Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Agia

8.3.2022 20:21
Agia

XXX.XXX.88.114

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu🙏🏻 mám 3 měsíční štěně a od mala ho všude beru a socializaci má opravdu dobrou ale bohužel když jsme se byly projít tak kolem nás blízko země proletěl vrtulník a ona se hrozně lekla a začala štěkat vůbec nevnímala a rychle jsem ji vzala do ruky aby se nevyvlékla z postroje. Od té doby je docela lekavá a bojí se zvuků nikdy předtím taková nebyla:( Moc prosím o radu nevím co s ní teď mám dělat🙁

8.3.2022 22:39
lupus4

XXX.XXX.205.61

pomalu a postupně zvykat na zvuky, nic jiného se dělat nedá...

9.3.2022 07:31
janaa

XXX.XXX.39.105

Tak,že se vyděsilo vrtulníku, to se nedivím. Musíte zvykat. Jestli se lekne i velkých rachotících aut,tak se přiblížit někde k silnici,kde jezdí,nejdřív tak daleko,aby ještě vnímala, brala si pamlsky, byla schopná si pohrát. A po krůčcích blíž a blíž. To samé třeba nádraží a vlaky

9.3.2022 11:15
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Přesně jak píše Janaa. Jen doplním, že tímhle stylem dneska moje štěně se postaví vedle obrovského auta, co dělá neskutečný rámus, že ani já to nemůžu vydržet a ona sleduje, co se děje a vypadá naprosto v pohodě.

9.3.2022 11:33
Fatia

XXX.XXX.134.127

Moje fena má panickou hrůzu z vojenské tatrovky, co si soused pořídil. Je to nějaká historická obluda, veterán, hrozně vzácný a pro milovníka vojenské techniky splněný sen. Na jiná velká auta psice nereaguje nijak, zkoušela jsem popelářské auto, náklaďáky, tiráky, bagry... všechno ok, ale té tatrovky se bojí jak čert kříže. Když je se mnou, tak zvládá, ale viditelně se bojí, ale bez mé přítomnosti by prošla zdí, jen aby se dostala pryč z dosahu. Kdykoliv obludu nastartuje, jdu se psem ven, když vyjíždí, beru psici na vodítko a cvičně tatrovku obcházíme... A moc se to tedy nezlepšuje. Zajímalo by mě, co jí tak moc vadí zrovna na tatrovce, když jiná velká hlasitá rachotící auta problém nedělají vůbec žádný, ani se po nich neohlédne.

Agia

9.3.2022 13:13
Agia

XXX.XXX.88.114

Děkuji všem za rady už pomalu zvykáme na hlasité zvuky zase od začátku a taky jsem sehnlala trenérku, která se podívá jak na co reaguje a společně sestavíme “tréninkový plán” jak s různými situacemi pracovat:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík