německý drátosrstý ohař - štěňata

Prodám Německého drátosrstého ohaře - CHS z Bílkova štěňata po všestranných...
Dohodou
Zdravím všechny,
zakládám nové téma, protože doba jde dopředu a dost možná mi něco uniklo..
Prosím o tipy na doplňky pro 6 letou fenu s diagnostikovanou artrozou kolene. Fena prodělala anaplasmosu, přeléčeno ATB. Bohužel se zdá, že to odstartovalo / urychlilo vývoj artrózy.
Každopádně teď je po aplikaci Suplasynu lokálně + teď chodí na kůru Bonharenu do žíly.
Aktuálně je po klidovém režimu, výrazně se zlepšila, nyní zatím bez projevu bolesti, opět se jí prodloužil krok a vypadá spokojeně - ŤUK ŤUK!
Prosím máte tip na ověřený přípravek, který by mohl pomoci? Vím, že kůry Bonharenu musíme čas od času opakovat, myslím něco mezi tím.
Jde o něm. ohařku, 28kg, nemá pracovní využití, ale žije pro pohyb. Podařilo se jí trochu přibrzdit, ale úplně jí odepřít volný pohyb nechceme.
Děkuji za rady!
janaa
napsal(a):
Kromě Bonharenu nakombinovat přípravky s glukosaminem,chondroitinem, MSM, boswelií, kolagenem, dávám ještě výtažek GLM. Plus přírodní od Energyvet Skelevet a Kingvet
Děkuji! Kolagen a boswelii dostává. U té boswelie si nejsem jistá, zda dělat kůry, nebo dávat pořád.
Výtažek GLM? Slyším poprvé. Google nabízí v nástrahách na ryby..
https://www.krmivahulin.cz/p/novozelandska-zelena-musle-glm-extrakt-pro-psy#3574
Ta boswelie se může podávat pořád, pokud vím.
Nám chovatel doporučoval pro období růstu velkého plemene GIOM intenzivní kloubní výživa (která už obsahuje i tu boswelii), s tím, že ji dává i starším psům, ale osobní zkušenost nemám. Hodnocení má ale celkem dobré
https://www.zbozi.cz/vyrobek/giom-intenzivni-kloubni-vyziva/?varianta=180-tbl
Super, na GIOM mrknu taky!
Ještě mě zaujaly výrobky s canabinoidy např. Alavis Canabiflex. Je to poslední dobou velký boom, ale mě konopí velmi dobře fungovalo u koně s artrózou, tak mám cukání to zkusit. Máte někdo zkušenost?
V tomhle směru dost tápu, vždy jsem řešila prevenci, řešení problému je pro mě novinka. Děkuji všem za rady!
lenocka
napsal(a):
Super, na GIOM mrknu taky!
Ještě mě zaujaly výrobky s canabinoidy např. Alavis Canabiflex. Je to poslední dobou velký boom, ale mě konopí velmi dobře fungovalo u koně s artrózou, tak mám cukání to zkusit. Máte někdo zkušenost?
V tomhle směru dost tápu, vždy jsem řešila prevenci, řešení problému je pro mě novinka. Děkuji všem za rady!
Já dávám kapky s CBD. Mělo by být na bolest a proti zánětu. Do jaké míry funguje,netuším, ale určitě neuškodí