Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Abbi

31.12.2021 19:01
Abbi

XXX.XXX.232.139

Dobry vecer,
moje 8leta fenka každý rok na Silvestra nechce ven, boji za petard, naposledy v poledne a potom už ji ven nedostanu. Vydrží do ráno a doma se nepočura, jinak je v pohodě ale ven ji nedostanu.

31.12.2021 22:03
smudla2010

XXX.XXX.86.123

mame to samy ve meste nastesti za barakem je ulice tak rychle ven a hned zpatky pokud to ma na kraji tak to dokaze ,pred tim neboztik rex byl schopen ty petrdy aj aportovat nic ho nerozhodilo ,

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2021 23:08

Psycho vedle Staromáku. Odpo coursing trénink, kde se většinou vykadí z podoby (děkuji bohu za ty dary), večer holt peklo. Poslední a vlastně jediná možnost je ho seřvat na celou ulici, to se z paniky trochu probere a aspoň jednou se vyčůrá. Je mi to líto, nikdy na něj nekřičím, ale jinak to nejde. Sušená plíce, uklidňování, stoická ignorace... Nic. Možná proto funguje jen ten řev, není na to absolutně zvyklý. Přitom s ním žádný jiný rachot ani nehne, se zájmem čumí i na přistávající letadlo pár m nad ním, popeláři s kukou oblíbené divadelní představení...

1.1.2022 01:34

Teď jsme byli venku a je docela už klid, jen občas v dálce ojedinělá rachejtle...v kapse to jistily pamlsky pro případné odvedení pozornosti, kdyby nedej Bože bylo něco blíž. Náš útuláček snáší silvestra doma naprosto skvěle. O půlnoci jen zvedl hlavu z gauče a koukal na světýlka. První rok, to byl u nás zrovna na silvestra 2 měsíce, tak vypadal, že není úplně ve své kůži, tak jsem mu tu nejhorší půlhoďku házela doma oblíbený balónek a on lítal s ním a za ním sem a tam a pohoda...s předchozím pejskem jsem trávila silvestry v koupelně s nahlas puštěným rádiem...prakticky od večera, co začali bouchat až do 1h ráno...a ven jsme museli chodit až po 2h, kdy byl naprostý klid, jinak se od dveří domu nehnul a kňučel...
Přestože vím, že náš druhý pejsek Oliverek je teď ok, je mi jasný, že s věkem se to může zhoršit....

Přidejte reakci

Přidat smajlík