Založení chovatelské stanice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2022 20:36
danbela

XXX.XXX.176.10

Dobrý den.
Chci si založit chs psů, mám již připravený dopis, ale nikde jsem se nedočetla, zda mám na ČMKU poslat dopis doporučeně nebo obyčejně. Bojím se, aby mi doporučený dopis převzali.
Moc děkuji za odpověď :)
Bára

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2022 20:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Doporučenou poštu normálně přebírají

19.1.2022 20:42
janaa

XXX.XXX.47.93

Proč by ho proboha nepřevzali? Když posíláte PP na plemenku,tak snad taky doporučeně,ne? Prostě doporučeně

GG

26.10.2022 14:04
GG

XXX.XXX.173.164

Dobrý den,

mám dotaz ohledně založení ChS, ale nechci zbytečně zakládat nové vlákno, tak snad si někdo všimnete...

Všude kde jsem hledala info - včetně stránek ČMKU - jsme se dočetla, že ChS není vazaná na plemeno a můžu chovat pod jedním názvem více plemen, ale když si stáhnu formulář z ČMKU, kterým se žádá o jméno, tak se tam plemeno zadává. Je tam přesně napsané:

"Žádám o mezinárodní chránění názvu chovu a navrhuji podle pořadí následující názvy, z nichž vybraný budu uvádět za jmény psů (max. 40 znaků) pro plemeno:……………………………………"

což mi tedy zní tak, jako by se pak ten daný název ChS mohl používat jen u vybraného plemene. Neví tedy někdo jak to dnes je? Přiznám se, že jsme se na ČMKU neptala, tam kdyžtak zamířím také.

Děkuji moc za info.

26.10.2022 14:11
janaa

XXX.XXX.174.242

Tak jak je psáno na čmku, stanice není vázána na plemeno, a pokud chováte plemen víc nebo ho v průběhu života změníte, stále chováte na tu samou stanici (víc jich ani mít nemůžete). Jen u každého plemene jedete zvlášť abecedu

Přidejte reakci

Přidat smajlík