Www.ortopet.cz - zkusenost s eshopem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2022 20:23
psycho.ta

XXX.XXX.87.132

Zdravim,

mate nekdo primou zkusenost s nakupem z e-shopu www.ortopet.cz? E-shop nabizi zdravotnicke pomucky pro psy. Bohuzel nikde jsem nenasla zadne recenze. Sidlo v Madarsku, ze zakaznicke linky (emailu) se ozvali po dvou tydnech. Na online poradne primo na strankach e-shopu reagovali hned.

Diky

pbud01

8.3.2022 11:46
pbud01

XXX.XXX.148.9

Řeším s nimi asi pres mesic vracení zboží stále peníze nedošly a telefon nikdo nezveda na email už ani nereagují.

Na jasné instrukce o vrácení peněz mi poslaly jinou velikost bandáže kterou jsem nepřevzal.

8.3.2022 14:26
psycho.ta

XXX.XXX.50.210

OK, diky.

Myslela jsem, ze to bude problem, radeji jsem zatim nic neobjednavala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2022 23:05

Jsou zralí na udání na ČOI.
Nemají zveřejněné Obchodní podmínky, pouze jakési tzv. Všeobecné informace, což je snůška blábolů v rozporu s platnou legislativou, vztahující se k uzavírání kupních smluv na dálku (typicky nákup na eshopu). Udávají nesmyslné lhůty pro odstoupení od smlouvy a odvolávají se na podivné vyhlášky.

Jestli se vám chce, dejte podnět na ČOI nebo dTest - obojí nic nestojí a uchráníte další potenciální zájemce zklamání či ztráty peněz.

Diesel

25.3.2022 13:29
Diesel

XXX.XXX.140.251

Objednala ste nakonec na tom e-shopu? Já pořád váham, ale potřebujeme ortézu na koleno a tahle se mi jeví i podle videa na docela šikovnou a i veterinář nám ji požehnal..

25.3.2022 14:52
assil

XXX.XXX.121.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsou zralí na udání na ČOI.
Nemají zveřejněné Obchodní podmínky, pouze jakési tzv. Všeobecné informace, což je snůška blábolů v rozporu s platnou legislativou, vztahující se k uzavírání kupních smluv na dálku (typicky nákup na eshopu). Udávají nesmyslné lhůty pro odstoupení od smlouvy a odvolávají se na podivné vyhlášky.

Jestli se vám chce, dejte podnět na ČOI nebo dTest - obojí nic nestojí a uchráníte další potenciální zájemce zklamání či ztráty peněz.

Je to maďarský obchod, proto ty nesmysly tam, je to evidentně jen strojový překlad a vyhlášky a zákony budou maďarské, platba v zahraniční měně a případné vracení zboží bude určitě do Maďarska.

Dami74

2.5.2022 10:32
Dami74

XXX.XXX.229.221

Ahojte, objednávala jsem pro pejska bandáž na koleno pro psa nejspíš na pravou nožičku, přišla do 2 dnů, před týdnem na levou, opět přišla za 2 dny. Platila jsem na dobírku. Psala jsem na chatě, odpověděli do pár minut. Já jsem velmi spokojená. :)

Rozalie_el

24.6.2022 16:36
Rozalie_el

XXX.XXX.89.156

Dobrý den, určitě nekupovat! Kupovali jsme postroj pro pejska, přišel v pořádku, ale byl bohužel velký. Chtěli jsme tedy jinou velikost, ale komunikace je nulová, po 3 týdnech nám bylo napsáno, že postroj musíme na vlastní náklady poslat do Maďarska a peníze nám zpátky nikdy nepřišly. Ani po několika emailech a urgencích.

LenkaBrandej

21.7.2022 17:48
LenkaBrandej

XXX.XXX.229.221

Dobrý den, já objednávala pro mého pejska invalidní vozík. Přes telefon jsem s paní předem řešila rozměry. Balík mi přišel z Maďarska za 3 dny. Vozík je velmi kvalitní. Mám obrovskou radost.

21.7.2022 18:14

LenkaBrandej napsal(a):
Dobrý den, já objednávala pro mého pejska invalidní vozík. Přes telefon jsem s paní předem řešila rozměry. Balík mi přišel z Maďarska za 3 dny. Vozík je velmi kvalitní. Mám obrovskou radost.

a zajímavé je, že chválíte ze stejné IP adresy, jako také velmi spokojená Dami74 před vámi...

23.7.2022 13:14
fikovnice

XXX.XXX.135.234

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a zajímavé je, že chválíte ze stejné IP adresy, jako také velmi spokojená Dami74 před vámi...

Bingo!

12.8.2022 09:55
irys

XXX.XXX.188.141

Zdravím, tak mé zkušenosti (zatím hrůza:))
Nejdříve jsem objednávala pooperační nohavici pro psa, na chatu někdy ve 22 večer se mnou nějaká osoba komunikovala (ohledně nedostupné velikosti), poté mi již nic nepřišlo, žádná objednávka, nikdo mě nekontaktoval. Po dvou týdnech mi DPD z ničeho nic přivezlo balíček s dobírkou (který jsem nepřevzala).
Teď jsem objednávala ortopedickou botičku+bandáž hlezna (celkem za 3000,-). Placeno převodem, již 9 dní čekám na objednávku (doručováno Zásilkovnou). Až teď jsem ve spamu našla email od Zásilkovny, která nebyla schopna zásilku doručit (nevím proč, adresu, i všechny kontakty jsem zadala), a tak se zase můj balíček vrátil do Budapešti (pochopila jsem, že tam je kamenný obchod). Na emaily nikdo nereaguje, na chatu také ne, telefonní číslo je nedostupné, počkám do příštího týdne a píši na ČOI. Ten eshop je jedna velká tragédie.

12.8.2022 09:58
irys

XXX.XXX.188.141

Rozalie_el napsal(a):
Dobrý den, určitě nekupovat! Kupovali jsme postroj pro pejska, přišel v pořádku, ale byl bohužel velký. Chtěli jsme tedy jinou velikost, ale komunikace je nulová, po 3 týdnech nám bylo napsáno, že postroj musíme na vlastní náklady poslat do Maďarska a peníze nám zpátky nikdy nepřišly. Ani po několika emailech a urgencích.

Dobrý den, chci se zeptat na Váš případ, máte již peníze zpět?
Děkuji, Irena

MirkaXMythra

29.9.2022 00:00
MirkaXMythra

XXX.XXX.231.177

Tato firma je jeden velky podvod! Tvari sa, ze pomaha ludom i zvieratam, ale iba okrada slusnych ludi. Bol na nu podany podnet na obchodnu inspekciu. Prosim nenechajte sa oklamat a okradnut. Neverte sucitnym obrazkom. Nie je to pravdive. Vyhladajte si diskusie, pri vrateni zbozi okradli uz niekolko zakaznikov. Bezchrbtovi ludia, ktorym nevadi bohatnut na ochrnutych zvieratkach a ich panoch, ktori im chcu zlepsit zivot drahymi pomockami 💔

29.9.2022 05:48
impact

XXX.XXX.96.46

Hmm, to je zvláštní. Spolupracuje s nimi jedna poměrně známá organizace a dost si je chválí. Nicméně řeší vše přímo s Maďarskem - na druhé straně telefonu je slovena, tak není problém se domluvit.

MirkaXMythra

29.9.2022 08:04
MirkaXMythra

XXX.XXX.231.177

Zvlastne to nie je. Podvodnici predsa nie su nikdy jasni na prvy pohlad. Inak by im podvody nevychadzali.
Po tom, co som im preposlala, ze som ich udala na COI, po tom, co ma zablokovali na FB, co bol jediny kanal, kde som mnou velmi prerusovane niekto komunikoval, mi zrazu prisla platba spat hned na druhy den. Keby som do toho neinvestovala tolko casu a energie, keby som sa skutocne nebranila vsetkymi sposobmi a neudala ich, verim, ze by mi peniaze neprisli ako tuto ostatnym.
Ludia nedajte sa a nebojte sa bojovat za to, na co mate pravo. Platbu som tazko ziskala naspat, ale obchod nedoporucujem a nikdy nebudem. Nenakupujte tam prosim!

Přidejte reakci

Přidat smajlík