Můj pes kouše bezdůvodně partnera a dělá mu naschvály

Jezevčík drsnosrstý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

1990Kate

4.2.2022 08:34
1990Kate

XXX.XXX.152.230

Dobrý den,
mám fenku jezevčíka (Džesi, 4,5let) celý její život byla zvyklá, že mě má jen sama pro sebe a je na mě hodně fixovaná.
V létě jsem si našla partnera a od té doby se úplně změnila, z hodného mazlivého psa je agresivní nevrlý pes.
Partnera bezdůvodně kouše a neustále mu dělá naschvály v podobě, že se někde vyčůrá nebo i hůř.
S přítelem si chceme pořídit miminko, ale přítel se momentálně bojí, že ublíží i miminku.
Příteli už dochází trpělivost, prosím poradíte co s tím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2022 08:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

1990Kate napsal(a):
Dobrý den,
mám fenku jezevčíka (Džesi, 4,5let) celý její život byla zvyklá, že mě má jen sama pro sebe a je na mě hodně fixovaná.
V létě jsem si našla partnera a od té doby se úplně změnila, z hodného mazlivého psa je agresivní nevrlý pes.
Partnera bezdůvodně kouše a neustále mu dělá naschvály v podobě, že se někde vyčůrá nebo i hůř.
S přítelem si chceme pořídit miminko, ale přítel se momentálně bojí, že ublíží i miminku.
Příteli už dochází trpělivost, prosím poradíte co s tím.

Pohledejte starší příspěvky, je jich tady hafo. Co si pamatuju, pro začátek by pomohlo, kdyby z partnera padaly (jen tak mimochodem) dobrůtky.

Miriam33

4.2.2022 09:38
Miriam33

XXX.XXX.226.0

Jo, jezevčík je někdy až diagnóza. Pár zákeřných potvor jsem mezi nimi poznala.
V jaké situaci kouše?
Já osobně bych zkusila odebrat všechny výhody od sebe a nechala péči o psa na partnerovi. Dala bych psa na vodítko a posílala je ven samotné,( to mi pomohlo u nekolika psů překonat nedůvěru vůči synovi). Nehladila bych ho, dobroty i krmení bych nechala také jenom na něm....
A to je postelový rozmazlený gaučák nebo umí i různé povely? Pak by se dal partner také zahrnout do cvičení... (Nebo naopak cvičení byste delala jen vy a on by byl rozmazlovací).
Možná by nebylo od věci se poradit i s odborníkem na psy.

4.2.2022 09:52
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Na mimino bude hodná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík