Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2022 09:48
Kalkulátor

XXX.XXX.232.65

Zdravím,
mám skoro 20měsíčního chodského psa, doteď krmen Wolf of Wilderness, ale uvažuji o kvalitnějších, protože jsem četla, že WoW nejsou co do množství masa úplně výhra. Přemýšlím nad Wolf's mountain Island farm (mají méně tuku) nebo Wolfsblut. Určitě bych chtěla bezobilné, protože po obilninách (oves) měj pejsek průjem. Je mi jasné, že musím napřed vyzkoušet, ale zajímají mě postřehy lidí, kteří tím krmí ...
Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2022 13:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

O množství to asi úplně není, protože není jen jedna receptura a radši kvalitu než kvantitu. Takhle bych mohla říct, že Wolfsblut, i když jinak dobré krmivo, je k ničemu, protože Red rock - málo masa.
WoW mají pro mě ingredience, které nechci - nejlevnější tuk a sušené bílkoviny, což není maso, není to ani separát, není to zkrátka to nejlepší, co z granulí lze vybrat, a cena také není nijak nízká, nic super na nich není.
Wmountain... to je lepší Fitmin, nevypadá špatně, ale tak taky to není obří porce masa, je tam běžná třetina, co je v hodně granulích, a játra... neznám nikoho, kdo tím krmí, asi spíše vygůglit recenze, kvalitou by to mohlo být poskočení od WoW nahoru.
Wolfsblut - krmí tím mraky lidí i tady, nic špatného tam není, receptury se ale množstvím masa hodně liší, to už musíte vybrat... i s tím nízkým tukem mají dost verzí.
My máme oblíbené Simpsons 80/20 např. ...masa dost, ale i tuku. Ale když chci maso, tak dám do misky kuře. V granulích to bude vždy nějaký kompromis.

6.3.2022 22:53
assil

XXX.XXX.121.3

Já krmím Wolf´s Mountain, nevím co říct, pes vypadá OK a kadí pěkný bobky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík