Šteniatko - spanie v pelechu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

adr_ii

3.2.2022 21:45
adr_ii

XXX.XXX.214.47

Ahojte. Mame doma šteniatko čivavky... Má 9 tyždnov.
Chcem sa opytať odkedy ju mame učiť spať samu v pelechu?
Cez deň si tam pospi ale v noci nie.
Skuči a pyta sa na postel.
Za každu radu budem vďačna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2022 21:55

Můžete zkusit do pelíšku termofor zabalený v použitém povlečení na polštář třeba. Je prcek, ještě nemá jistoty.

3.2.2022 21:56
janaa

XXX.XXX.2.66

A proč nemůže čivava spát v posteli?

3.2.2022 21:58

Nebo si můžete na pár dní ustlat na zemi u jejího pelíšku.

3.2.2022 22:10
Joohana

XXX.XXX.157.168

Já třeba psa do postele neberu.
A kdyby mohl do postele, u štěněte čivavy bych se bála, že ho zalehnu.

adr_ii

3.2.2022 22:16
adr_ii

XXX.XXX.214.47

@Joohana aj práve preto ju chcem naučiť spinkať v pelechu...je strašne malinká a v noci sa skoro vôbec nevyspím lebo sa bojím aby som ju nepriľahla.

3.2.2022 22:19
Joohana

XXX.XXX.157.168

adr_ii napsal(a):
@Joohana aj práve preto ju chcem naučiť spinkať v pelechu...je strašne malinká a v noci sa skoro vôbec nevyspím lebo sa bojím aby som ju nepriľahla.

S malým štěnětem jsme spali na zemi vedle jeho pelíšku. Stejně musíte v noci hlídat kdy se vzbudí a běžet venčit.

3.2.2022 22:50
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Já mám za hlavou křeslo pro psa.
Na zemi to táhne, je tam chladno,
štěně nechce být samo.

Miriam33

4.2.2022 00:05
Miriam33

XXX.XXX.226.0

Buď můžete zkusit do pelíšku na kresle vedle postele, štěňátko zachumlat a nechat mu ruku, nebo třeba na zemi v teplém pelíšku vedle postele, zase bych mu nechala ruku. Taky můžete zkusit mít pelíšek v posteli a až štěně usne, i s ním ho posunout vedle treba na křeslo.
Když jsem měla šeltinku, jako štěně se zkoušela dostat do postele vsemi možnými způsoby. Počkala, až usneme a pak hop...a už někomu okupovala místo u nohou. No a nekdy se ozvalo kop, to jak majitel postele nevedomky skopl návštěvnici dolů.

4.2.2022 08:11
Varaxi

XXX.XXX.150.244

janaa napsal(a):
A proč nemůže čivava spát v posteli?

Já bych nejspíš zalehla dospělou čivavu, ne tak ještě štěně.
Takže jo, takový malý bobek má spát ve vlastním - když pominu odstatní důvody (které jsou individuální), tak ten bezpečnostní důvod trvá.

4.2.2022 09:39

Já bych to zkusila ještě takhle: štěně do postele i s pelíškem - štěně bude se mnou a zároveň ho nezalehnu, protože bude v pelíšku. Časem můžete pelíšek přesouvat na zem k posteli, ke dveřím ložnice atd. až na konečné místo určení.

4.2.2022 10:30
aluska

XXX.XXX.197.205

Nevím o kolik je menší štěně čivavy oproti štěněti trpasličího jezevčíka, já prostě bez štěněte v posteli být nedokážu

4.2.2022 13:03

Chtěla jsem mít štěně v posteli, bylo to na prdlačku, štěník skočil dolu, což už samo o sobě to skákání není dobré a než jsem vstala z postele, abych ho odchytla a vynesla, tak už bylo pozdě a nebo rovnou tradá ze schodů, musím mít otevřenou ložnici kvůli Ginuše.....no tak zase spíme všichni...já, štěník a bílá medvědice ve vstupní chodbičce a je to na pohodu...
Přiznám se, že teda hlavně pohodlný, Mates se totiž budí každý dvě až tři hodiny a musela jsem s ním lítat z prvního patra, kde mám ložnici, budili jsme Ginu, protože ta samozřejmě šla s náma.
Teď vlastně spíme všichni v jedné posteli, akorát, že tu postel máme na zemi...resp.máme vystalanou na noc celou chodbu a když se malej v noci vzbudí tak jen otevřu dveře, zavelím čůranda, malej vyběhne, vyčůrá se a tradá zpátky otázka pár sekund a Ginuš na to ani nereaguje a chrupe vesele dál. Takže spokojenost pro všechny zůčastněné....jen je mi jasný, že si tím zadělávám na problém. že v budoucnosti nebude se mnou spát v posteli....

9.2.2022 06:29
Mí

XXX.XXX.71.229

Joohana napsal(a):
Já třeba psa do postele neberu.
A kdyby mohl do postele, u štěněte čivavy bych se bála, že ho zalehnu.

Mé známé se to bohužel stalo.Bylo to stěně pinče.

9.2.2022 13:41

lupus4 napsal(a):

....jen doufám, že tohle se snad v reálu neděje

Přidejte reakci

Přidat smajlík