Štěňátka bo Groenendael s PP

Prodám Belgického ovčáka Groenendaela - Chovatelská stanice Stříbrný kahan...
DohodouKlára987
XXX.XXX.168.140
Dobrý den,
chtěla bych poradit co mám dělat.
Mám psa , kterého chci vycvičit, ale ona nechce když já se snažím trénovat přines hodím jí hračku ona přiběhne pár metrů přede mě a otočí se a běží jinam.
Další příklad je když jdeme třeba na vycházku, tak tahá a já nevím jak jí to naučit, dívala jsem se na různá videa a stránky ale nic mi nepomohlo.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jdu dělat popcorn.
stáří psa, plemeno, jak dlouho ho máš a kolik ti je?
Klára987
XXX.XXX.168.140
Věk psa - 1 rok
plemeno - Belgický ovčák křížený s Německým ovčákem
Máme ho od jejích 3 měsíců takže 9 měsíců
Na mým věku nesejde ( nechci zmiňovat)
Klára987
napsal(a):
Věk psa - 1 rok
první pes?
ani v rodině není nikdo, kdo má použitelného psa?
co třeba... cvičák?
Chce to získat nějaké základy, jak cvičit psa. Zkuste ten cvičák.
Nebo knihu (třeba Svého psa nestřílejte).
Pokud pejsek nechápe, co má dělat, dělat to pochopitelně nebude. Na spoustu věcí (třeba to tahání) existuje více metod, jak psovi vysvětlit, co po něm chceme....
Klára987
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych poradit co mám dělat.
Mám psa , kterého chci vycvičit, ale ona nechce když já se snažím trénovat přines hodím jí hračku ona přiběhne pár metrů přede mě a otočí se a běží jinam.
Další příklad je když jdeme třeba na vycházku, tak tahá a já nevím jak jí to naučit, dívala jsem se na různá videa a stránky ale nic mi nepomohlo.
Děkuji.
Od klávesnice se nedá radit. Potřebujete dobrý cvičák.
Ale tak bylo by fajn kdyby kříženec BO/NO něco dělal (celkem by mě zajímalo, jak vypadá po roce zakladatelcina zahrada nebo kde ten pes je).
Zakladatelko, na YouTube je spousta videí s návody, jak naučit psa jednotlivé povely, začněte základem (přivolání, sedni, lehni, místo).
Jo a ten cvičák !
A je dobrý začít doma nebo doma na zahradě s těmi povely, když vezmete pejska ven, tak pokud to nemá zažité z domu, tak venku, kde je spousta rušivých elementů, je to slabší. Dobré je odměnování, můj pes zadarmo teda nic, což pro mě byla novinka. Ze začátku to chtělo hodně pamlsků, naštěstí mám nyní psa, který má rád pamlsky, ten předchozí by byl větší oříšek, ten psí pamlsky téměř žádné neměl rád.
WildcatW
XXX.XXX.162.124
Klára987
napsal(a):
Věk psa - 1 rok
Možná ještě dobrý vědět odkud jste, že by se doporučil přímo určitý dobrý cvičák v okolí.