Sibiřský husky- chození na vodítku a přivolání

Sibiřský husky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2022 16:43
HuskyFreya

XXX.XXX.33.10

Dobrý den, mám fenku huskyho 9-ti měsíční a máme problém s kousáním vodítka. Vždy když jsme na procházce tak 1-3 za procházku se semnou začne přetahovat o vodítko nebo to také dělá když vyjde hned z domu.
Vždy ji okřiknu, ale to nepomáha, jen občas a to ji hodně chválím a odměňuji😔
Budu ráda za každou radu jak ji to odnaučit. Děkuji.🥰

4.2.2022 16:53
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Náhubek?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2022 17:51

HuskyFreya napsal(a):
Dobrý den, mám fenku huskyho 9-ti měsíční a máme problém s kousáním vodítka. Vždy když jsme na procházce tak 1-3 za procházku se semnou začne přetahovat o vodítko nebo to také dělá když vyjde hned z domu.
Vždy ji okřiknu, ale to nepomáha, jen občas a to ji hodně chválím a odměňuji😔
Budu ráda za každou radu jak ji to odnaučit. Děkuji.🥰

OT - co s ní hodláte podnikat do budoucna? Skijoring? Canicross?

4.2.2022 19:21
HuskyFreya

XXX.XXX.33.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
OT - co s ní hodláte podnikat do budoucna? Skijoring? Canicross?

Plánujeme canicroos, tah koloběžky a sem tam mushing😊

4.2.2022 19:52

HuskyFreya napsal(a):
Plánujeme canicroos, tah koloběžky a sem tam mushing😊

Nejdřív jděte na cvičák - do školky - ať Vám vysvětlí základy manipulace, výchovy a výcviku. Já si tu diskuzi "můj husky je stejný jako milion nelovících husky v ulici" pamatuji. Myslím to dobře ;-)

4.2.2022 20:20
HuskyFreya

XXX.XXX.33.10

Nejdřív jděte na cvičák - do školky - ať Vám vysvětlí základy manipulace, výchovy a výcviku. Já si tu diskuzi "můj husky je stejný jako milion nelovících husky v ulici" pamatuji. Myslím to dobře ;-)

Cvičák máme dávno za sebou😃😉

4.2.2022 20:51

HuskyFreya napsal(a):
Cvičák máme dávno za sebou😃😉

Tak asi kecáte, nebo rozbitý cvičák, ten pes jaksi neumí ani chodit na vodítku, ani přijít na povel, ani sedět, když se češe. Rozbitý, no :-)

4.2.2022 21:22

Hele, já to nemyslim zle. Nějak jsem u svého psa promeškala tohle roční (rok) období a na dvou letech to bylo peklo. Peklo. Támhle srna, támhle cizí pes, navíc můj pes sílu jak tank. Vy si myslíte, že se Vás to netýká, že máte nějakého speciálního psíčka, jako mají lidé v ulici, nebo že tohle je konečná verze. No není. Dospěje za rok a poděláte se z toho. Navždy ho držet na vodítku? Za chvíli s Vámi přeoře asfalt, počítejte s tím. Začněte něco dělat.

4.2.2022 21:58
HuskyFreya

XXX.XXX.33.10

Tak asi kecáte, nebo rozbitý cvičák, ten pes jaksi neumí ani chodit na vodítku, ani přijít na povel, ani sedět, když se češe. Rozbitý, no :-)

Na slovo přijít umí a povely zná dost dobře jen u toho česání a na vodítku netahá jen prostě občas chytne vodítko a začne se přetahovat 😉

4.2.2022 22:04
HuskyFreya

XXX.XXX.33.10

Hele, já to nemyslim zle. Nějak jsem u svého psa promeškala tohle roční (rok) období a na dvou letech to bylo peklo. Peklo. Támhle srna, támhle cizí pes, navíc můj pes sílu jak tank. Vy si myslíte, že se Vás to netýká, že máte nějakého speciálního psíčka, jako mají lidé v ulici, nebo že tohle je konečná verze. No není. Dospěje za rok a poděláte se z toho. Navždy ho držet na vodítku? Za chvíli s Vámi přeoře asfalt, počítejte s tím. Začněte něco dělat.

A nedělám snad? Fena má každý den ranní cvičení a procházku, odpoledne běh a túry a večer další procházka a v průběhu dne spousty hlavolamů atd... Cizí psy nějak moc nepotkáme bydlíme na samotě a když už tak je moc neřeší jen ty co dobře zná neboť k nám přiběhla fena bernského salašnického psa kterého majitelé neměli na vodítku a začala mi ji trhat a od té doby se cizím psům vyhýbá a srny máme v lesní ohradě takže s nimi je také každý den😉

4.2.2022 22:21

9 m už je puberta, trvat na povelech a neztrácet nervy. Opozičních akcí bude ještě hodně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík