Dotazník pro absolventskou práci - nákup chovatelských potřeb

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Muffiane

15.3.2022 09:45
Muffiane

XXX.XXX.174.25

Dobrý den,
Nevím, zda to sem patří, ale píšu absolventskou práci, která se zajímá o nákup chovatelských potřeb u psů a koček. Jsou v něm otázky i s odkazem na kvalitu a ráda bych mezi Vámi našla pár respondentů.

Odkaz : https://www.survio.com/survey/d/I1Q6K2K1B8F2E3C3M

Dotazník zabere maximálně 5 minut a je zcela anonymní.
Předem moc děkuji,
Krausová Kristýna

15.3.2022 09:59
BlueBee

XXX.XXX.3.174

Otazka č.2 zmizela? Neni tam:-)

15.3.2022 10:18
assil

XXX.XXX.121.3

Otázka 2 není.
Otázka 3 není rozlišená na psy a kočky, takže nelze pravdivě odpovědět.
Otázka 8, to se mi fakt nechce počítat, to není na 5 minut, ale na půl hoďky, škoda, že to nejde přeskočit.

Kompast

15.3.2022 11:30
Kompast

XXX.XXX.32.203

Zdravím, otázka číslo 2 se objeví, pokud nemáte psa ani kočku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2022 11:59

Kompast napsal(a):
Zdravím, otázka číslo 2 se objeví, pokud nemáte psa ani kočku.

.sice jsem Vám to vyplnila, ale není tam rozdělení na psi a kočky pak nelze otázky krmení přesně vyplnit...

15.3.2022 13:03
molok

XXX.XXX.160.41

Pomohl jsem Vám to vyplnit, ale překvapuje mne kolik se dělá seminárek na téma nákupního chování.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3763412/seminarni-prace-dotaznik-nakupni-chovani
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3651625/dotaznik-spotrebitelske-preference-na-trhu-s-krmivy-pro-psy
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3916643/rychly-vyzkun

Jenom rychlým hledáním jsem našel několik podobných. Ty otázky jsou prostě vždycky striktně cíleny z marketingového pohledu e-shopu, nechápu, co by na té seminárce mohlo být zajímavého z hlediska školy, výuky atd. Pokud se jedná o komerční šetření, myslím, že lidé by Vám to klidně pomohli vyplnit tak či tak, aby zlepšili Vaše služby. Osobně bych to spojil s nějakou odměnou, dobrůtkou zdarma na adresu toho, kdo se šetření zúčastní, můžete tak dát lepší povědomí o svém obchodě a přitáhnout stálé zákazníky.

Kompast

15.3.2022 14:04
Kompast

XXX.XXX.32.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
.sice jsem Vám to vyplnila, ale není tam rozdělení na psi a kočky pak nelze otázky krmení přesně vyplnit...

Nejsem zadavatelka. Jinak mi tam též chybí rozdělení.

15.3.2022 16:05

Kompast napsal(a):
Nejsem zadavatelka. Jinak mi tam též chybí rozdělení.

.aha tak to se omlouvám

Muffiane

15.3.2022 21:23
Muffiane

XXX.XXX.174.25

Zdravím všechny, budu se snažit odpovědět všem. Tématem absolventské práce je podnikatelský plán, tudíž je dotazník cílený na nákupní chování. Zajímá mne, kvůli přesahu obchodu, zda jste spokojeni s pamlsky na trhu. Dále by měl dotazník sloužit jako základ pro založení firmy, která bude mít i vlastní e-shop. O konkrétním zacílení, vyjma chovatelských potreb prozatím mluvit nemohu. Přesto je absolventská práce prioritou, jinak bych využila služeb firem, které se zabývají dotazování.

Také bych se ráda zeptala, co Vám u otázky ohledně krmení chybí například u koček? Je nějaká jiná možnost pro kočky mimo: granule, barf, vařená strava, konzervy a kapsičky? Když se bavíme o hlavním jídle, nikoliv pamlscích.

Pokud odpovíte, že nemáte kočku ani psa... A nekupujete žádné chovatelské potřeby, pak se dotazník ukončí. I takové odpovědi samozřejmě sbírám.

Pokud vyplňujte na telefonu, chápu, že dotazník zabere o minutku nebo dvě více. Ale když se dívám na statistiky vyplňování, tak téměř 80 % respondentů odpovídá v průměru do 2 až 5 minut.

Děkuji, snad jsem vše vysvětlila :)

15.3.2022 21:25

Muffiane napsal(a):
Zdravím všechny, budu se snažit odpovědět všem. Tématem absolventské práce je podnikatelský plán, tudíž je dotazník cílený na nákupní chování. Zajímá mne, kvůli přesahu obchodu, zda jste spokojeni s pamlsky na trhu. Dále by měl dotazník sloužit jako základ pro založení firmy, která bude mít i vlastní e-shop. O konkrétním zacílení, vyjma chovatelských potreb prozatím mluvit nemohu. Přesto je absolventská práce prioritou, jinak bych využila služeb firem, které se zabývají dotazování.

Také bych se ráda zeptala, co Vám u otázky ohledně krmení chybí například u koček? Je nějaká jiná možnost pro kočky mimo: granule, barf, vařená strava, konzervy a kapsičky? Když se bavíme o hlavním jídle, nikoliv pamlscích.

Pokud odpovíte, že nemáte kočku ani psa... A nekupujete žádné chovatelské potřeby, pak se dotazník ukončí. I takové odpovědi samozřejmě sbírám.

Pokud vyplňujte na telefonu, chápu, že dotazník zabere o minutku nebo dvě více. Ale když se dívám na statistiky vyplňování, tak téměř 80 % respondentů odpovídá v průměru do 2 až 5 minut.

Děkuji, snad jsem vše vysvětlila :)

..to krmení by chtělo dělit zvlášť kočka a zvlášt pes....psa krmin čistě barf a kočku granule plus syrové maso...

15.3.2022 21:35
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

assil napsal(a):
Otázka 2 není.
Otázka 3 není rozlišená na psy a kočky, takže nelze pravdivě odpovědět.
Otázka 8, to se mi fakt nechce počítat, to není na 5 minut, ale na půl hoďky, škoda, že to nejde přeskočit.

Já to měla na pět minut. Možná byl mezi tím dotazník změněn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík