Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rebyno

25.12.2021 01:24
rebyno

XXX.XXX.243.226

Dobrý večer,
jsem tu s dotazem, který mi už dlouhou dobu vrtá hlavou . Když nějaký chovatel co má Chs využije všechna písmena co se použít dají tedy A-Z , co se děje dál?
Musí začat chovat jiné plemeno,nebo co se potom děje?
Chovatelka, od které máme hafana je u písmena S. Až využije všechna písmena,co může dělat dal?
Předem děkuji za odpověď.

25.12.2021 01:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

rebyno napsal(a):
Dobrý večer,
jsem tu s dotazem, který mi už dlouhou dobu vrtá hlavou . Když nějaký chovatel co má Chs využije všechna písmena co se použít dají tedy A-Z , co se děje dál?
Musí začat chovat jiné plemeno,nebo co se potom děje?
Chovatelka, od které máme hafana je u písmena S. Až využije všechna písmena,co může dělat dal?
Předem děkuji za odpověď.

Neděje se nic - pojede novou abecedu zase od A, jen nesmí dát stejná jména jako předtím.

irčan55

27.12.2021 10:51
irčan55

XXX.XXX.68.106

Jak bylo napsáno nestane se nic, pojede se odznova. Ale aby bylo jasno, jediné co je stanoveno, je to, že jména štěnat z jednoho vrhu musí začínat stejným písmenem. Nic víc. Nikde není dáno, že se musí postupovat podle abecedy. To znamená, že klidně můžete jet abecedu od zadu. Nebo třeba dávat každý rok jména od jednoho písmene a ty se klidně můžou opakovat. Bylo by to samozřejmě nepraktické, nepřehledné a matoucí, ale žádnému předpisu by to neodporovalo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2021 11:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

irčan55 napsal(a):
Jak bylo napsáno nestane se nic, pojede se odznova. Ale aby bylo jasno, jediné co je stanoveno, je to, že jména štěnat z jednoho vrhu musí začínat stejným písmenem. Nic víc. Nikde není dáno, že se musí postupovat podle abecedy. To znamená, že klidně můžete jet abecedu od zadu. Nebo třeba dávat každý rok jména od jednoho písmene a ty se klidně můžou opakovat. Bylo by to samozřejmě nepraktické, nepřehledné a matoucí, ale žádnému předpisu by to neodporovalo.

Pokud chováte pod FCI - nemáte pravdu, Ta pravidla jsou daná naprosto přesně

Celé znění najdete na webu cmku.cz

27.12.2021 11:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

irčan55 napsal(a):

Nemáte pravdu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík