Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bela12e

1.1.2022 23:46
Bela12e

XXX.XXX.237.91

Dobry den,
mame 6tydenni stene krizeneho s labradorem.
Kazdy den se vyprazdnoval minimalne 4-5x a dnes kdyz jsem vstala tak jsem nasla mensi hromadku a od te doby nic. Venku se snazi tlaci, ale nejde ji to. Jen odpoledne vykadila maly bobek, ale vypadalo to jako hlen.
Pejska mame teprve tyden a neni odcerveny. Volali jsme k veterinarovi hned v den co jsme si ho prinesli domu, ale objednal nas az na patek.
Tak vubec netusim co s tim a je videt ze ji neni dobre.
Stravu ji davame granulky s kapsickou co nam poradili ve zmerimexu.
Jeste mame jeden problem, nechce nam vubec pit vodu. Od zacatku co ji mame, vypije max 1 misku vody.
Moc dekuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2022 00:00

Bela12e napsal(a):
Dobry den,
Kazdy den se vyprazdnoval minimalne 4-5x a dnes kdyz jsem vstala tak jsem nasla mensi hromadku a od te doby nic. Venku se snazi tlaci, ale nejde ji to. Jen odpoledne vykadila maly bobek, ale vypadalo to jako hlen.
Pejska mame teprve tyden a neni odcerveny. Volali jsme k veterinarovi hned v den co jsme si ho prinesli domu, ale objednal nas az na patek.
Jeste mame jeden problem, nechce nam vubec pit vodu. Od zacatku co ji mame, vypije max 1 misku vody.
Moc dekuji za rady.

Jak je možné, že máte doma štěně od jeho 5 týdnů?
Je to mimino, má být u mámy!

Najděte jiného veterináře, co nejdřív, s takhle malým štěnětem, kterému je evidentně špatně, jste tam měli být už dnes. Do pátku to rozhodně nepočká, to už taky může být po něm.

2.1.2022 01:57
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/3276/idealni-cas-pro-odber-stenete/

Štěně musí být u matky minimálně 8 týdnů!

Co jste mu to provedli?!
Proč jste ho potřebovali podtrhnout"
Matka o něj pečuje a pejsek se od ní ještě musí
hodně věcí naučit. A od sourozenců taky!
Krmení?
Čím krmíte (značky)
mimino, které by si ještě občas cuclo od mámy?!
Masíčko ta šelmička dostává?
Nebo jen hnusné, suché, bůh .ví jaké granule? Říkáte, že nepije.
Nezalíváte mu je?
Po suchém musí být zácpa.

https://www.modrykocour.cz/kockoklipy/kockoklip-v-jakem-veku-je-mozne-odebrat-kote
U štěněte je to stejné.
Uškodili jste mu, ohrozili ho na zdraví, když nevíte, jak mimi krmit.

2.1.2022 06:51
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak je možné, že máte doma štěně od jeho 5 týdnů?
Je to mimino, má být u mámy!

Najděte jiného veterináře, co nejdřív, s takhle malým štěnětem, kterému je evidentně špatně, jste tam měli být už dnes. Do pátku to rozhodně nepočká, to už taky může být po něm.

Klid, je to troll - už jste někdy viděli veta, co Vás s běžným problémem objedná na za 14 dní (týden psa mají a za týden jsou objednání) ... ?!🤪

2.1.2022 07:13
Dája6

XXX.XXX.69.58

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Klid, je to troll - už jste někdy viděli veta, co Vás s běžným problémem objedná na za 14 dní (týden psa mají a za týden jsou objednání) ... ?!🤪

Dobrý den 😜,
snad jo a máte pravdu, ale já než dojdu tady k někomu kdo napíše, že jeto troll, tak jsem vylekaná co to zase lodičky vyvedli.
Ono mezi náma já jako moje osoba je hooodně důvěřivá🤫.
Dája

2.1.2022 07:24
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Holky, ne, že bych nechápala vaše rozhořčení, ale osočujte někoho až budete vědět víc. Taky jsme si od sousedky brali 5týdenní štěně, protože její muž zabil fenu

2.1.2022 07:57

Dája6 napsal(a):
Dobrý den 😜,
snad jo a máte pravdu, ale já než dojdu tady k někomu kdo napíše, že jeto troll, tak jsem vylekaná co to zase lodičky vyvedli.
Ono mezi náma já jako moje osoba je hooodně důvěřivá🤫.
Dája

Lodičky nebo lidičky? Ať žije automatická oprava!

2.1.2022 07:58

lesnížínka napsal(a):
Holky, ne, že bych nechápala vaše rozhořčení, ale osočujte někoho až budete vědět víc. Taky jsme si od sousedky brali 5týdenní štěně, protože její muž zabil fenu

Upřímně, tohle vysvětlení by mě nenapadlo. Na první dobrou - zase nějaký hodně nepoučený jedinec, možná trol.

2.1.2022 07:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):

A taky Vás na odčervení objednával vet za 14 dní...?🤔

2.1.2022 08:00

Bela12e napsal(a):
Dobry den,
Moc dekuji za rady.

Jestli si teda nevymýšlíte - proč jste si vzali 5týdenní štěně? A nevěřím, že by vás vet objednal až na pátek. A jestli ano, našla bych si jiného. Rychle.

2.1.2022 08:12
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

lesnížínka napsal(a):

To nepíše a můžu si domyslet cokoli.
Je to malinký, je to nádherný, netřeba čekat.
Od mámy stejně nepije, ona ho stejně nechce. . .

2.1.2022 10:51
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Inspektor Pišišvor napsal(a):
A taky Vás na odčervení objednával vet za 14 dní...?🤔

Tak to se přiznám, že netuším, je to 30let, nepamatuju si. Jen to, že po něm lezlo asi tisíc blech(bílé špicátko) takže vykoupat v šamponu na blechy a vybírali jsme je ještě několik dní.

2.1.2022 12:29
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Upřímně, tohle vysvětlení by mě nenapadlo. Na první dobrou - zase nějaký hodně nepoučený jedinec, možná trol.

Jo zrovna loni jsem narazila na někoho, kdo si bral takhle malé štěně a když jsem se tomu divila, tak prý mu řekli, že je to takhle nejlepší pro socializaci toho štěněte a zrovna to byl taky takový bezelstný důvěřivec .

2.1.2022 22:52

lesnížínka napsal(a):

Zabil kojící fenu? Proboha proč?

3.1.2022 07:42
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Zabil kojící fenu? Proboha proč?

Protože to byl celkově zlý člověk, už bezmála 70letý. Motala se mu v dílně pod nohama, praštil ji do hlavy nějakým polenem. Byla malá a na místě mrtvá. Skončil stejně. Za tři roky měl před barákem hypoglykemii, jsme ho s taťkou viděli spadnout z kola, vyběhnuli ven, dávali mu cukr a volali rychlou. Krvácivá mrtvice, do pár dní umřel. A to bylo Boží tělo, jel v kroji do kostela. Ani to mu nepomohlo. Asi Boží mlýny..

Přidejte reakci

Přidat smajlík