Kostýmek na vystavování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KlaraMaly

13.3.2022 12:30
KlaraMaly

XXX.XXX.224.136

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte kostýmky na vystavování psů a kde je kupujete. Samozřejmě myslím slavnostní dámské kostýmky ve kterých se chodí na výstavách vyššího typu. Na klubovky si kostýmek brávat nebudu.

13.3.2022 13:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.23.58

Nevím jaká máte kriteria, ale zrovna klubovka je mnohem prestižnější akce než třeba mezinárodka (pokud nemáte málopočetné plemeno).

13.3.2022 18:41
Dasvo

XXX.XXX.72.213

KlaraMaly napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte kostýmky na vystavování psů a kde je kupujete. Samozřejmě myslím slavnostní dámské kostýmky ve kterých se chodí na výstavách vyššího typu. Na klubovky si kostýmek brávat nebudu.

Dost zásadně záleží na tom, jaké budete vystavovat plemeno. A taky co by takový kostýmek měl podle Vás splňovat. Jiný oděv bude mít vystavovatelka jorkšíra, jiný handlerka ohaře a ještě jiný třeba někdo se SAO.

A samozřejmě souhlas s Inspektorem. Klubové akce mívají mnohdy větší prestiž než výstava, kde Vaše plemeno bude posuzovat allrounder bez komplexního náhledu a hlubších zkušeností s konkrétní rasou. (Ačkoliv na druhou stranu, účastnil jsem se klubovek, kde posuzovali rozhodčí úzce svázaní s vedením daného klubu. A výsledky bych tak docela nepovažoval za prestižní, nebo dokonce objektivní. :-) )

KlaraMaly

13.3.2022 20:42
KlaraMaly

XXX.XXX.224.136

Dasvo napsal(a):
Dost zásadně záleží na tom, jaké budete vystavovat plemeno. A taky co by takový kostýmek měl podle Vás splňovat. Jiný oděv bude mít vystavovatelka jorkšíra, jiný handlerka ohaře a ještě jiný třeba někdo se SAO.

A samozřejmě souhlas s Inspektorem. Klubové akce mívají mnohdy větší prestiž než výstava, kde Vaše plemeno bude posuzovat allrounder bez komplexního náhledu a hlubších zkušeností s konkrétní rasou. (Ačkoliv na druhou stranu, účastnil jsem se klubovek, kde posuzovali rozhodčí úzce svázaní s vedením daného klubu. A výsledky bych tak docela nepovažoval za prestižní, nebo dokonce objektivní. :-) )

Vystavuji australského ovčáka. Zajímalo mě, kde kupujete kostýmky vy a jaké máte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2022 20:50

KlaraMaly napsal(a):
Vystavuji australského ovčáka. Zajímalo mě, kde kupujete kostýmky vy a jaké máte.

Spešl kostýmky na výstavy nejsou, takže kde se dá. Kritérium finanční strop, barva s ohledem na srst psa, osobní preference střihu, typ postavy vystavujícího... Obecně je praktičtější kalhotový kostým s kratším sáčkem, nemačkavý materiál, nemusí to být magnet na chlupy.

13.3.2022 21:47
eli22

XXX.XXX.58.38

KlaraMaly napsal(a):

Já na výstavu před týdnem koupila perfektní sáčko v barvě fenky. V sekáči za 10 Kč.

13.3.2022 22:11

Proč zrovna kostým? Hodně záleží na vaší postavě. Mně třeba nesvědčí při výšce 153 cm dělení postavy, lepší jsou šaty. A taky záleží na tom, kolik za to hodláte dát. Mně se hodně líbí toto https://m.facebook.com/ERIKA-ITALY-Fashion-573374562821403/

14.3.2022 12:16
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.46.53

Sarah ! Vy jste menší než já? !
To mám radost , vždycky když někoho potkám (moc jich, ale není. Mám 156cm )

14.3.2022 22:45
Evv

XXX.XXX.108.153

Ja si naopak kostýmek beru na rozhodci co piskaji všechno, do Horky nebo Bolky si klidně vezmu něco ležernějšího. Jinak kupuji kde se dá, ted zrovna koukam po Tahari, Le Suit, Calvin Klein...

Přidejte reakci

Přidat smajlík