121

Klidně si ho piřidte, ale je dobré znat vyšetreni rodičů. Vite třeba, že u pudlů se vyskytuje genove onemocnění ( degenerativní myelopatie) ve formě s pozměněnym genem, takže nástup je rychlý a brzký. U kokrů je normální, nicméně stejně smrtelný. Dva přenašeči znamená postižené štěně. Určitě nikdo nekříží uchovněné jedince, znáte zdravotní stav rodičů, aby se vyloučily choroby plemeno postihující?

3.12.2021 23:37
lupus4

XXX.XXX.205.61

Trojáková napsal(a):

ale je dobré znat vyšetreni rodičů.

...a chci ...a chci...a chci...

nebo vám tatínek vyhlásí válku

4.12.2021 07:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Zadavatelka si nejspíš neuvědomuje, že se nenarodí ten jeden kříženec pro ni, ale narodí se jich třeba 10 a ti zbývající se buď zlikvidují nebo skončí buhví jak. Je totiž potřeba počítat, že minimálně polovina se "nepovede", což se třeba u typu srsti zjistí až kolem odběru, takže se pak utrácí třeba 2 měsíční štěňata (v USA, u nás se to dá do krabice a odnese do lesa nebo k popelnicím🤮)

Lidé by ve své ješitnosti a sebestřednosti měli domyslet i trochu širší souvislosti svých nápadů.

4.12.2021 07:57

Trojáková napsal(a):

Vždyť máte výše x odkazů, jeden i celkem aktuální, co chcete víc?
Ani poděkovat neumíte.

4.12.2021 08:08

Trojáková napsal(a):

My čteme pozorně. Vy chcete křížence, kterého Američani vydávají za plemeno. Asi vám nezbude nic jiného, než hledat v USA.

4.12.2021 08:39
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Je to těžké, toto jsou inzeráty z ciziny. Tady je někdo chytrý, že…😂😂

4.12.2021 08:42

Trojáková napsal(a):

Tady se tomu holt nefandí, tak to je a asi vám tu nikdo s hledáním tohoto konkrétního vořecha nepomůže :)

4.12.2021 08:46
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Děkuji moc. Už to asi začínám chápat. Nevěděl jsem, že toto křížení leží tolika lidem v žaludku.

4.12.2021 08:49

Trojáková napsal(a):
Děkuji moc. Už to asi začínám chápat. Nevěděl jsem, že toto křížení leží tolika lidem v žaludku.

Jakékoliv křížení a množení psů mimo poctivý a pečlivý PP chov (protože i mezi chovateli psů s PP lze najít ty, kdo jsou spíš množitelé) zde leží v žaludku mnoha lidem.

4.12.2021 08:58

Trojáková napsal(a):

V tom Google odkazů vidíte, že je měl i někdo v Uvalech. To je dost nabídne.
Jinak opravdu není výjimkou, že si zájemci jezdí pro raritní plemena do cizina nebo si je nechají přivézt.
Tak co tedy chcete, radu, co a jak, nebo máte jen dlouhou chvíli a bavíte se?

4.12.2021 09:06
Trojáková

XXX.XXX.168.37

V ČR se tento pes nedá sehnat. Proto jsem se ptala zde. Asi to nebyl dobrý nápad. Ale jde to říct i normálně.

4.12.2021 09:18

Trojáková napsal(a):
V ČR se tento pes nedá sehnat. Proto jsem se ptala zde. Asi to nebyl dobrý nápad. Ale jde to říct i normálně.

Vždyť ho nabízeli v Uvalech:D to znamená, že se v ČR sehnat dál a třeba bude další věc, tak jdětee na FB na skupinu Úvaly a zkuste se tam doptat, Úvaly jsou malé!

4.12.2021 09:26
Trojáková

XXX.XXX.168.37

Ta nabídka je stará, děkuji.

4.12.2021 09:29

Trojáková napsal(a):
Ta nabídka je stará, děkuji.

Ano, ale TREBA PLÁNUJÍ DALSI VRH. Když zagooglite víc, zjistíte, že jde o Přišimasy, a ty jsou obzvlášť malé, takže hledání dané osoby nebude těžké.

Je to marný, je to marný, je to marný.

Mějte pěkný den.

Chuvapoo_je_nej

4.12.2021 09:32
Chuvapoo_je_nej

XXX.XXX.77.192

Zadavateli a nechcete čuvapoo? Výborný plemeno! neKontrolovaný chov! :) Čuvapoo nejvhodnější plemeno ke každému rádoby milovníkovi psů. Čuvapoo - ČUVAč PO Otci. :D

4.12.2021 11:23

Trojáková napsal(a):

ale on se fakt nedá sehnat.

protože je to kříženec kokra a labradora a v ČR normální člověk tohle prostě nekříží. Možná občas když nějakej nadrženej labrador přeleze plot a nakryje tam Fifinku, která je náhodou kokrem a majitel Fifinky se dovtípí, že se takový produkt bude prodávat lépe než "vořech nechtěný" ale to je náhoda jak prase.

Rozhodně k tomu nebudete mít žádný vyšetření rodičů a žádný záruky.

4.12.2021 12:48

Je to kokr s pudlem, ne s labradorem. Ale to na věci nic nemění.

4.12.2021 12:49
fikovnice

XXX.XXX.135.100

Je to kokr s pudlem, ne s labradorem. Ale to na věci nic nemění.

To je jedno... Vypadat to může stejně!

4.12.2021 14:46
Nellska

XXX.XXX.58.45

My jsme kupovali ,,jako jorkšíra" a máme z toho ,,yorkiepoo" tak si kupte kokra bez pp a třeba vám z toho taky vyroste cockapoo :D

5.12.2021 00:00
fikovnice

XXX.XXX.134.198

Nellska napsal(a):
My jsme kupovali ,,jako jorkšíra" a máme z toho ,,yorkiepoo" tak si kupte kokra bez pp a třeba vám z toho taky vyroste cockapoo :D

Anebo pudla bez PP, plemena lze libovolně zaměňovat ... Tedy jakoplemena...

A stejně by mě zajímalo, co zadavatelku vede k takové volbě? Vím, že se zde ptá na něco jiného, ale zcela vážně, pokud by měla chuť odpovědět, byla bych ráda!

5.12.2021 06:43
Mí

XXX.XXX.71.11

Znám jednoho labradodle z okoli.Je krásný, úžasně komunikativní a přívětivý. To byl také jeden z důvodů takových záměrných křížení pro psy asistenční a vodící.Navic, spousta dnešních plemen vznikla jako " křižovatky" a nikomu to nevadí.Jsou plemena,kde se doslova vykradlo a pokřížilo několik plemen a vzniklo tak nové.Myslim si že to může být i cesta,jak ozdravit dnešní katastrofální zdravotni stav většiny dnešních plemen.

5.12.2021 07:10

rapotacka11 napsal(a):
https://www.facebook.com/WoofWoofTV/videos/272353258241579

..ty pejskové nechodí?

5.12.2021 07:29
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

Vůbec.

5.12.2021 07:47

rapotacka11 napsal(a):
https://www.facebook.com/WoofWoofTV/videos/272353258241579

Nebyl by lepší plyšák? Není tak těžký na to nošení...

5.12.2021 08:23

....a nesežralo by to nic....jednou za čas do pračky na třicítku....

5.12.2021 08:40
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

Nevím, já to netahám, mám lehkýho .

10.12.2021 11:20
Mí

XXX.XXX.71.112

..ty pejskové nechodí?

Ti asiaté se ke psům obecně chovají divně Mám takový pocit že jim chybí taková ta generační zkušenost se psy.V zemích kde po celé věky a ještě dnes je pes jateční zvíře ...co čekat. I ty plemena jsou jiná,jakoby si svůj osud psi pamatovali a k lidem tolik nelnou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík