Granule se slevou pro CHS

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2022 00:11
hnaa

XXX.XXX.122.236

Někde jsem slyšela, že se dají nakoupit granule s výraznou slevou když se nakupuje na CHS. Samozřejmě je nutná registrace. Nevíte o tom něco? Popřípadě typy na prodejce?

18.1.2022 05:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

hnaa napsal(a):
Někde jsem slyšela, že se dají nakoupit granule s výraznou slevou když se nakupuje na CHS. Samozřejmě je nutná registrace. Nevíte o tom něco? Popřípadě typy na prodejce?

Jj, například Farmina - jsou to granule N&D, ale v chovatelském programu je ta cena úplně jinde👍

18.1.2022 07:18
bery25

XXX.XXX.33.81

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jj, například Farmina - jsou to granule N&D, ale v chovatelském programu je ta cena úplně jinde👍

hajek pet food

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.1.2022 07:29

bery25 napsal(a):
hajek pet food

Já jsem je kupovala na Noviko s. r. o. https://www.noviko-online.cz/
Aktuálně 20 kg TB DOG LG ADULT MEDIUM Lamb & Blueberry za 2235 Kč.

Už ale cca 2 roky je nekupuju, psy mám na barfu.

18.1.2022 07:55
bery25

XXX.XXX.33.81

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já jsem je kupovala na Noviko s. r. o. https://www.noviko-online.cz/
Aktuálně 20 kg TB DOG LG ADULT MEDIUM Lamb & Blueberry za 2235 Kč.

Už ale cca 2 roky je nekupuju, psy mám na barfu.

ja nakupujem v hajek,maju dobre zlavy pre chovatelov a posielaju na slovensko,a vacšie zlavy ako davaju oni,som zatial nikde nenasiel,mam troch bernakov,tak mi toho krmiva aj dost pojde,tak kazde percento dobre

18.1.2022 07:56
bery25

XXX.XXX.33.81

a farminu nemaju,to je pravda no

18.1.2022 08:54

To ale není výhodné, co píše Sarah01. To je běžná cena.
https://www.happypet.cz/nd-low-grain-dog-adult-m-l-lamb-blueberry/?v=366

18.1.2022 09:54

To ale není výhodné, co píše Sarah01. To je běžná cena.
https://www.happypet.cz/nd-low-grain-dog-adult-m-l-lamb-blueberry/?v=366

Asi není, šlo to hodně nahoru a popravdě už jsem to teď ani nesrovnávala s cenami v eshopech, protože ty granule už nekupuju. A tu cenu výš jsem uvedla po přihlášení, takže ta chovatelská sleva by tam měla být započtená.

18.1.2022 10:14
bery25

XXX.XXX.33.81

informativne,v hajek kupujem Essential Foods Beginning Large za 32 eur,normalne cena od 52 do 57eur,nikde lacnejsie som nenasiel,za mna velka spokojnost

20.1.2022 07:50

bery25 napsal(a):
informativne,v hajek kupujem Essential Foods Beginning Large za 32 eur,normalne cena od 52 do 57eur,nikde lacnejsie som nenasiel,za mna velka spokojnost

Spokojenost s cenou? A co na to psi?
Já teda pokud náhodou nemůžu dát z nějakýho důvodu maso a nasypu granule, tak jo, sežerou to, ale tak nějak vlažně.

20.1.2022 08:09
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Taky jsem brala z Hájek pet food... Chovatelské programy mají ještě třeba i Calibra, Fitmin, Acana....

Já teda pokud náhodou nemůžu dát z nějakýho důvodu maso a nasypu granule, tak jo, sežerou to, ale tak nějak vlažně.

U nás tohle nehrozí, psi jsou sice taky na mase, ale když jim nasypu granule, tak to sežerou úplně se stejnou chutí jako maso

20.1.2022 08:29

marcelaamax napsal(a):
Taky jsem brala z Hájek pet food... Chovatelské programy mají ještě třeba i Calibra, Fitmin, Acana....

U nás tohle nehrozí, psi jsou sice taky na mase, ale když jim nasypu granule, tak to sežerou úplně se stejnou chutí jako maso

U nás jde vidět ten rozdíl. Jo, granule sežerou, ale trvá to tak asi o 2 minuty dýl, než maso. To je ve vteřině pryč. U nás ale hodně velkou roli hraje to, že jsou 4 a každej má obavy, že když by nesežral to svoje, sežere mu to někdo další.

Jinak, Marci, mohla bych vám napsat do zpráv pár dotazů?

20.1.2022 08:43
janaa

XXX.XXX.47.93

Naši blbci číhaj na Belinu,která má jediná napůl granule,maso a poperou se o jedinou granuli,co jí zbyde v misce

20.1.2022 09:22
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

U nás jde vidět ten rozdíl. Jo, granule sežerou, ale trvá to tak asi o 2 minuty dýl, než maso. To je ve vteřině pryč. U nás ale hodně velkou roli hraje to, že jsou 4 a každej má obavy, že když by nesežral to svoje, sežere mu to někdo další.

Jinak, Marci, mohla bych vám napsat do zpráv pár dotazů?

Jasně, určitě můžete

20.1.2022 10:04
bery25

XXX.XXX.33.81

Spokojenost s cenou? A co na to psi?

psi sa nestažuju,nehnevajte sa ,ale mne už ty barfisti niekedy pripominaju jehovovych svedkov,nie nekrmim barfom,maso samozrejme niekedy dostanu

20.1.2022 10:22

bery25 napsal(a):
psi sa nestažuju,nehnevajte sa ,ale mne už ty barfisti niekedy pripominaju jehovovych svedkov,nie nekrmim barfom,maso samozrejme niekedy dostanu

Já to nikomu nenutím. Taky jsem krmila granulema cca 15 let a občas, když nestíhám, nasypu i teď. Beru tyto: https://www.zooroyal.cz/wolfsblut-range-lamb-adult-2-kg
Nedá mě ale nevzpomenout starší fenu, která granule vyloženě nesnášela, čuměla do misky jak tele na nový vrata, jestli to myslím fakt vážně.

20.1.2022 11:35
bery25

XXX.XXX.33.81

Já to nikomu nenutím. Taky jsem krmila granulema cca 15 let a občas, když nestíhám, nasypu i teď. Beru tyto: https://www.zooroyal.cz/wolfsblut-range-lamb-adult-2-kg
Nedá mě ale nevzpomenout starší fenu, která granule vyloženě nesnášela, čuměla do misky jak tele na nový vrata, jestli to myslím fakt vážně.

mna vychadza krmna davka cca 1.40 eur na cca 50kg bernaka,nemam šancu za tie peniaze krmint kvalitne barfom,a mam ich troch,tak sa snažim im dopriat aspon kvalitne granule,dufam ze Essential Foods Beginning Large Breed 12 kg k nim patria no ale ja granule striedam v podobnej kvalite

20.1.2022 11:44

bery25 napsal(a):
mna vychadza krmna davka cca 1.40 eur na cca 50kg bernaka,nemam šancu za tie peniaze krmint kvalitne barfom,a mam ich troch,tak sa snažim im dopriat aspon kvalitne granule,dufam ze Essential Foods Beginning Large Breed 12 kg k nim patria no ale ja granule striedam v podobnej kvalite

Já to nemám spočítaný, na kolik mně to vyjde. Jen vím, že opravdu lepší granule (otázka je, který jsou asi tak lepší) vyjdou na peníze stejně jako barf. A mám 4 chlupatý kousky. Jen se modlím, aby mně to nepočítání dlouho vydrželo.

20.1.2022 11:52

To je blbost s tou cenou masa. Velký pes jí hromadu přílohy, to je nula nula nic a ceny velkoodběru masa jsou úplně jinde než u našich 0,5 kg denně.
berry krmí štěněčími granulemi 3 berňáky? :-) hele, ale tu cenu dostanete, jen když se zavážete odebírat určité množství pravidelně, ne?

20.1.2022 12:01
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

hele, ale tu cenu dostanete, jen když se zavážete odebírat určité množství pravidelně, ne?

Taky si myslím. Mám tam taky registrovanou CHS, a brala jsem občas taky Essential, ale na tu cenu se teda nedostanu. Teď jsem koukala jakou cenu tam mám aktuálně, a je ještě vyšší než byla v létě, kdy jsem objednávala granule pro štěnda... Ale je fakt, že tam objednám granule max dvakrát do roka, spíš ani to ne no .

Ale teda jako slevu tam mám, jen ne takovou...A to žádným odběrem podmíněno nebylo. Tak pak se možná cena ještě snižuje, když je větší odběr?

20.1.2022 12:16

No hlavně teď po Novým roce jsou zase nový ceníky, zase to všechno šlo vejš.

20.1.2022 12:32

Tak von berry má tak 4 pytle na měsíc, že jo?

20.1.2022 12:48

Tak von berry má tak 4 pytle na měsíc, že jo?

a neni to jedno?
ze vas to bavi prepocitavat kazdemu, kolik prokrmi....

bezny uzivatel se 4 pytlema na ty slevy nedosahne -ale vim, ze se domlouvaji chovatele mezi sebou a pri velkem mnozstvi ( po paletach) ta cena pada velmi vyznamne.

ad maso - nevim jak to kdo delate, ale levnejsi nez dobre grancle to neni. a bude hur...
ted jsem nakupovala teleci pro stenata -80kč/kg stávalo pred rokem 50,-

20.1.2022 12:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

bery25 napsal(a):

Složení
Kuřecí a kachní, losos, pstruh, vejce (vše dohromady 74 % / 48 % čerstvé), sladké brambory, hrášek, lněné semínko, brambory, vojtěška, probiotické kultury: MOS,FOS, glukosamin, chondroitin (vše z přírodních zdrojů),MSM (z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablko, rajče, pomeranč, hruška, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, extrakt z měsíčku lékařského, zelený čaj, zázvor.

}Kuřecí a kachní, losos, pstruh, vejce (vše dohromady 74 % / 48 % čerstvé

kuřecí a kachni ? co ? pařáty , moučka ?

legrace
chtít po někom aby přemýšlel, je v dnešní době "neslušné", tak to už ani nechci...

20.1.2022 13:07
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

No mě teda upřímně taky nepřijde, že bych na mase nějak výrazně ušetřila oproti granulím... Asi by se to dalo, kdyby člověk krmil nějaké ty nejlevnější směsi, mletiny, ale jinak mi to přijde nereálné. Něco kupuji v barfshopech, něco v masně a v obchoďáku v akci - protože to vyjde levněji než v tom barfshopu, ale prostě nějak významně levnější než granule mi to nepřijde, naopak, přijde mi to dražší . A to moc neřeším přílohy a doplňky, ale čistě maso. Je ale pravda, že jsem nikdy nepočítala na kolik mě krmení pro psy vyjde, takže to přesně nevím... ale levnější mi to nepřijde, když vezmu odhadem za kolik mám závoz masa a jak dlouho to vydrží... Jo občas beru maso přes kamarádku od známých - tak tam je to pak úplně něco jiného, tam to levné je, ale zas nechci krmit jen tím, a za druhé to většinou vyjde tak, že když je ta možnost, tak mám narvaný mrazák, zákon schválnosti ...

No ale to už jsme zase mimo téma... tady se řešily granule, a opět to končí masem, ostatně jako všechny diskuze o granulích .

20.1.2022 13:25

Mně to cca vyjde stejně, bez doplňků teda. Když koupím doplňky k tomu masu, je to samozřejmě víc. Ale to jsem ke granulím taky leccos dokupovala. Co koupím navíc v obchodě, nějak nepočítám, nemám na to čas si všechno propočítávat.
Za granule, kterýma občas krmím, bych dala měsíčně víc než 3 800, což je cena za 2 pytle 15 kg těch Wolfsblut jehněčí a ty by mně určitě nestačily. Za barf jsem tento měsíc dala 3 700, když se dívám na faktury, plus teda doplňky a sem tam maso ve slevě z obchodu.
Jo, jasně, výhledově asi budeme granclema krmit všichni. Doufám, že moji psi se toho už nedožijou. Samozřejmě, ať si každej krmí, čím chce. Zase chápu chovatele, že krmit třeba 15 psů velkýho plemene barfem není jednoduchý. Já bych víc jak 4 psy taky nezvládla, nemá mně kdo nosit misky.

20.1.2022 13:50

Ježiš tak mě zajímalo, jak se na tu cenu dostal, o paletě nic neříkal, ukřižujte mě :-)

lupus4: originál složení je čerstvé kuřecí a kachní a mám pocit, že in English je duck a duck jako kachna a kachní :-) čerstvé, tudíž tam moučka asi nebude... nebude tam určitě, výrobce to nepoužívá, jsou na to moc namyšlení, ve skutečnosti to mají dobře spočítané, ví, že na tahle čísla se dostanou zbytky po "filetaci", tzn. skelety atp. To, čím normálně psa krmím.
Vaří to na max. 90 stupňů.
Nejste náhodou ten, co to krmil jako přílohu?

A ještě je také možné, že pokud nejsou někde poblíž jatka, tak prostě tolik masa nesežene; nebude na to mít. Ony i granule jsou u nás levnější.
A čím se krmí v chovkách? Royal, K9, Fitmin, Happy dog? Doufám, lupus4, že jim to všem píšete ;-)

20.1.2022 14:25
bery25

XXX.XXX.33.81

To je blbost s tou cenou masa. Velký pes jí hromadu přílohy, to je nula nula nic a ceny velkoodběru masa jsou úplně jinde než u našich 0,5 kg denně.
berry krmí štěněčími granulemi 3 berňáky? :-) hele, ale tu cenu dostanete, jen když se zavážete odebírat určité množství pravidelně, ne?

nie,hajek pet food je cennik pre chovatelov,momentalne krmin granulami pre steniatka 6mesačnu fenku a mam aj jednu nakrytu,zaciatkom februara čakame steniatka,pre bernaka mam ine granule,ale v cca ronakej cenovej relacii,tak cca 50kg pes by mal zjest 2percenta svojej vahy a to je kilo len masa plus priloha

20.1.2022 14:35
bery25

XXX.XXX.33.81

tak asi vam ten cennik vyfotim a vam ho tu poslem, ziadne podmienky o mnozstve neboli,mal som aj jedneho bernaka teraz mam troch,samozrejme beriem viac momentalne,ale nikdy ziadne podmienky ake mnozstvo mam kupovat som nedostal

20.1.2022 14:39
bery25

XXX.XXX.33.81

lupus4 napsal(a):
Složení
Kuřecí a kachní, losos, pstruh, vejce (vše dohromady 74 % / 48 % čerstvé), sladké brambory, hrášek, lněné semínko, brambory, vojtěška, probiotické kultury: MOS,FOS, glukosamin, chondroitin (vše z přírodních zdrojů),MSM (z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablko, rajče, pomeranč, hruška, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, extrakt z měsíčku lékařského, zelený čaj, zázvor.

}Kuřecí a kachní, losos, pstruh, vejce (vše dohromady 74 % / 48 % čerstvé

kuřecí a kachni ? co ? pařáty , moučka ?

legrace
chtít po někom aby přemýšlel, je v dnešní době "neslušné", tak to už ani nechci...

že vraj premyšlanie boli,tak to nebudem riskovat lupus všetko sa da spochybnit,aj barf

20.1.2022 14:39

bery25 napsal(a):
tak asi vam ten cennik vyfotim a vam ho tu poslem, ziadne podmienky o mnozstve neboli,mal som aj jedneho bernaka teraz mam troch,samozrejme beriem viac momentalne,ale nikdy ziadne podmienky ake mnozstvo mam kupovat som nedostal

vyfotte :-)

20.1.2022 14:41
lupus4

XXX.XXX.205.61

mno slušný chovky tím nekrmí... a neslušný mám u zadele
ale teď koukám, se už nesmí ani naznačovat

kontrolní otázky

Zpracovává pet průmysl pouze odpad , co nejde použít v potravinářském průmyslu ?
Aby se nezkazil, ( než na něho dojde řada ), je třeba chemicky "ošetřit" ?
Když způsob výroby zničí i to málo "zdravého" co by tam před zpracováním náhodou zbylo je nutné to "ozdravit" umělými premixy ?
Pokud si budete odpovídat poctivě, tak na všechny musíte odpovědět - ANO

a nějaká (možná) hrst sušených borůvek či brusinek na tunu amarounů to fakt nezachrání ...

ať si každý krmí co chce, jen snad ty psy, co jsou na tom celý život, můžu (nemůžu?, abych neurazil) politovat
ty, co utrácí kolikrát nepřiměřené peníze za "suprčuprsrágoryvekterejchjefšecko" nelituju prostě Lasica
howgh

20.1.2022 14:42
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

bery25 napsal(a):

Čistě ze zvědavosti - to objednáváte klasicky přes b2b.hpf.cz ? A od začátku odběru máte cenu jakou jste psala, za 12 kg? Protože já tam ty ceny mám fakt jiné, vyšší.

Nemohlo to být tak, že jste se na tu lepší cenu dostala časem ? Po nějakém odběru?

Ten ceník bych sem asi veřejně nedávala, nevím jak zrovna tady u Hájka, ale vím, že jinde se vstupem do toho programu zavazujete tím, že nebudete šířit právě ceníky pro chovatele

20.1.2022 14:56
bery25

XXX.XXX.33.81

marcelaamax napsal(a):
Čistě ze zvědavosti - to objednáváte klasicky přes b2b.hpf.cz ? A od začátku odběru máte cenu jakou jste psala, za 12 kg? Protože já tam ty ceny mám fakt jiné, vyšší.

Nemohlo to být tak, že jste se na tu lepší cenu dostala časem ? Po nějakém odběru?

Ten ceník bych sem asi veřejně nedávala, nevím jak zrovna tady u Hájka, ale vím, že jinde se vstupem do toho programu zavazujete tím, že nebudete šířit právě ceníky pro chovatele

aha tak vam poslem sz,nie ,ceny mam stale rovnake,niekedy vedia trosku zdvihnut,ale to su drobne,beriem od 2017teho,akurat som si pozeral hystoriu objednavok,

20.1.2022 15:07
bery25

XXX.XXX.33.81

mno slušný chovky tím nekrmí... a neslušný mám u zadele ....... nekrmi čim,granulami najdrachšie chovne stanice krmia granulami,ale to asi nebudu slušny pre vas,vy posudzujete slusne chovky len podla barf a granule,to je dost malo

20.1.2022 15:13

lupus4 napsal(a):
mno slušný chovky tím nekrmí... a neslušný mám u zadele
ale teď koukám, se už nesmí ani naznačovat

kontrolní otázky

Zpracovává pet průmysl pouze odpad , co nejde použít v potravinářském průmyslu ?
Aby se nezkazil, ( než na něho dojde řada ), je třeba chemicky "ošetřit" ?
Když způsob výroby zničí i to málo "zdravého" co by tam před zpracováním náhodou zbylo je nutné to "ozdravit" umělými premixy ?
Pokud si budete odpovídat poctivě, tak na všechny musíte odpovědět - ANO

a nějaká (možná) hrst sušených borůvek či brusinek na tunu amarounů to fakt nezachrání ...

ať si každý krmí co chce, jen snad ty psy, co jsou na tom celý život, můžu (nemůžu?, abych neurazil) politovat
ty, co utrácí kolikrát nepřiměřené peníze za "suprčuprsrágoryvekterejchjefšecko" nelituju prostě Lasica
howgh

Kontrolní otázka:
na co budu maso ošetřovat, když jede z fabriky do fabriky ten den?
Kupujete si maso v krámě, kde leží dny a cestuje celou Evropou, je ošetřené? A pak co zbyde po vaření, pečení?
A... některé maso v barfshopech a supermarketech mě děsí. Nevím, co se děje, ale už i v lokálním krámě jsou kuřata se zlámanými křídly (uvnitř hnus). Myslím krám pro lidi.
Však litujte, já taky lituji psy, co jsou krmeni jednotvárně celý život nebo jedovatými granulemi.
Jo a to se nějaké jídlo ozařuje dokonce :-) nevim které.

20.1.2022 16:18

20.1.2022 16:25

Bububu, bacha na to záření, megíí:
https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0007649/0044~~M7CIjzq88OjM1LzDa-NLchKz45MzUnPzi0tSizJzEpNT440MDC0A.pdf?redirected

No vidíte a teď bububu pár vteřin 90°C :-) :-)
Myslela jsem nějaké divné jídlo jako ty polystyrenové polívky z Asie, něco takového bylo osvíceno přes čáru, protože jsem to zahlédla v nějakém recall. Nějak zapřeli, že to ozářili... asi... já to nekupuji.

20.1.2022 16:37

Stěžejní je věřit, že je potravina v pořádku a zdravá. To dělá divy.
Hlavně žádný nocebo efekt..

Stejně tak u amarounů, jako přes kopírák. Prostě to nejlepší... akorát ten pes je největší chudák

20.1.2022 16:51

Stěžejní je věřit, že je potravina v pořádku a zdravá. To dělá divy.
Hlavně žádný nocebo efekt..

Stejně tak u amarounů, jako přes kopírák. Prostě to nejlepší... akorát ten pes je největší chudák

Hele a kdy jste se takhle otočila? Mám v živé paměti Vaše doporučení granulí.
Takže když teď přestanu, budu to... děsně chytrá a nejlepší a dáte mi odznáček nebo tak něco?
Dtto lupus4, kupoval je též a doporučoval jako lepší lisované za studena, dobře pamatuji, doteď nevím, co je na nich lepšího.
Diskuze no... špatně si přečtu složení, neznám výrobu a jdu se lidem smát.

20.1.2022 16:56

Nevím o tom, že bych vzhlížela ke granulím....ironie byla v předchozím příspěvku zřejmě hodně dobře skryta.

Ohledně potravin to bylo myšleno tak, že pokud např. k rohlíku přistupujete jako že fuj, hnus, lepek, hnus, blééé, hnus, tak vám může být po konzumaci opravdu špatně, aniž by chyba byla na straně chudáka rohlíka.

20.1.2022 17:06
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kontrolní otázka:
na co budu maso ošetřovat, když jede z fabriky do fabriky ten den?
Kupujete si maso v krámě, kde leží dny a cestuje celou Evropou, je ošetřené? A pak co zbyde po vaření, pečení?
A... některé maso v barfshopech a supermarketech mě děsí. Nevím, co se děje, ale už i v lokálním krámě jsou kuřata se zlámanými křídly (uvnitř hnus). Myslím krám pro lidi.
Však litujte, já taky lituji psy, co jsou krmeni jednotvárně celý život nebo jedovatými granulemi.
Jo a to se nějaké jídlo ozařuje dokonce :-) nevim které.

Ale no tak, tak slaboučkou "argumentaci" bych čekal od někoho úplně jiného ...

jinak se snažím dodržet howgh

20.1.2022 17:34

lupus4 napsal(a):
Ale no tak, tak slaboučkou "argumentaci" bych čekal od někoho úplně jiného ...

jinak se snažím dodržet howgh

Granule mají nějaké problémy, ale zrovna ty, co popisujete, tady nehrozí; ne víc než u krmného masa, které uvařím/konzervuji + občas posypat premixem jako Roboran?
Tak kde je ten argument?
Buď vadí znehodnocení extrudací (která se tady už dávno nekoná na šílené teploty, ani hodiny na rozdíl od vedlejších produktů např.), nebo nevíte, co fakt ve složení je.
Ale já za tohle nemohu, promiňte.

Tohle téma je "granule se slevou".
Tak maso. To jsme se dověděli, že už je dražší než granule. U nás zatím ne, ale ta kvalita začíná vážně pokulhávat, přemýšlím, že to přestanu jíst.
Kuře nechtěl ani pes, ani Kocourek. A to je jejich nejoblíbenější jídlo.
Strčila jsem to do papiňáku, abych tomu moc neublížila, žejo, a stejně to nechtěli.
Ne, nezačnu krmit granulemi a nemyslím si, že granule jsou lepší.
Ale tak sakra se někdo ptá na granule a já se vyrojím s "kuře co to je?!". No kuře.

20.1.2022 18:28
domi.t

XXX.XXX.200.77

Čo tu máme ďalej? 😉

20.1.2022 18:47

domi.t napsal(a):
Čo tu máme ďalej? 😉

Co co, jak to, že máte v profilovce jen jednoho psa?!

20.1.2022 19:17

Ten gordonek je boží. Jednu dobu, když pes ještě nebyl možný, jsem po něm hodně toužila. ❤️ (Ale pak jsem poznala vizsly.)

20.1.2022 19:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

domi.t napsal(a):
Čo tu máme ďalej? 😉

kam se poděl medvěd ?

21.1.2022 10:49
bery25

XXX.XXX.33.81

lupus4 napsal(a):
kam se poděl medvěd ?

medved se odstěhoval do Humpolce

21.1.2022 10:57
domi.t

XXX.XXX.131.130

lupus4 napsal(a):
kam se poděl medvěd ?

Aslanko je naspäť u svojich páničkov, býva o dve ulice ďalej a pravidelne sa vídame

21.1.2022 10:58
domi.t

XXX.XXX.131.130

Poviem Vám, že to bol taký fukot, že levíčatá spolu nemajú ešte poriadnu fotku...napravíme!

21.1.2022 23:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

marcelaamax napsal(a):
No mě teda upřímně taky nepřijde, že bych na mase nějak výrazně ušetřila oproti granulím... Asi by se to dalo, kdyby člověk krmil nějaké ty nejlevnější směsi, mletiny, ale jinak mi to přijde nereálné. Něco kupuji v barfshopech, něco v masně a v obchoďáku v akci - protože to vyjde levněji než v tom barfshopu, ale prostě nějak významně levnější než granule mi to nepřijde, naopak, přijde mi to dražší . A to moc neřeším přílohy a doplňky, ale čistě maso. Je ale pravda, že jsem nikdy nepočítala na kolik mě krmení pro psy vyjde, takže to přesně nevím... ale levnější mi to nepřijde, když vezmu odhadem za kolik mám závoz masa a jak dlouho to vydrží... Jo občas beru maso přes kamarádku od známých - tak tam je to pak úplně něco jiného, tam to levné je, ale zas nechci krmit jen tím, a za druhé to většinou vyjde tak, že když je ta možnost, tak mám narvaný mrazák, zákon schválnosti ...

No ale to už jsme zase mimo téma... tady se řešily granule, a opět to končí masem, ostatně jako všechny diskuze o granulích .

Tak Vy máte dva poměrně malé psy, ale pokud má někdo tři 50kg drobky, tak už si to spočítat musí, protože se pohybuje v úplně jiných částkách.

3.2.2022 11:30

Nechci zakládat nový téma, tak to hodím sem a budu to sem dávat pravidelně. Kdo kupuje granule Wolfsblut nebo třeba i jiné ze sortimentu tohoto obchodu, může využít.
Akce sleva 10% při nákupu nad 1199 Kč na e-shopu ZooRoyal kód je Suche-10.

17.2.2022 20:42
Verunda

XXX.XXX.173.219

Dobry vecer,nemela byste zajem o granulky Calibra Mobility?Mohu vam je nabidnout se slevou.Memu pejskovi nechutnaji,je zvykli na něco jiného. Treba by vasem pejskum chutnal.Jedna se o 12 kg pytel.Je z nej jednou odebrano.Puvodni cena byla 1200 Kc.Ja bych vam ho mohla nabídnout za 1000 Kc.Budu rada kdyz se ozvete.V priloze zasilam foto.Klidne napiste do emailu.Hezky večer. Verca

13.4.2022 14:00

ZooRoyal má opět slevu, tentokrát velikonoční, 10% s kódem Velikonoce-10.
Akce platí do 14.04.2022 nebo do vyprodání zásob. Neplatí na ZooRoyal Škatuli.

13.4.2022 23:59
fikovnice

XXX.XXX.132.248

Verunda napsal(a):
Dobry vecer,nemela byste zajem o granulky Calibra Mobility?Mohu vam je nabidnout se slevou.Memu pejskovi nechutnaji,je zvykli na něco jiného. Treba by vasem pejskum chutnal.Jedna se o 12 kg pytel.Je z nej jednou odebrano.Puvodni cena byla 1200 Kc.Ja bych vam ho mohla nabídnout za 1000 Kc.Budu rada kdyz se ozvete.V priloze zasilam foto.Klidne napiste do emailu.Hezky večer. Verca

Děvče, celkem pochybuji, že to od Vás někdo odkoupí...
Netuším, jak jste na tom finančně...ale co takhle udělat dobrý skutek...a věnovat grancle nějakýmu útulku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík