Vzrušený pes

Plemeno není v seznamu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucián4564

4.3.2022 10:58
Lucián4564

XXX.XXX.133.194

Dobrý den, můj pes se docela často “ojiždí”, leží na místě, penis má venku a děla takové ty pohyby. Po chvíli se “udělá” a dobrý. Dnes po něm zbyla taková jakoby vodova kaluž asi s krvi.. byla červená)
Samozřejmě toto cele mužů vnímat spatne a má nějaké zdravotní problémy, můžete mi prosím poradit? Na veterinu to dnes nestíhám, proto se nejdříve ptám tady.

4.3.2022 11:12
impact

XXX.XXX.96.34

Odpovědi na fejsbuku, které Vás posílaly na veterinu, byly evidentně nedostačující koukám a tak zkoušíte vyvěštit odpověď jinde. 🤔

4.3.2022 11:17
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Dnes po něm zbyla taková jakoby vodova kaluž asi s krvi.. byla červená

Toto není normální. Té veterině se nevyhnete - když ne dnes, tak holt zítra ráno a s příplatkem za pohotovost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2022 11:47

to je normální např. při takovém zánětu prostaty
a k tomu se normálně dojde, když se pes nechá takto chovat

4.3.2022 12:08
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nějak jsem z dotazu nepochopila, jestli to tak dělá x let, nebo to dělá třeba poslední týden?

4.3.2022 13:30

Lucián4564 napsal(a):
Dobrý den, můj pes se docela často “ojiždí”, leží na místě, penis má venku a děla takové ty pohyby. Po chvíli se “udělá” a dobrý. Dnes po něm zbyla taková jakoby vodova kaluž asi s krvi.. byla červená)
Samozřejmě toto cele mužů vnímat spatne a má nějaké zdravotní problémy, můžete mi prosím poradit? Na veterinu to dnes nestíhám, proto se nejdříve ptám tady.

Máte čas psát tady a na veterinu ne? Divná doba.

Lucián4564

4.3.2022 18:35
Lucián4564

XXX.XXX.14.179

Když ležim v nemocnici, tak ano, mám čas psát a proto s nim na tu veterinu nemuzu. Volala jsem na veterinu a vypadá to spis na zánět močáku pro všechny moralisty. !!!

4.3.2022 20:09
impact

XXX.XXX.96.34

No tak díky bohu za to, že si třeba nezlomil nohu. To by se načekal.

Lucián4564

5.3.2022 07:04
Lucián4564

XXX.XXX.14.179

Běžte fakt do haje! Člověk leží v nemocnici a neví co dělat a vy mate všichni jen hloupé řeči, místo nějaké pomoci.. ale víte co? Je fakt vidět, že žijeme v Česku a ze jste zakomplexovaní Češi

5.3.2022 07:46
impact

XXX.XXX.96.34

Lucián4564 napsal(a):
Běžte fakt do haje! Člověk leží v nemocnici a neví co dělat a vy mate všichni jen hloupé řeči, místo nějaké pomoci.. ale víte co? Je fakt vidět, že žijeme v Česku a ze jste zakomplexovaní Češi

Ten pes Vás informoval o svém zdravotním problému jak? 🤔

5.3.2022 07:49
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Lucián4564 napsal(a):

Měla jste zánět močáku někdy? Já ano a bez pomoci je to opravdu peklo. Takže jestli váš pes má zánět močáku, tak bych se mu urychleně snažila pomoct. Snad se o něj teď někdo stará? Nebo tam sám čeká, až se vrátíte z nemocnice? Nevím co vám je a přeju brzké uzdravení, ale svému psu bych se za každou cenu snažila pomoct. Pokud si s ním někdo netroufne na veterinu, ať mu odebere u venčení trochu moči a zaveze ji na rozbor na veterinu. To bude nejjednodušší, bezbolestné pro všechny a pes by mohl dostat ATB, aby se mu ulevilo.

5.3.2022 14:20

Lucián4564 napsal(a):

Píšete - dnes po něm zbyla taková jako vodová kaluž asi s krví. To vám pes poslal do nemocnice fotku?

5.3.2022 15:07

" Na veterinu to dnes nestíhám"
tak tohle vyjádření na hospitalizovaného sedí.....

5.3.2022 15:35
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
" Na veterinu to dnes nestíhám"
tak tohle vyjádření na hospitalizovaného sedí.....

Tak to nemusela ještě vědět, když to psala, že si ji v nemocnici nechají. To se mi taky stalo - šla jsem na kontrolu a vrátila se z nemocnice za týden.

Ale prostě bez diagnózy nelze psu pomoci.
O toho psa se teď někdo stará, když je zadavatelka v nemocnici; ten někdo prostě bude muset toho psa vzít k veterináři na vyšetření a následně případně zahájit léčbu.

5.3.2022 16:48

Varaxi napsal(a):
Tak to nemusela ještě vědět, když to psala, že si ji v nemocnici nechají. To se mi taky stalo - šla jsem na kontrolu a vrátila se z nemocnice za týden.

Ale prostě bez diagnózy nelze psu pomoci.
O toho psa se teď někdo stará, když je zadavatelka v nemocnici; ten někdo prostě bude muset toho psa vzít k veterináři na vyšetření a následně případně zahájit léčbu.

Tohle se mi stalo několikrát - ale vždycky jsem odjela domů zaobstarat kocoury a domluvit se se sousedkou na další péči. A pak se vrátila. Plus si samozřejmě zabalit kartáček na zuby a tak. Žiju sama. takže by mi to neměl kdo přivézt. Jediná výjimka byla, když jsem s komplikovanou zlomeninou šla během půl hodiny rovnou na sál. Ale to jsem pak řešila všechno telefonicky hned, jak jsem se probrala z narkózy.

5.3.2022 17:31
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tohle se mi stalo několikrát - ale vždycky jsem odjela domů zaobstarat kocoury a domluvit se se sousedkou na další péči. A pak se vrátila. Plus si samozřejmě zabalit kartáček na zuby a tak. Žiju sama. takže by mi to neměl kdo přivézt. Jediná výjimka byla, když jsem s komplikovanou zlomeninou šla během půl hodiny rovnou na sál. Ale to jsem pak řešila všechno telefonicky hned, jak jsem se probrala z narkózy.

No, u mě to bylo jinak - máma kartáček přivezla a tatínek šel běhat se psem. :)
Ale prostě chci říct, že na začátku diskuze mohla být zadavatelka v jiné situaci než pak. A nedivím se, že třeba některé věci nevysvětlila. Soukromí a tak.
Ale u toho psa je veterinární kontrola podle všeho nutná. Takže si to holt musí nějak zařídit. Že má ztížené podmínky, no ano, to mít může, ale i tak se o psa musí postarat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík