Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechte toho, nebo nám bodlinka s kometou přestanou psát :D

eli22
napsal(a):
Tak to bych hoooooodně nerada.
Ale dobrý, až sem zas přijde někdo, komu se naše odpovědi nezdají dost na jeho stranu, už ho máme kam posílat :D
Otázka

XXX.XXX.230.195
Ale zas, není to špatný kšeft. Chvíli sedět u klávesnice a šup dvě stovky nebo kolik. Zvlášť se mi líbí, jak holky zdůraznili, že už nikdo nemusí zkoušet a anonymy z internetu, ale může se obrátit na zkušené kynoložky😂, sou dobrý!
Otázka
napsal(a):
Ale zas, není to špatný kšeft. Chvíli sedět u klávesnice a šup dvě stovky nebo kolik. Zvlášť se mi líbí, jak holky zdůraznili, že už nikdo nemusí zkoušet a anonymy z internetu, ale může se obrátit na zkušené kynoložky😂, sou dobrý!
No právě - akorát ti zdarma a z dobré vůle radící "anonymové" tady jsou často po odborné a praktické stránce o několik tříd jinde, než ty placené slečny ... 🤪.
Teď tipuju, že mě bloknou🤫

Já furt o jaké tpotadně o mluvíte......
Nenechte si motat hlavu samozvanými odborníky z řad přátel či internetových diskutérů
Tak už mi vážení laskavě přestaňte motat hlavu.....
napsal(a):
Ale dobrý, až sem zas přijde někdo, komu se naše odpovědi nezdají dost na jeho stranu, už ho máme kam posílat :D
A tak my jsme si zase věděli rady KAM tyhle lidi poslat ...
... akorát citlivka Lupus4 o ně měl pak starost, jestli došli v pořádku 🤣

Nenechte si motat hlavu samozvanými odborníky z řad přátel či internetových diskutérů
Bez nás (hlavně bez mě) by ifauna chcípla hlady.
Občas se tady objevují nenápadní roztleskávači, že jo, když se mi vysoce odborní diskutéři flákáme.
Tó, tohle ale bude mít velkou provizi, na to vsadím svou přezdívku, už asi dvacátou, nebo kolikátou tady, oni ti trenéři nebo co to je a veterináři nedostanou to, co my zaplatíme.

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
A tak my jsme si zase věděli rady KAM tyhle lidi poslat ...
... akorát citlivka Lupus4 o ně měl pak starost, jestli došli v pořádku 🤣
:-) Ale já mluvím sprostě jen v pátek. Takže paráda. Všimla jsem si toho asi tak před dvěma třemi týdny, na pc to svítí nahoře jak u bl... těch, no. A čekala jsem, kdy se objeví recenze a nic.
Kvůli zálohám na elektriku už nemám dvě stovky, takže to bude muset testnout někdo tady ze samozvaných odborníků, dokud mi neodpojí net, budu tu čekat.

Ale tak na druhou stranu...proč ne...ale když dám ty prachy, tak bych třeba předem ráda věděla koho se ptám, jakou prácu se psy má za sebou, jakou metodu používá, na co se zaměřuje.
Prostě nevím, pokud ten kynologická odborník je holčina, co se věnuje agility s borderama, tak nevím, jestli je to ten pravý odborník, co mi pomůže s pastevcem...jako příklad.

napsal(a):
Ale tak na druhou stranu...proč ne...ale když dám ty prachy, tak bych třeba předem ráda věděla koho se ptám, jakou prácu se psy má za sebou, jakou metodu používá, na co se zaměřuje.
Prostě nevím, pokud ten kynologická odborník je holčina, co se věnuje agility s borderama, tak nevím, jestli je to ten pravý odborník, co mi pomůže s pastevcem...jako příklad.
A proto je nejlepší se ptát tady nás, co tu jsme, je nás tu víc a každý rozumí něčemu

napsal(a):
A proto je nejlepší se ptát tady nás, co tu jsme, je nás tu víc a každý rozumí něčemu
Ten umí to a ten zas tohle a všichni dohromady.....
A když nic jinýho, tak to, co mě zrovna trápí, s čím mám problém už určitě probírají maminky na emimino, protože ať se Seznamu zeptám na cokoliv, tak tohle tam na mě vyskočí vždycky a to i cokoliv, co souvisí se psy.

Tak už tam jsou recenze /chtělo by to ověřené teda od ext. firmy/ a profily
těch holek kynologických. Bordery, no :-)

https://psinovinky.cz/taha-vas-pes-na-voditku-5-tipu-jak-na-to-abyste-si-chuzi-na-voditku-uzivali-oba/
A my se tady vypisujem s takovými podrobnými postupy. Jsem úplně blbá. Du pryč :-)

assil
napsal(a):
Jsem si ani nevšimla, že tu něco takového je. No u vetů není ani kdo radí a vyhledávání ordinací taky nic moc.
https://www.ifauna.cz/online-veterinar/textova-poradna/kdo-mi-poradi
Otázka

XXX.XXX.230.195
Mě tam u těch veterinářek chybí léčba magickými kameny. Jako homeopatii mají, nějaký další metody taky, ale jak nemaj kameny, tak do toho nejdu.

jak dlouho funguje tady na faune to vyhledavani vet.ordinaci? nevite nekdo?
ze tam jako prvni maji asi 10 let zavrenou veterinu ( přestehovanou) na kterou jsou ale jeste v r.2019 dobre reference

Já si myslím, že ti poradci prostě jen čtou vše tady na diskuzi a vypisujou si všechny dobrý rady. A to pak radí za prachy.
Protože kdyby si někdo dal trochu práce, bez problémů z těch diskuzí vytahá solidní "návody", jak si poradit se psem od začátku do konce. Vlastně by se mi někdy i chtělo si tu práci dát, protože bych to pak dávala přátelům, až si nebudou vědět rady s kousajícím štěnětem a jinými lahůdkami.
napsal(a):
jak dlouho funguje tady na faune to vyhledavani vet.ordinaci? nevite nekdo?
ze tam jako prvni maji asi 10 let zavrenou veterinu ( přestehovanou) na kterou jsou ale jeste v r.2019 dobre reference
No koukla jsem jak u nás, vet, ke kterému občas chodíme, tam není, veterinární klinika tam má úplně jinou adresu, kde ani nikdy nebyli a nejsou, jsem se radši koukla, jestli se nepřestěhovali a ne a pak je tam nějaký vet, o kterém teda ani netuším, že existuje, ale tak to může být, to okouknu až půjdu někdy kolem, jestli jo.
assil
napsal(a):
No koukla jsem jak u nás, vet, ke kterému občas chodíme, tam není, veterinární klinika tam má úplně jinou adresu, kde ani nikdy nebyli a nejsou, jsem se radši koukla, jestli se nepřestěhovali a ne a pak je tam nějaký vet, o kterém teda ani netuším, že existuje, ale tak to může být, to okouknu až půjdu někdy kolem, jestli jo.
Jo a jinak bych teda očekávala, že to vyhledávání podle písmen bude na města a ne tak nějak náhodně jména a města.
Otázka

XXX.XXX.230.195
Hele a dokonce dokážou za 250,- určit, jaký pes se ke mě hodí. No to konečně budeme žít, samá pozitiva a bonusy🤣

Otázka
napsal(a):
Mě tam u těch veterinářek chybí léčba magickými kameny. Jako homeopatii mají, nějaký další metody taky, ale jak nemaj kameny, tak do toho nejdu.
A co zvonění na křišťálové misky? Nabízejí? Pamatuju, že to zabíralo na rakovinu.

Na ty radilky do poradny probíhal nějaký konkurz?

Atheira
napsal(a):
Chtěla byste?
Asi ne, nemám na to čas. Na druhou stranu by pak ta baba, co mě tady šmíruje, nemohla říct, že tady dávám nevyžádané rady. Byly by vyžádané a ještě zaplacené.

Atheira
napsal(a):
Vás tady někdo pronásleduje? Proč?
Chovatelka mojí starší fenky. A proč? No, protože nesouhlasím s jejím chovatelským záměrem a netajím se tím.

Ale tak na druhou stranu, je dobře, že jsou i odborné poradny.......co si budem, v diskuzích se toho dá naplácat hromada a jak začátečník pozná, co je ok a co je blbost, co bude fungovat na jeho psa, tak tady má jistotu (alespoň doufám), že mu tam nebude nikdo radit nějaký nesmysly.

napsal(a):
Ale tak na druhou stranu, je dobře, že jsou i odborné poradny.......co si budem, v diskuzích se toho dá naplácat hromada a jak začátečník pozná, co je ok a co je blbost, co bude fungovat na jeho psa, tak tady má jistotu (alespoň doufám), že mu tam nebude nikdo radit nějaký nesmysly.
No dobře a kdo dělal výběrové řízení tady na ty odborníky?
Já když koukám na slavná jména (myslím hodně slavná, ne jen malinká česká), tak... koukám na videa a říkám si - to obecenstvo musí být ožralé, jestli jim tohle přijde hodné následování. No ale ten trenér má tisíce, jestli ne desetitisíce a miliony následovníků.
Měli tady najmout Victorii!
:-)

napsal(a):
Na to bych nespoléhala. Pořád to budou anonymní rady anonymních odborníků, byť tam budou zveřejněná jména. Stejně bych si ty rady selektovala, tak jako tady.

napsal(a):
Na to bych nespoléhala. Pořád to budou anonymní rady anonymních odborníků, byť tam budou zveřejněná jména. Stejně bych si ty rady selektovala, tak jako tady.
Jo, navíc i tady známe jména - všichni se tu jmenují Jana :D
Jany,všech zemí, spojte se
Náhodou,dík za upozornění, nebýt vás,nikdy bych si toho nevšimla. Takhle už vím, kde se poradím,až budu mít toooo,problém. I když já možná zajedu na ten tábor s loveckým výcvikem, co jsem onehdá viděla na FB, který vede holčička,jejíž vižla umí asi 26 psích triků,heč

janaa
napsal(a):
Náhodou,dík za upozornění, nebýt vás,nikdy bych si toho nevšimla. Takhle už vím, kde se poradím,až budu mít toooo,problém. I když já možná zajedu na ten tábor s loveckým výcvikem, co jsem onehdá viděla na FB, který vede holčička,jejíž vižla umí asi 26 psích triků,heč
Tuhle sebejistotu těm lidem hrozně závidím. Já a můj imposter syndrom zažíváme krušné chvilky už při čekání na štěkanátek…
janaa
napsal(a):
Pockej - ty myslis tu maldounkou slecnu co jeji MOK v peti mesicich zkusila zaklady DD, obedience, agility, tusim i frisbee a pritom byla desne uspesna v loveckem vycviku?
Tak to se tam na tom tabore mozna potkame :D Aspon budeme mit lepsi startovni pozici pro to spojovani Jan vsech zemi :D
arosek
napsal(a):
Pockej - ty myslis tu maldounkou slecnu co jeji MOK v peti mesicich zkusila zaklady DD, obedience, agility, tusim i frisbee a pritom byla desne uspesna v loveckem vycviku?
Tak to se tam na tom tabore mozna potkame :D Aspon budeme mit lepsi startovni pozici pro to spojovani Jan vsech zemi :D
Jo,to asi bude ona. Takovejch pokladů nemůže být víc

napsal(a):
Tuhle sebejistotu těm lidem hrozně závidím. Já a můj imposter syndrom zažíváme krušné chvilky už při čekání na štěkanátek…
Jsem si musela vygůglit, co to je, kromě kompostu mě nic nenapadalo :-)
A právě Vy byste mohla poradit hodně. On málokdo dokáže něco vysvětlit lidsky, jednoduše, srozumitelně všem.
Ptala se redakce někoho ze samozvaných odborníků diskutérů?
Jako ale takhle nás shodit, to jsem nečekala :-)

napsal(a):
Jsem si musela vygůglit, co to je, kromě kompostu mě nic nenapadalo :-)
A právě Vy byste mohla poradit hodně. On málokdo dokáže něco vysvětlit lidsky, jednoduše, srozumitelně všem.
Ptala se redakce někoho ze samozvaných odborníků diskutérů?
Jako ale takhle nás shodit, to jsem nečekala :-)
Kdepak, já měla jen jednoho psa. Nemám co komu radit, natož z pozice autority. :-))
janaa
napsal(a):
Já na jednu stranu chápu ten pocit, že její pes je skvělý a že spolu udělali kus práce a tak... Čím mladší člověk je, tím líp se asi vidí, když má pocit, že mu něco jde, protože ještě není schopný posoudit to s odstupem. Ale když chybí sebereflexe, kde je okolí, kde jsou rodiče, kteří nějakým citlivým způsobem řeknou, že pár triků cvičitele nedělá?
Atheira
napsal(a):
Já na jednu stranu chápu ten pocit, že její pes je skvělý a že spolu udělali kus práce a tak... Čím mladší člověk je, tím líp se asi vidí, když má pocit, že mu něco jde, protože ještě není schopný posoudit to s odstupem. Ale když chybí sebereflexe, kde je okolí, kde jsou rodiče, kteří nějakým citlivým způsobem řeknou, že pár triků cvičitele nedělá?
Což je úplně normální lidská vlastnost, kterou krasně popisuje Dunningův–Krugerův efekt, a buďme upřímní, asi všichni jsme tam v menší či větší míře byli :))
https://cs.wikipedia.org/wiki/Dunning%C5%AFv%E2%80%93Kruger%C5%AFv_efekt